Stínový tanečník - bug
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Stínový tanečník - bug
Obávám se, že nastal bug. Samozřejmě chápu, že prestižní povolání jdou až od určité úrovně, ale u stínového tanečníka se mi neobjeví ani popisek a požadavky. Místo popisu se objevuje prázdné okno... jak řešit?
"Inu, rád bych..." Zachariash
je to zajímavej class.… když byl hips posunut tak je to v pořádku a na EQ je ti hide pomalu na nic.. když tu má každej ts. A hlavně se to dá krásně využít k rplayingu, když to hráč moc nezneužívá.KaTo píše:Souhlasím, Stínový tanečník je nevyvážený class, stojí za úplný "prt", pouze HIPS na 1.lvlu bylo něco jako IMGS, TS apod. Takže byl "posunut" na vyšší level.Drog píše:Tak to soráč, sem si opravdu myslel, že byl Stínovej Tanečník odebrán, páč se jednalo o nevyváženej class...
-
- Kontaktovat uživatele:
Každý ne, jenom polovina :-DDD, čímž dostává tu druhou která ho nemá. S tím RP využitím Tanečníka víc než souhlasím a to včetně využívání stínu na 3(?).levelu. Už jen ty jeho roztomilý červený očička a dlouhý prstíčky jsou úžasný.anurin píše: je to zajímavej class.… když byl hips posunut tak je to v pořádku a na EQ je ti hide pomalu na nic.. když tu má každej ts. A hlavně se to dá krásně využít k rplayingu, když to hráč moc nezneužívá.
Já doplním, že na jiných serverech nemají jiné věci a na jiných TSko nevidí do neviditelností, do proměn, do útočiště, ale jen do Hidu a na jiných zase... *culí se*Grunt píše:…

-
- Kontaktovat uživatele:
SDčko je problematickej class ale nemá cenu ho řešit odděleně od autofollow bugu a TS
navíc se SDčko s originální sadou scriptů bohužel chová jinak vůči potvorám a jinak proti PC, kde proti potvorám buguje v neprospěch SDčka, naopak při CvC buguje ve prospěch SDčka
jelikož EQ nejede na origoš scriptech, ví jenom labir jak to tu vlastně je a já SDčko tentokrát nehraju, takže to nerozklíčuju
nejpitomnější na tom je, že autofollow bug prakticky znemožnil hrát efektivně zloděje bez HIPSu, kdo pamatuje NWN před datadiskama, může se mnou uronit slzičku
navíc se SDčko s originální sadou scriptů bohužel chová jinak vůči potvorám a jinak proti PC, kde proti potvorám buguje v neprospěch SDčka, naopak při CvC buguje ve prospěch SDčka
jelikož EQ nejede na origoš scriptech, ví jenom labir jak to tu vlastně je a já SDčko tentokrát nehraju, takže to nerozklíčuju

nejpitomnější na tom je, že autofollow bug prakticky znemožnil hrát efektivně zloděje bez HIPSu, kdo pamatuje NWN před datadiskama, může se mnou uronit slzičku