Tak fajn, asi budu za blba ale vzhledem k tomu ze to hledam cca od 12ti se uz radsi zeptam a budu za hlupaka nez to hledat az do pulnoci.
V nekolika topicach se tu pise o tom ze je treba zakazat pristup na masterserver BW a napojit se primo na EQ, jenze jaksi nikde neni jak. Jestli je tak se omlouvam za slepotu ale mam za sebou projiti celeho fora vcetne kose a nepovedlo se mi najit vubec nic, tak kdyby jste byli nekdo tak hodni a napsali mi to PMkem (diskuze o neoriginalkach se tu zda byti jakymsi tabu, jsme vubec jeste v cechach :)) bude vam patrit muj neskonaly vdek a tak dale.
Zakazani masterserveru
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak upravy v hostu nepomohly, jediny co mi to bere je vytahovani sitaku nebo zakazovani netu, ale oboji mi schodi vsechno ostatni zavisly na netu takze je to dost neprijemne :(
Jeste druhy dotaz, nejde nejak udelat aby sel NWN spustit v okne? Cas od casu prepinam do winu kuli ICQ atd. a z fulscreenu to pak docela casto pada a zamrza.
Jeste druhy dotaz, nejde nejak udelat aby sel NWN spustit v okne? Cas od casu prepinam do winu kuli ICQ atd. a z fulscreenu to pak docela casto pada a zamrza.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady si počti
viewtopic.php?t=1122&highlight=tipy+triky
viewtopic.php?t=1122&highlight=tipy+triky