Jen tak by the way, nebylo by vhodnější tohlecto přesunout do diskuse o srazu?
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
*párkrát se nadechne* no.… Musím poděkovat Skyrre a Arslanovi, Kat a samozřejmě Elenis, která však přišla později ale nepřišla o to nejlepší, za jejich hru. Poklona a musím uznat, že jak sem se pobavil dnes s Váma... sem se pobavil jen málokrát. Klobouk dolů před všemi!!
anurin píše:*párkrát se nadechne* no.… Musím poděkovat Skyrre a Arslanovi, Kat a samozřejmě Elenis, která však přišla později ale nepřišla o to nejlepší, za jejich hru. Poklona a musím uznat, že jak sem se pobavil dnes s Váma... sem se pobavil jen málokrát. Klobouk dolů před všemi!!
Chtěl bych poděkovat jednomu nezbednému skřetisku, za to jak pěkně, včera večer, Malcolmovi prohnalo perka... pro Malcolma to byla výzva, pro mě krušná chvilka kdy sem se bál o jeho život
ojta píše:Chtěl bych poděkovat jednomu nezbednému skřetisku, za to jak pěkně, včera večer, Malcolmovi prohnalo perka... pro Malcolma to byla výzva, pro mě krušná chvilka kdy sem se bál o jeho život
Byl to pekny ferovy souboj sekyrka versus magie a sekyrka byla nakonec mocnejsi Mne se libilo, jak to trpaslik resil pekne po trpaslicku
Chtěl bych poděkovat za dnešní večer. Sice relativně krátký, ale pro postavu významný. Škoda že rodiče a čas byli silnější než já
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar