Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Tímto bych chtěl poděkovat Lucy za krásné noční koupání*koukne ji na nadra a smutně se podívá na svoje*
A taky všem co si včera, i dneska krásně zahráli jako já s Angeliinou.
Cardovi za krásný úpal plný nečekaných zvratů a Edvinovi za pěknou masáž nohou.
Takže ješte jednou děkuji.
PS:Člověk žije jen jednou, proto by měl hrát co to de.…
Angeliina:Němá bojovnice.…
Stan Marlin:Bojovník co přišel o vše..
Samuel:Bard, který hledá své šteští...

A taky všem co si včera, i dneska krásně zahráli jako já s Angeliinou.
Cardovi za krásný úpal plný nečekaných zvratů a Edvinovi za pěknou masáž nohou.
Takže ješte jednou děkuji.

PS:Člověk žije jen jednou, proto by měl hrát co to de.…
Angeliina:Němá bojovnice.…
Stan Marlin:Bojovník co přišel o vše..
Samuel:Bard, který hledá své šteští...
Nepatří tom sem ale napíšu to tady. Omluvám se za můj předchozí příspěvek. Byl zbytečný a nakopal bych se za něj nejraději do zadních partií svého těla. Nějak sem ráno neunesl postoj své postavy a její reakci za kterou po právu zaplatila. Zahrál sem to jako hňup. Můj předchozí příspěvek je tudíž neadekvátní. Ten na koho jsem naštvaný sem já sám. Prostě sem zbytečně vybuchl na phorum. Chvíli mi trvalo než sem si to připustil. Takže se tomu hráči omlouvám za tento výstřelek.anurin píše:Děkuji za dnešní ranní zpříjemnění hry, tohle mi doopravdy dává energii do další hry. Ale chápu že sem neoblíbenej.…. Super spestření hry. Když už se odhodláte se mnou hrát, tak at to má grády a stojí to za to. Nebudeme troškaři.…

Díky za přijetí na svatbu..Govan se tam vnutil na poslední chvíli
a zároveň chci poděkovat za prožitý rp zážitek..po tom ohňostroji dám asi Govana na čaroděje
škoda,že nemohl jít na žranici ale pro vás spíš štěstí...celý by vám to tam sněd 

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za schovívavost, že jsem se na chvilku přizval na svatbu, viděl nevěstu dřív než ostatní a že jsem nebyl vykuchán i s chlupatým kamarádem ze špionáže.
PS: stejně mi šlo jen o pár screenů, které hodlám do budoucna využít.
PS: stejně mi šlo jen o pár screenů, které hodlám do budoucna využít.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za moc pěknou svatbu. Bylo to jak se patří, přes okouzlující nevěstu, uhlazeného ženicha přes hosty, přípravu, obřad, hudební doprovod, svatební dárky (dostal mě i Selu dárek od Gora, to bych od něj nikdy nečekal
) až po dobrodružnější cestu na hostinu a závěrečný přípitek. Sela by se zdržela déle, ale asi by usnula u tabule a já s ní. Takže ještě jednou dík. 

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Já děkuji za pozvání na úžasnou svatbu, všem hostům co tam byli a také EQ spawnu, který naházel nebezpečné tvory přesně jak měl a díky kterému mohl Serin "zaperlit" jako dokonalý znalec okolí a místních poměrů.

EDIT: mám děsných obrázků..

EDIT: mám děsných obrázků..

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
Taky diky vsem za supr vecer a nadhernou svatbu
Hlavne pak i jachovi za ten jeho preklik, to jsem se vazne valel u pocitace smichy
Jeste bych se chtel zarovoven omluvit, ze jsem obcas musel nechat svou postavicku bez dozoru a tak nevnimala jestli na ni nekdo mluvil. Bohuzel jsem ale od toho musel chte nechte odbihat. 

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Libra: Me spis pobavilo ze nakonec odpadla postava i hrac jen kazdy jinym zpusobem
Jen skoda ze nedoslo na cestu se silne podnapilym Tengem do Tirianu to jeste mohlo byt zabave (teda asi by sme neprezili ale nejspis by to za to stalo)
Jinak vsem dik za svadbu, za to ze jste tam vubec Howla pozvali i kdyz se po desce nepotlouka tak dlouho jako vetsina z vas, Tengovi ze ho premluvil k hrani, za rozhodne nemalo zajimavou cestu na hostinu (No chvilku mi zatrnulo kdyz se Teng snazil byt galantni a pak to vypadalo ze pro zmenu bude muset Howl nest zbytek cesty jeho.) a naslednou hostinu, jen skoda ze vetsina lidi odpadla pomerne brzy, no ja odpadavam ted ale definitivne.
A jeste pro vsechny kdo se me pak ptali proc se na svadbe neukazal Giliam to jsem opravdu nemohla novomanzelum udelat, predstava ze by jeste pri obradu stihl cely svuj repertoar oplzlych novomanzelskych vtipu me desila jen o trochu mene nez Howla a nechtela sem kazit romantiku.

