Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

děkuju za zábavnou noční skřetozlobro a buhví jakou ještě akci přišel jsem z hospody právě v čas
díky všem zučastněným za zajímavou hru a pěkné zvraty a taky za jeden malej zlobropodvod a jinak dobrou noc
jmenovitě díky bertoj tengoj mel a DM který am byli zainteresovaný páč myslim , teda vim že nebylo jedno ale prostě já se královsky bavil
PODPIS
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

jo, situace s vlky...tam to všechno začalo...taky díky cybermisovi a artovi za pěknej průvod dnešnim večerem a nocí...a to sem chtěl jit brzo spat :crazy: ...bylo to takový...o nás bez nás :biggrin: (spíš bez nás než o nás) a sem tam se něco přicmrndlo :smile: ale bylo to pěkný :smile: díky všem
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Alfray píše:Díky Kat za první ,, zkušenost,, :yes: Jo a Hyrdane, to jenom takle blbě zní :megalol: :bigwink:
Lehce offtopic:
:megalol: :megalol: :megalol:
měl jsi mu něco takového zkusit říct přímo ve hře
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

magnumik píše:jo, situace s vlky...tam to všechno začalo...taky díky cybermisovi a artovi za pěknej průvod dnešnim večerem a nocí...a to sem chtěl jit brzo spat :crazy: ...bylo to takový...o nás bez nás :biggrin: (spíš bez nás než o nás) a sem tam se něco přicmrndlo :smile: ale bylo to pěkný :smile: díky všem
Podekovani spis nez me patri psancovi, ja jen chvilkama asistoval, pac jsem nemohl byt ve hre celou dobu.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

cybermisa píše:
magnumik píše:jo, situace s vlky...tam to všechno začalo...taky díky cybermisovi a artovi za pěknej průvod dnešnim večerem a nocí...a to sem chtěl jit brzo spat :crazy: ...bylo to takový...o nás bez nás :biggrin: (spíš bez nás než o nás) a sem tam se něco přicmrndlo :smile: ale bylo to pěkný :smile: díky všem
Podekovani spis nez me patri psancovi, ja jen chvilkama asistoval, pac jsem nemohl byt ve hre celou dobu.
A tak :smile: toho sem tam ani nezaregistroval :biggrin: umí se asi dobře schovávat :bigwink: takže díky i psancovi :yes:
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Tedy díky za dnešní hru, opět velmi silný zážitek pro Serina i pro mne. A tu hromadu mrtvých nemrtvých mám na screenu :bleh: :megalol:

Díky DM, Díky Kat a Hyrdanovi a také Jachovi, doufám že se mu dostalo poznatků a objevů mírou vrchovatou, jak jsme mu slíbili. :clover:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Jasne, aneb jak složit upíra jedním kouzlem *odfoukne si dým ze špiček prstů* taky dík zato ,že jste jacha vytáhli do akce. :bigwink:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Kirros píše:Jasne, aneb jak složit upíra jedním kouzlem *odfoukne si dým ze špiček prstů* taky dík zato ,že jste jacha vytáhli do akce. :bigwink:
Pekna akce plna zvratu *Zadiva se na Jacha pohledem, jako kdyz mu prave nekdo zabije jeho oblibene NPC jednim kouzlem* :clover:Taky diky za hru :smile:
drake127

Příspěvek od drake127 »

Ohňostroj? Praštili jste ho do hlavy vy nebo to mám udělat já?
Atomovka taky mění barvu růže.
Noční můra? Co máš proti orčátkům?

// Pokud vám to nedává smysl, není to určeno pro vás. :biggrin:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Kuju Bijcovi za parádní kousek odpoledne u rýžování, Daos se moc bavil (mi to poštěkal do ouška)
a ty vydry..menší nehoda..vydře prostě nedáš odpor xD
16? Tak to je v pohodě
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Díky moc za dnešní den...Tohle je teda tak napůl omluva a napůl poděkování artovi...za ty moje "inteligenční pochody" sám sem se tady plácal nevěřícně do čela, jak sem blbej...no ale co naplat...snad ses moc nezapotil při improvizaci nakonec :crazy: no a děkuju za tenhle quest...pěkně udělanej...moc...a díky moc ostatnim...chvílema sem se musel dost držet abych neprobudil smíchem spolubydlící Tengu :biggrin: a opravdu díky všem za dnešek...jmenovitě krom těch co sem už zmínil Bert, Nyo, Din a Akira :smile: snad si chvilku poleží nebo posedí :shades:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky musím všem účastníkům poděkovat, a to včetně kočičího incidentu. Dnešek byl nabitý jako už dlouho ne a královsky jsem se bavil. :smile:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Libra

