Změna města a bug

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
YardaFreeman

Změna města a bug

Příspěvek od YardaFreeman »

Chtěl bych poprosit o pomoc. Vím moc dobře že mi bylo řečeno abych si své první město kde se budu dál rodit vybral důkladně, ale já jsem se zmýlil, protože jsem nevěděl jaké to ve skutečnosti bude. V tomto ohledu mi mnohem víc vyhovuje Tirian než Mithallir. Existuje nějaká možnost jak své město změnit? Díky.

Taky jsem našel nejspíš bug, v hospodě u zdi. Jak tam je pódium, tak se na něj dá vlézt pouze tak, že se obejde celý stůl a jde se podél stěny, ne přímo. Je to jakoby tam byla nějaká neviditelná stěna vedoucí od rohu až ke stolu.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

ohledně toho bugu...kdybys hledal na fóru tam tou lupou v pravo nahoře, tak byses dopátral, že je to těma placeablama a že se s tim nedá nic dělat...

a ohledně města...myslíš asi to, že když zemřeš a jdeš přes avatary, tak se objevíš v mithalliru...pokud chceš v tirianu, tak stačí zajít do chrámu v tirianu a tam už v rozhovoru je nějaká taková možnost...spojit duši s místem nebo tak něco...

EDIT: to Darren Finngard: :smile:
Naposledy upravil(a) magnumik dne 12. 11. 2007 17.57, celkem upraveno 1 x.
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna města a bug

Příspěvek od Darren Finngard »

YardaFreeman píše:
Staci navstivit chram v tom "chtenem" meste a svazat k nemu dusi (v nabidce velekneze).

A o tom bugu se vi, bohuzel s tim asi nejde nic delat. Uz se to tu nekde resilo.

Edit: Tak me magnumik predbehl :blush:
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
YardaFreeman

Příspěvek od YardaFreeman »

pro Magnumika: Bohužel jsem do té lupy vpravo nahoře nevěděl co napsat. Snažil jsem se jen pomoct, protože se mi tu, na Equilibrii líbí, i když tu každou chvíli ze mě někdo dělá pitomce :biggrin:
A to s chrámem.. :blush: oh... děkuji.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to s tim pitomcem, to se za čas spraví, prostě to chce čas, já sem si tak taky kdysi připadal :biggrin:
Odpovědět