Jen skoda ze nedoslo na cestu se silne podnapilym Tengem do Tirianu to jeste mohlo byt zabave (teda asi by sme neprezili ale nejspis by to za to stalo)
Jinak vsem dik za svadbu, za to ze jste tam vubec Howla pozvali i kdyz se po desce nepotlouka tak dlouho jako vetsina z vas, Tengovi ze ho premluvil k hrani, za rozhodne nemalo zajimavou cestu na hostinu (No chvilku mi zatrnulo kdyz se Teng snazil byt galantni a pak to vypadalo ze pro zmenu bude muset Howl nest zbytek cesty jeho.) a naslednou hostinu, jen skoda ze vetsina lidi odpadla pomerne brzy, no ja odpadavam ted ale definitivne.
A jeste pro vsechny kdo se me pak ptali proc se na svadbe neukazal Giliam to jsem opravdu nemohla novomanzelum udelat, predstava ze by jeste pri obradu stihl cely svuj repertoar oplzlych novomanzelskych vtipu me desila jen o trochu mene nez Howla a nechtela sem kazit romantiku.

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Já bych chtěl poděkovat předevšm nevěstě (bez ní by svatba sotva byla) a samozřejmě všem hostím, kteří se dostavili, ať už to měli kousek anebo připluli až z daleké říše. Bez vás by to nebylo ono a jsem rád (za sebe i svoji postavu), že jste si našli čas přijít (a samozřejmě přinést dary).
Také bych se chtěl pochlubit, že se mi podařilo sehnat do stáda i většinu DM postav a to bez jakéhokoliv OOC. Bohužel to mělo za následek, že nebyl kdo by resetoval únavu - nepočítal jsem totiž, že strávíme na tom palouku celý den a půlka postav půjde do Amfi za tmy. Ale když už jste nám dávali dárky, tak jsme si říkali, že si nejdřív nasyslíme a o vaše životy se budeme starat až pak.
A já vím, že je to IC, ale čert to vem: http://members.sigil.cz/drake127/nwn/eq … svatba.jpg
Také bych se chtěl pochlubit, že se mi podařilo sehnat do stáda i většinu DM postav a to bez jakéhokoliv OOC. Bohužel to mělo za následek, že nebyl kdo by resetoval únavu - nepočítal jsem totiž, že strávíme na tom palouku celý den a půlka postav půjde do Amfi za tmy. Ale když už jste nám dávali dárky, tak jsme si říkali, že si nejdřív nasyslíme a o vaše životy se budeme starat až pak.
A já vím, že je to IC, ale čert to vem: http://members.sigil.cz/drake127/nwn/eq … svatba.jpg
Naposledy upravil(a) drake127 dne 20. 1. 2008 5.09, celkem upraveno 3 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
uf, tak je to za náma
kdy si to zvopáknem? *mrkne na adalberta*
asi na zlaté svatbě
já...musim NESKUTEČNĚ moc poděkovat, za tady tuhle mega akci :) strašně moc drakemu, kterej to vlastně celý připravil sám...resp. domluvil a obeslal :)...Artovi a Psancovi, že to tak skvěle připravili :) no a všem ostatním neméně za skvělou, ale opravdu skvělou zábavu v průběhu celé hry...vždycky někdo zaperlil :) takhle sem se nebavil po celou dobu hraní nikdy...díky moc sele a elenis za svatební přípravy, všem za pěkný dárky (ale teda GORO
já sem myslel, že lehnu smíchy
) opravdu OPRAVDU úžasnej den...škoda, že se vás tolik odpojilo a nešli ste na oslavu ;) hodně tam toho zbylo a jen něco málo se povedlo zachránit před restartem :) ty hlášky co padaly po celej čas večera...no bavil sem se královsky :) už se těšim až si budu pročítat log
a pokud mi pošlete pár nej fotek na mail, taky budu rád (páč sem hrál na pěkně pomalé mašině a ten ohnostroj byl spíš jak slideshow a vůbec celý to byla slideshow když sem pohl kamerou
)
prostě úžasnej den :) jen mi chyběla alky, ale to doženem
taky škoda toho cybermisoviho netu :/ ale naštěstí vydržel aspon do konce obřadu :) no...já sem nadšen...a du spat :) ještě jednou NESKONALÉ DÍKY VŠEM

TO drake127:
pěkný poděkování

EDIT: snad není nějaký maximální povolený limit smajlíků na příspěvek
to bych ho musel rozdělit do pěti 
EDIT2: upravení smajlíci :D radši

prostě úžasnej den :) jen mi chyběla alky, ale to doženem

TO drake127:

EDIT: snad není nějaký maximální povolený limit smajlíků na příspěvek

EDIT2: upravení smajlíci :D radši
Goro to mel spis vyresit tim ze rozbali zkrvaveny noviny a rekne "Ja vam natrhat kočičky." 

Na docasne dovolene od EQ
---
---