Příspěvek od Libra »

Zacatek tedy rozhodne hodne zamtenej a neprehlednej ale pak jsem se taky, v hodne fazich, moc nasmal a bylo to fajn. :biggrin: Kazdopadne jeste ze to dopadlo tak jak to dopadlo a nesplnila se vsechna prani, jinak by mithalir asi zazil krusne casy :megalol:
Diky moc vsem zucasnenym a vise jmenovanym a hlavne atrovi za questik ketej me (a postavu ) zabavil na nekolik dni az do rana :yes:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Akira

Příspěvek od Akira »

určitě Artovi dík....popravdě..tolik hysterických elfích samečků se hned tak nevidí..:) a určitě patří poděkování za improvizaci, když jeden nejmenovaný elf, že Tengu, zničil jiný krystal, než měl :)

za ten chaos a zmatek a 1000 zimních kilometrů bych zabíjela...ale co už...platí: Din velitelem-výprava bez vůdce a Když nemáte žádný plán, tvrdte, že máte tajný plán! :bleh: ! no naštěstí to spravil závěrečný pěstní souboj s kostrounem :bleh:
závěrem nesouhlasím s Librou...škoda, že se nesplnila všechna přání jak měla*mrkne na dračí kostru ležící ve sněhu* páni strááážní v Mithaliru by si konečně mohli zasloužit plat
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

No ten začátek byl dost chaotickej...ale ono kdyby někdo dal kouzelníkům uši, tak mohli být všichni tam kde měli být :bleh:
Jinak dobré ráno, ještě že mám zkouškový :biggrin:
Díky všem a hlavně Artovi, nakonec to byla paráda a hlavně ke konci jsem se nasmála :))
drake127

Příspěvek od drake127 »

Winonne píše:No ten začátek byl dost chaotickej...ale ono kdyby někdo dal kouzelníkům uši, tak mohli být všichni tam kde měli být :bleh:
Mágové se sice nikomu zodpovídat nemusí, ale já vážně nic takového neslyšel.

Jinak souhlasím s Akirou i Librou ve všech bodech (IC: ještěže ten drak neobživl, OOC: škoda, že ten drak neobživl). Pro příště se naučím několik Dominate Person a uděláme to po mém (i když nezaručuju, že výsledek bude rozdílný).

Artovi samozřejmě také děkuju za perfektní quest, protože byl přesně podle mého gusta. Málo bojů, hodně zkoumání a sem tam i nějaké myšlení (ovšem v té zimě :dntknw:). A na závěr můžu říct, že já bych DM dělat nemohl, protože bych pozabíjel celou naši partu během včerejška alespoň dvakrát. :biggrin:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

drake127 píše:
Artovi samozřejmě také děkuju za perfektní quest, protože byl přesně podle mého gusta. Málo bojů, hodně zkoumání a sem tam i nějaké myšlení (ovšem v té zimě :dntknw:). A na závěr můžu říct, že já bych DM dělat nemohl, protože bych pozabíjel celou naši partu během včerejška alespoň dvakrát. :biggrin:
Jojo trpělivosti měl rto hodně...hlavně za to jak jsme byli všichni děsně potichu :D
Akira

Příspěvek od Akira »

Winonne píše:
drake127 píše:
Jojo trpělivosti měl rto hodně...hlavně za to jak jsme byli všichni děsně potichu :D
mluv za sebe..já byla nenápadná a tichá jako lví pšouk :bigwink:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Děkuju všem,které jsem dnes potkal,dobře sem se bavil a omlouvám se za chybky typu :D nebo že sem občas najednou popošel.Díky..
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky, ehm ehm, Arslanovi *rozpačité kašlání*, který místo pěti piv koupil celý sud a .. vlatně za celý ten večer, den, večer a den může :bleh:

Takový probuzení nikomu nepřeju :megalol:
Odpovědět