Mám takový dotaz.. jedna postava má ve hře dlouhé vlasy, já ji však na svém počítači vidím s vlasy krátkýmy.
Chyba bude někde u mě v nějakých souborech.. jenže ve kterých?Nechal bych si onen soubor poslat a přepsal bych jej. Nevíte?
Zajímavý je, že ta hráčka svou postavu vidí doma v pořádku a teď mimo domov na jiném počítači ji vidí tak jak já, s krátkýmy. Cepy se tedy liší podle toho odkud je člověk stáhne? To je divný.
ale doma mi to instlaoval Gran, nevím odkud to bral a tady jsem stahovala CEPy z netu...
drake127 ví líp, ten mi radil jak na to.. stahovala jsem to 1,68 nebo tak nějak přímo z bioware stránek a pak ten CEP2
No řekněme,že si chcu udělat postavu s cepovou hlavou,tak musim mít v tom override hozeny ty hlavy,ale jinak ostatní je tam hozený mít nemusijou a uvidijou ju.Ale vtip je v tom,že to nic neřeší,ale chtěl sem pomoct.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
allekoo píše:šlo mi o hlavu nie o postavu ta myslim menila prepiercingovanu (fuj to je slovo) kratkovlasu elfku na dlhovlasu elfku (ale ruku do ohna za to nedam)
jo přesně tak to je a nejedná se o samostatně nainstalovaný CEP 2.0 ale o override hlav ke stažení zde: http://nwvault.ign.com/View.php?view=Mo … ail&id=404
// edit řešil jsem to s fousatejma trpošema je to to samý ty hlavky tam sou taky tech dlouhovlasejch zenskejch
o johaně se bavíme ono pokud hraješ i nebo si hrál i na jinejch serverech a máš jejich haky tak je to v některejch nativně třeba v hacích thalie myslim ty hlavy sou teda některý
sciorp píše:o johaně se bavíme ono pokud hraješ i nebo si hrál i na jinejch serverech a máš jejich haky tak je to v některejch nativně třeba v hacích thalie myslim ty hlavy sou teda některý
1.68, CEP 2.0, Eq2. Nic víc. Ale třeba se pletu, mrknu se, až ji zase uvidím.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
ta moje kebule přepisuje (přes override) hlavu elfky č.16 - ano, tu s tim piercingem
lidská hlava s dlouhejma vlasama je standartní CEPová hlava, měli by ji vidět všichni, bez ohledu na override
pokud máte nějaký problémy s kebulema, podívejte se do overridu, tejkaj se toho soubory xxxx_headYYY.*
xxxx je prefix, co urcuje rasu, pohlaví a velikost, YYY je číslo
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
takže, Dantesi...pokud chceš mít vlasatou, stahni portrét Nae tady viewtopic.php?p=656#656
a co je ve složce override, dej do override
pokud máš vlasatou a nechceš ji, podívej se, co je ve složce override a tosamý ze svýho override smaž
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar