Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž bych chtěl poděkovat za obě "procházky" 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Chtěl bych zde vyjádřit obdiv Labirovi za to, kolik toho pro EQ udělal, co všechno jí obětoval a kolik prostředků do ní vložil. Ne, že bych se vším na EQ souhlasil, ale rozhodně máš můj obdiv, kámo 
A ne, nepíšu to proto, že za chvíli budu od DM něco chtít

A ne, nepíšu to proto, že za chvíli budu od DM něco chtít

"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
...vlastně DMkům taky, za jejich obětavost, i když si to nevděčníci nevděčný hráčský nesazlouží... (samozřejmě myslím ty DM-killy:)) 

"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Já bych chtěl poděkovat všem hráčům,DM,DS,Labirovi a prostě všem, co udrželi Equilibrii živou během mé nepřítomnosti.Teď jsem všem vděčný, že jsem zase po pár měsících mohl stravit pár večerů jen za svitu monitoru, spolu se svou novou postavičkou (chudák Corvien
).Už se mi po vás všech docela stýskalo

Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Goinovi, za dnešní procházku po všech lánech pouště, nejdřív mě to bavilo, pak ještě víc
Dlouho jsem se takhle nepobavil a ještě mě to utvrdilo v tom, že nejlíp si člověk užije hru, když objevuje nepoznané. Poušt je jedna z nejlíp zpracovaných a nejkrásnějších map, klobouk dolů
Jen ten závěr výletu nic moc, ode dneška už do vody, natož do oceánu nepáchnu, o tý potvoře se mi bude asi ještě zdát

Dlouho jsem se takhle nepobavil a ještě mě to utvrdilo v tom, že nejlíp si člověk užije hru, když objevuje nepoznané. Poušt je jedna z nejlíp zpracovaných a nejkrásnějších map, klobouk dolů

Jen ten závěr výletu nic moc, ode dneška už do vody, natož do oceánu nepáchnu, o tý potvoře se mi bude asi ještě zdát

Díky všem, které dnes Ez potkal. Bude . …. ….. (autocenzura IC info) v mnohem lepší náladě.
Specielní díky Dinovi a Nif. Vědí za co.
Tematická hudba spojená s "návštěvou" na pokoji v hospodě mě spolu s nastalou situací donutila vytáhnout kapesník IRL.
No tak sem citlivka, no. A co? 
Specielní díky Dinovi a Nif. Vědí za co.
Tematická hudba spojená s "návštěvou" na pokoji v hospodě mě spolu s nastalou situací donutila vytáhnout kapesník IRL.

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
Díky za dnešního skřeta. I když to neprobíhalo asi úplně jak bylo plánováno, bylo to obohacující.
Díky za modrou růži a košík. Takové věci prostě potěší. Mě to nadchlo.
Díky za "záchranný" questík a všechno kolem něj. I prohry mohou být někdy krásné.

Díky za modrou růži a košík. Takové věci prostě potěší. Mě to nadchlo.

Díky za "záchranný" questík a všechno kolem něj. I prohry mohou být někdy krásné.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už taky konečně poděkuju
pod dlouhé době... díky moc Kat & Clair posledních pár měsíců hraní si to fakt užívám, když se potkáme
pak taky Tengovi za sepsání jednoho příběhu
no a nakonec Adalbertovi & Jachovi, že pro Melis udělali co udělali a tim mě zpestřili nebývalym způsobem hraní, jelikož skoro po roce zase objevuju něco novýho a je to fakt super
cítim se ve hře skoro jak když sem začínal
což sem byl z EQ úplně u vytržení
P.S díky Tonnymu, že kolem Melis proletěl na koni
aspoň sem tu novou bestii konečně viděl 

P.S díky Tonnymu, že kolem Melis proletěl na koni

-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat za poslední 3 hodiny. Začalo to jako normální šichta, ale zvrhlo se to takovým způsobem, že jsem nevěděl, kam dřív skočit.
Sice to na jednom místě zaskřípalo, ale myslím, že to půjde "promazat"… takže, thx hráčům trpaslíků, dlůhonohejch i mrchy malý =P ;))
Sice to na jednom místě zaskřípalo, ale myslím, že to půjde "promazat"… takže, thx hráčům trpaslíků, dlůhonohejch i mrchy malý =P ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila