Fakt parádní hraní :)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky všem se kterýma jsem poslední dny hrál 
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Díky Artovi za jeho kvest a nudnej nebyl 
A díky všem zúčastněným :)
A díky všem zúčastněným :)
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Ehm... dneska to byl teda záhul (a další traumátko do Ezovy sbírky). Naštěstí nedošlo na všechny temné vize... ale jistou postavu bych fakt v jedné chvíli nejraději sesmažil :)
hmmm... poděkování.…. ale ju
Dík.. a zvlášť oboum neviditelným (nevěřím že stíhal jeden a pokud ano, má dík dvojnásobný). Moc pěkná akce... prakticky bez akce ;) Zato to drámo.… eště teďko je mi z teho šoufl!
hmmm... poděkování.…. ale ju
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
takže perný weekend měl perné zakončení dnešní den byl pro mě jako pro hráče hodně důležitý a pro thareka taktéž at se stalo co se stalo večerní výprava na medvědici která se tak (ne)mile zvrtla a potom eště jít do hspody sem zbrachama fakt nemoh díky všem brachum jmenovitě balkon, malcolm, hangár a v neposlední řadě i Dhargovy za celý zbytek dne před tím, samozřejmě děkuji i DM které mě dnes vlastně třikrát poctilo svou přízní které ale díky děkuju i jednomu harvestrovy kterej tak pěkně začíná zamotávat život pro mě a ostatní trpaslíky za tenhle weekend opravdu děkuji všem se kterými hrá a jdu spát i když s trošku posmutnělou náladou ale to už je uděl Role Play když oni tak vy taky (rozumějte vztah postava hráč) dobrou noc a všem spoustu dalších takových dní jako byl dnešek
edit// zapomělsem na Khadura ježiš ten by mi dal
edit2//sem zapoměl uplně poděkovat taky za jiné nevýpravové události třeba s botama a tak ale taky DM který mi po tellu když sem něco *ic censored* udělal napsalo ,,//ok,, já to v tu chvíli pochopil jako //tak poď
a ukaž co umíš ale bylo to pěkný
edit// zapomělsem na Khadura ježiš ten by mi dal
edit2//sem zapoměl uplně poděkovat taky za jiné nevýpravové události třeba s botama a tak ale taky DM který mi po tellu když sem něco *ic censored* udělal napsalo ,,//ok,, já to v tu chvíli pochopil jako //tak poď
Naposledy upravil(a) sciorp dne 7. 1. 2008 9.42, celkem upraveno 1 x.
PODPIS
-
Pavel Urban
Přidávám své díky za ten dnešek. Celá věc nabrala zcela nečekaný směr a to se mi často nestává.
Bylo drámo a ne jen akce, ta vlastně nebyla skoro vůbec (za což jsem vděčný dvojnásob), a celé dění mělo moc pěknou atmosféru. Dlouho jsem se nebavil jako dnes. 
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Výprava na medvědici zajímavá, i když jsme nakonec žádnou nepotkali. Nejvíc se mi líbilo zkoumání stáří medvědího lejna, Hangárův běh o přežití (a to doslova - doufal jsem, že u toho šutru nedostane infarkt
) a číslo jedna za dnešek dostává Tharek, za spoustu situací (třeba přehlídka jeho "teplýho spodního prádla" :D).
Děkuji brachům a Psancovi, že nám to tak zapeklil :D Nakonec jsme se dobře pobavili, i když jsme absolutně netušili, a asi už ani nikdy tušit nebudeme, co se to tam vlastně dělo a proč :)
Děkuji brachům a Psancovi, že nám to tak zapeklil :D Nakonec jsme se dobře pobavili, i když jsme absolutně netušili, a asi už ani nikdy tušit nebudeme, co se to tam vlastně dělo a proč :)
obvykle to nedělám, ale teď musím poděkovat 5 kostlivcům, že se objevili právě ve chvíli, kdy se objevili...bylo to orpavdu skvěle "načasováno".
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!