Chybka:(

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Drog

Chybka:(

Příspěvek od Drog »

Přišel sem na jednu chybu, skoušel sem si zbroje ale nechtěně sem tu svoji zbroj dal do truhly když si ji však vezmu zpět tak po mně kovář chce prachy :( už se mi to jedou stalo ale bylo to u obycejneho tryčka.Problem je ale v tom že mně ta zbroj stala přes 6 tisíc... :no: Nešlo by nějak zařídit abych tu zbroj nějak dostat zpět?určitě mi to plno hráču potvrdí že sem ji mněl.…:no:
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybka:(

Příspěvek od Danseur »

Drog píše:Přišel sem na jednu chybu, skoušel sem si zbroje ale nechtěně sem tu svoji zbroj dal do truhly když si ji však vezmu zpět tak po mně kovář chce prachy :( už se mi to jedou stalo ale bylo to u obycejneho tryčka.Problem je ale v tom že mně ta zbroj stala přes 6 tisíc... :no: Nešlo by nějak zařídit abych tu zbroj nějak dostat zpět?určitě mi to plno hráču potvrdí že sem ji mněl.…:no:
Myslim, ze IC by to slo,zkus to,treba to ukecas.
Ale nevim jak bych v obchode ukecaval, ze ty dziny v regalu jsou moje a jsem si je tam jenom schoval a domu sel v rezervnich a nebo nahatej :)
Uz tu Labir nekde rikal, aby nikdo neprovadel nic s vlastnimi vecmi v zone mezi "Start" a "Konec obchodu"
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Kdyz se ti to stalo poprve, byl jsemu toho a da se to pochopit. Ale ikdyz podruhe provedes tu samou blbost, tak si mozna i zaslouzis o ni prijit :bleh:

Ale myslim, ze by Labir mel udelat vyjimku a vratit mu ji, tu zbroj opravdu mel.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Drog

Příspěvek od Drog »

Pls šlo by to teda vyřešit IC????Sem zoufaly šetřím prachy abych mněl na zbran a ted todle:(…?
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

Drog píše:Pls šlo by to teda vyřešit IC????Sem zoufaly šetřím prachy abych mněl na zbran a ted todle:(…?
Jdi hrat a zjistis to..
Drog

Příspěvek od Drog »

Problem vyřešen díky moc :smile:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Skoro všechno jde vyřešit IC. Stačí nepsat na to fórum a řešit to IC :biggrin:
slupka

Příspěvek od slupka »

ja jsem z toho rozpolcenej, jedni rikaji reste to na foru a druzi reste to ve hre.. z toho aby mel jeden permanentni postih na int.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

To je jednoduchý. Na fóru se řeší předně OOC věci. IC věci se řeší ve hře, pokud se tam vejdou :) Když se nevejdou, jsou tu IC fóra..

Cokoli co chce řešit vaše postava (ne vy jako hráč) řešte ve hře. Viz:

http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php
slupka

Příspěvek od slupka »

tim bych se chtel zeptat, jestli je vyzadovana soucinnost hrac - forum. kdyz uz mam nasprtany pravidla, tak je nutne jeste ucinkovat na foru nebo muzu plnohodnotne hrat bez fora?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

slupka píše:tim bych se chtel zeptat, jestli je vyzadovana soucinnost hrac - forum. kdyz uz mam nasprtany pravidla, tak je nutne jeste ucinkovat na foru nebo muzu plnohodnotne hrat bez fora?
Fórum je počítáno jako součást hry. Vzhledem k tomu, že Equilibrie se neustále mění a vyvíjí, tak fórum poskytuje prostor pro prezentaci systémových změn, které by jinak postavy IC věděly protože v tom světě žijí. A také slouží pro řešení problémů.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

slupka píše:tim bych se chtel zeptat, jestli je vyzadovana soucinnost hrac - forum. kdyz uz mam nasprtany pravidla, tak je nutne jeste ucinkovat na foru nebo muzu plnohodnotne hrat bez fora?
a taky se tu resi nektere neduhy, na ktere obvykle staci upozornit. Je pekne, ze tu bylo tema tykajici behajicich postav, ale kdyz zrovna tito hraci foru nevenuji pozornost, tak to vypada porad stejne :)
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Alcatraz píše:Je pekne, ze tu bylo tema tykajici behajicich postav, ale kdyz zrovna tito hraci foru nevenuji pozornost, tak to vypada porad stejne :)
To se nedá imho řešit jinak, než jít těmto hráčum vzorem ve hře a pořádně jim to jakkoli nechat IC sežrat :biggrin: Je na zkušených hráčích, abysme je do RP zatáhli.
snowman

Příspěvek od snowman »

Jezura píše:
Alcatraz píše:Je pekne, ze tu bylo tema tykajici behajicich postav, ale kdyz zrovna tito hraci foru nevenuji pozornost, tak to vypada porad stejne :)
To se nedá imho řešit jinak, než jít těmto hráčum vzorem ve hře a pořádně jim to jakkoli nechat IC sežrat :biggrin: Je na zkušených hráčích, abysme je do RP zatáhli.
Tak tohle je pravda a už jsem se několikrát přesvědčil, že to opravdu funguje :yes:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

na vostrově je to hned hotový, běhající mně znervózňujou a když sem nervózní …..:evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Zamčeno