Spani ve zbroji

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Lord Xeen

Spani ve zbroji

Příspěvek od Lord Xeen »

Mel bych takovy podnet... :smile:
Neslo by vyjmout ze seznamu zbroji, ve kterych nejde spat, nektere lehci medium zbroje? Napriklad: krouzkova/destickova kosile - spat v ni jeste jde, krouzkova/destickova zbroj - spat v ni uz nejde.

A kdyz uz jsem u tematu, trochu absurdni mi prijde situace, kdy by mel na sobe nekdo platovou zbroj a zemrel by unavou, protoze by v ni nemohl spat. To by se v realu myslim nestalo... :smile:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Ma moznost spat nahej a nebo pod plastem. Ja to tak pbcas delam :megalol:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Nedavno jsem touhle zjistil, nedá se spát v rouše klerika, nemá to žádný oc a je to jen hadr, ale vypisuje to myslím to hlášku. Tak jsem se převlékl do hadrů, kterem se pohřbívaj mrtvoly a už to šlo :megalol:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

OneIceOne píše:Nedavno jsem touhle zjistil, nedá se spát v rouše klerika, nemá to žádný oc a je to jen hadr, ale vypisuje to myslím to hlášku. Tak jsem se převlékl do hadrů, kterem se pohřbívaj mrtvoly a už to šlo :megalol:
Jak se jmenuje ta róba? Není to nějaká ta se kterou postava přišla do Equilibrie? Protože v tom by jít spát mělo, takže to asi bude bug.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno