Restart PC
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Restart PC
Zdravím,už 3x se mi stalo,že když sem přešel lokaci,tak se mi restartoval počítač (2x z univerzity do tirianu,1x z hospody do tirianu).
Jen to chvilku načítá,na (0.1-1s)zmodra obrazovka,zda se ze je tam i nejakej txt,a restartuje se pc.
Jen to chvilku načítá,na (0.1-1s)zmodra obrazovka,zda se ze je tam i nejakej txt,a restartuje se pc.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
první věc kterou, pokud ti to dělá pouze někdy a někde může to být woknama jak řiká taury, bych zkusil na příští spuštění naplánovat kontrolu disku //místní disk, vlastnostni, nástroje, kontrola chyb disku// ale připrav se je to na dlouho páč to kontroluje komplet celej disk
tahle věcička mi už mockrát zachránila krk dyž byl wokna ve špatnym stavu.
druhou věc ovladače GPU
reinstal EQ,cep...
a pak dyby to nepomohlo už snad jen nový wokna
tahle věcička mi už mockrát zachránila krk dyž byl wokna ve špatnym stavu.
druhou věc ovladače GPU
reinstal EQ,cep...
a pak dyby to nepomohlo už snad jen nový wokna
PODPIS
Re: Restart PC
stalo se ti to az po delsim hrani nebo klidne hned zezacatku?George píše:Zdravím,už 3x se mi stalo,že když sem přešel lokaci,tak se mi restartoval počítač (2x z univerzity do tirianu,1x z hospody do tirianu).
- urcite pustit memtest86
- zkontrolovat teplotu CPU, chipsetu, grafiky, event. HDD (na hdd pres smartmontools) - po delsi dobe hrani zjisti udaje a hod je sem
- jestli mas intel chipset sosnout posledni verzi INF updatu
Dives, qui sapiens est
Hele uklidnete se ¨,ja nejsem zadnej profik,jedina vec se kterou si poradim je blistiva voda :) no zkusim to...
buu ona je tak pekna
A nekdy se tam napise,kdyz to pustim znova,cinost systemu byla obnovena po zavaztne chybe...a nejaky dve chyby v tempu.
buu ona je tak pekna
A nekdy se tam napise,kdyz to pustim znova,cinost systemu byla obnovena po zavaztne chybe...a nejaky dve chyby v tempu.
chlapec ma akorat smulu … je desnej problematikphotter píše:nj, čeká tě přeinstalace systému, nějakej čas eště můžeš kličkovat ale už tomu neutečeš

soudim z predchoziho topicu kde resil problem s blikanim … ze presel na novej komp - takze by mel mit cistou instalaci woken ( ??? )
tohle bych vyjimecne nevidel na problem systemu, ale nekde mezi nim a hw ( spis bliz k hw ).
Dives, qui sapiens est
- teplotu CPU/chipsetu zjistis bud z biosu, nebo z utilitky ktera vetsinou bejva na cd u motherboardu.George píše:Hele uklidnete se ¨,ja nejsem zadnej profik,jedina vec se kterou si poradim je blistiva voda :) no zkusim to...
- teplotu chipu grafiky bys mel zjistit z nvidia control panelu (pravym kliknes na plochu > vlastnosti > upresnit … teda jestli si to jeste pamatuju dobre

- teplotu disku pres utilitku kterou stahnes z smartmontools.sourceforge.net
- memtest mas tady http://www.memtest86.com/download.html
Dives, qui sapiens est
A nebo si pustim everest,kde mam vsechno spolecne
A s pocitacem je to tak,ze vecinu casu hraju na tom starsim,na kterym to jede vpoho,ale aby byl pripojenej na net musi byt pustenej ten novejsi...takze pokud to bude veelkej problem tak si asi na tom lepsim eq nezahraju.

A s pocitacem je to tak,ze vecinu casu hraju na tom starsim,na kterym to jede vpoho,ale aby byl pripojenej na net musi byt pustenej ten novejsi...takze pokud to bude veelkej problem tak si asi na tom lepsim eq nezahraju.