Změny vzhledu postavy

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Jezura

Změny vzhledu postavy

Příspěvek od Jezura »

Chci se zeptat, jestli umíte dělat úpravy vzhledu existujících postav? Pokud ano, navrhoval bych do specifik Equilibrie přidat i možnost měnit vzhled postavy z RP důvodů, samozřejmě v rozumné míře. Otevřelo by to prostor pro kvalitnější RP hru jakýchkoli povolání.

Příklady:

Postavě po strašlivé události zbělají vlasy a vousy.

Trapslík ztratí čest a oholí si vousy :)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jde to. Dobře, přidám to tam.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Aby nedošlo k mýlce - ve hře to nejde. Ale jde to když se dotyčný odhlásí a externím editorem se zedituje jeho postava. To se dělo/je i na Alhambrii.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Enrikesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enrikesh »

co obarvit si vlasy? :bigwink:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Enrikesh píše:co obarvit si vlasy? :bigwink:
Přemýšlel jsem nad tím, ale jedinou možností jak toho docílit je změna hlavy jako celku. A jednak jich je málo a druhak to nejde in-game. Takže ač bych to nesmírně rád měl, tak na holení/růst vousů a barvení vlasů/obličeje si musíme nechat zajít chuť.

Ale možná to půjde jedním mým nápadem obejít...uvidíme.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Labir píše: Přemýšlel jsem nad tím, ale jedinou možností jak toho docílit je změna hlavy jako celku. A jednak jich je málo a druhak to nejde in-game. Takže ač bych to nesmírně rád měl, tak na holení/růst vousů a barvení vlasů/obličeje si musíme nechat zajít chuť.

napadlo me to mimo a nasel sem tenhle topic, tak to pridam sem. Jde udelat zmenu popisku postavy IG? Upravovat podle vyvoje / zavaznejsi zmeny satniku (v mym pripade treba hul)? Jednak tam mam jen default a jednak toho zacina pribyvat a nemam odvahu tam napsat "vesela" kdyz vim jakej sklon maji moje postavy k depresim a strachu :) Jen ten textik, zadnej vzhled :)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:
Labir píše: Přemýšlel jsem nad tím, ale jedinou možností jak toho docílit je změna hlavy jako celku. A jednak jich je málo a druhak to nejde in-game. Takže ač bych to nesmírně rád měl, tak na holení/růst vousů a barvení vlasů/obličeje si musíme nechat zajít chuť.

napadlo me to mimo a nasel sem tenhle topic, tak to pridam sem. Jde udelat zmenu popisku postavy IG? Upravovat podle vyvoje / zavaznejsi zmeny satniku (v mym pripade treba hul)? Jednak tam mam jen default a jednak toho zacina pribyvat a nemam odvahu tam napsat "vesela" kdyz vim jakej sklon maji moje postavy k depresim a strachu :) Jen ten textik, zadnej vzhled :)
IG to technicky nejde. Ale jinak jo.
Zamčeno