Zdravím, potřeboval bych pomoc. Teď se mi stalo, že jsem v Hag hargol prohlížel nějaké plášťe u Gorika a když jsem nic nenakoupil a chtěl odejít, stráž mi sebrala moje brnění! Copak můžu u švece ukrást brnění? IC asi těžko. Bijcovi se stalo před pár měsíci to samé a dost ho to otrávilo při hraní. Může mi někdo vrátit můj trpasličí polopancíř? Jinak se Noigar asi zabije
PS: Upozorňuji, že jsem ani omylem nedal svojí zbroj do truhly, jak se už párkrát stalo...
Apropó, ted jsem zjistil, ze mi to sebralo i pripinaci pochvy na mece. To bych rekl jeste potvrzuje fakt, ze jsem to nemohl strcit do truhly ani omylem. Cim by to mohlo byt?
Pokud se v blízkosti truhly v obchodě hýbe v inventáři vlastními věcmi, systém je pak považuje za patřící do truhly a při odchodu o ně přijdeš. Pokud jsi měl pochvy připnuté na tom brnění (a že asi ano), tak ti zmizí i s ním.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
takže když jsem si před tím sundal svoje pochvy na meče, abych si ten zkoušený plášť vůbec mohl navlíknout, to znamená že přijdu jak o pochvy i o pancíř? To se vyplatí
aaaaha. V tom případě, asi tohle téma prosím smazat. Je to sice trochu postavené na hlavu, ale chápu asi proč. Počítám s nějakým příspěvkem typu neznalost neomlouvá.
Swordfish píše:takže když jsem si před tím sundal svoje pochvy na meče, abych si ten zkoušený plášť vůbec mohl navlíknout, to znamená že přijdu jak o pochvy i o pancíř? To se vyplatí
Tak tak... oděv a připínací věc (plášť, pochvy, batoh...atd.) se stanou jedním (předpokládám, že se systémově svlékne a oblékne v novém stavu) - například se ztratí i váha připnutého předmětu. Jedinou ochranou je neprovádět jakékoliv činnosti s vlastními předměty v blízkosti truhly. Viz odkazy, co poskytnul Kirros. :)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
mno jo chápu, ale co lidi jako Bijec, kteří nečtou forum? Nešlo by tam dát alespoň tabuli s ooc varováním? I když dát jí ke každému prodejci, to asi ne. Mno co se dá holt dělat
Hráči kteří nečtou forum by mohli číst alespon číst hráčské minimum tam to údajně je. Je já už si ho nepamatuju. Pokud si nepřečtou ani to tak se pak jeden nemuže divit.
Samozřejmě že to v hráčském minimu je ten dostává každá postava a myslím že je mezi těmi 5-ti nebo kolika itemy do začátku dosti nepřehlédnutelnou záležitostí. A v rádci hráče integrovaném do runy/featu emocí to je opět a asi na 10-ti místech na fóru a 1-2 na webu. Systémově to tak prostě musí být a já vlastně jsem i rád že na to někteří natvrdo doplatí. Protože na to doplatí právě ti co si myslí "sám dobře vím nejlíp co a jak, nemám zapotřebí něco přiblblého číst". Takže - dobře vám tak.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Popravdě ani jich škoda není, protože za maximálně měsíc se zase někdo takový najde. A třeba narazí na tenhle topic a uvědomí si to. Berte to jako výchovu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir píše:Samozřejmě že to v hráčském minimu je ten dostává každá postava a myslím že je mezi těmi 5-ti nebo kolika itemy do začátku dosti nepřehlédnutelnou záležitostí. A v rádci hráče integrovaném do runy/featu emocí to je opět a asi na 10-ti místech na fóru a 1-2 na webu.
+ ještě to je v jednom tipu na nahrávací obrazovce
Ono ani číst nestačí. Většinou se každý musí spálit, aby uvěřil. Matka dycky říká dětem, aby nesahaly na kamna, že to pálí, ale dítě si dycky sáhne, jinak nepozná...
darmian píše:Ono ani číst nestačí. Většinou se každý musí spálit, aby uvěřil. Matka dycky říká dětem, aby nesahaly na kamna, že to pálí, ale dítě si dycky sáhne, jinak nepozná...
můžu jen potvrdit stalo se to asi každému co ic znám teda řešilo se to ooc po tell ale je nás moc