Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jedna nejmenovaná postava léta v jisté podobě ve městě. Když se před zraky přemění, dostává varování od muže s nevalnou pověstí, že by mohla dojít příště úrazu, možná smrti. A jak končí onen rozhovor ze strany oné osoby?
Chacha, pravděpodobně umřu, ale tebe zatknou...
Cena smrti a pud sebezáchovy některých...
Chacha, pravděpodobně umřu, ale tebe zatknou...

Chce to větší důraz, takhle by si pak i někteří ostatní mohli myslet že vyhrožujete na prázdno a budete mít po nevalné pověstiOneIceOne píše:Jedna nejmenovaná postava léta v jisté podobě ve městě. Když se před zraky přemění, dostává varování od muže s nevalnou pověstí, že by mohla dojít příště úrazu, možná smrti. A jak končí onen rozhovor ze strany oné osoby?
Chacha, pravděpodobně umřu, ale tebe zatknou...![]()

Naposledy upravil(a) Braenn dne 10. 12. 2007 11.11, celkem upraveno 2 x.
Offtp: Základní pravidlo v těchto světech: Smrtí by se mělo šetřit.Braenn píše:Chce to větší důraz, takhle by si pak i někteří ostatní mohli myslet že vyhrožujete na prázdno a budete mít po nevalné pověstiOneIceOne píše:Jedna nejmenovaná postava léta v jisté podobě ve městě. Když se před zraky přemění, dostává varování od muže s nevalnou pověstí, že by mohla dojít příště úrazu, možná smrti. A jak končí onen rozhovor ze strany oné osoby?
Chacha, pravděpodobně umřu, ale tebe zatknou...![]()
Me dneska pobavil takovej OOC zazitek kdy u me byl kamarad. Ukazuju mu svou postavu a vysvetluji par informaci o ni.
Kamarad: A proc na tebe ti hraci co ted prisli tak cumi.
Ja: No nejspis jeste nevideli orka s knihou a brkem ktery je galantne prave upozornil, ze hobitka kterou hledaji se tu rozhodne neobevila od poledne jelikoz zde sedi a premysli jiz od obeda.
Kamarad: Nojo ale nejspis si stejne myslej ze jen proste neumis hrat svuj charakter...
Ja: Pravdepodobne. Tomu se da uverit mnohem snaze nez tomu, ze prave potkali pulorka s charismou (libovolne hodne vysoke cislo) a inteligenci (libovolne vysoke cislo)…
Po chvilce...
Kamarad: Hele zira na tebe dalsi (moje postava sedi u svacinky a hraje na kytaru) pani nedokazu si predstavovat char ktery by pritahahoval vetsi pozornost...
Ja: No pockej, na pristi urovni me ceka level zaklinace a ted chci videt jak se budou tvarit az tady budu sedet s drackem...
Kamarad: No... asi zacnou hledat pobliz ozralou skupinku iluzionistu...
Edit: Mensi uprava kuli IC informacim (ja sklerotik...)
Kamarad: A proc na tebe ti hraci co ted prisli tak cumi.
Ja: No nejspis jeste nevideli orka s knihou a brkem ktery je galantne prave upozornil, ze hobitka kterou hledaji se tu rozhodne neobevila od poledne jelikoz zde sedi a premysli jiz od obeda.
Kamarad: Nojo ale nejspis si stejne myslej ze jen proste neumis hrat svuj charakter...
Ja: Pravdepodobne. Tomu se da uverit mnohem snaze nez tomu, ze prave potkali pulorka s charismou (libovolne hodne vysoke cislo) a inteligenci (libovolne vysoke cislo)…
Po chvilce...
Kamarad: Hele zira na tebe dalsi (moje postava sedi u svacinky a hraje na kytaru) pani nedokazu si predstavovat char ktery by pritahahoval vetsi pozornost...
Ja: No pockej, na pristi urovni me ceka level zaklinace a ted chci videt jak se budou tvarit az tady budu sedet s drackem...
Kamarad: No... asi zacnou hledat pobliz ozralou skupinku iluzionistu...
Edit: Mensi uprava kuli IC informacim (ja sklerotik...)
Naposledy upravil(a) Wendigo dne 19. 12. 2007 9.46, celkem upraveno 1 x.
No dneska moje postava NPC banditovi způsobila DMG 3918 a hned na to 3817. Doopravdy sem se toho lekl. Hned mi problesklo hlavou kolik má ten bandita proboha životů. Potom mi ho začlo být líto, takovej DMG. Lekl jsem se a to né málo
. Tohle se odehrálo během dvou vteřin. Přesně tak dlouho trvalo než sem si uvědomil že to byli 2 DMGe co postavu zranili zároveň. Ale jak ty čísílka proběhly tomu banditovi zároveň nad hlavou, vypadalo to jako jedno dmg a to v řádu tisíců. 

Divil by ses, ale obcas NWN bugnou a damage muze v pripade kouzel opravdu vysplhat az do tisicu. Myslim, ze porad mam nekde schovany screen, jak moji postavu zabil demilich za 1800 hp bleskem, ale to byl jiny server …anurin píše:No dneska moje postava NPC banditovi způsobila DMG 3918 a hned na to 3817. Doopravdy sem se toho lekl. Hned mi problesklo hlavou kolik má ten bandita proboha životů. Potom mi ho začlo být líto, takovej DMG. Lekl jsem se a to né málo. Tohle se odehrálo během dvou vteřin. Přesně tak dlouho trvalo než sem si uvědomil že to byli 2 DMGe co postavu zranili zároveň. Ale jak ty čísílka proběhly tomu banditovi zároveň nad hlavou, vypadalo to jako jedno dmg a to v řádu tisíců.
-
- Kontaktovat uživatele:
*topí se*
Systémová hláška: Začínáš mít žízeň.
Edit Labir:
To aspiruje na hlášku roku!
Systémová hláška: Začínáš mít žízeň.
Edit Labir:

Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Já byl připitej enem trochu, sem mosel hlídat stan haby nas nevokradl nějaké pobuda. Ale na teba sem čuměl, byls nějako blízko tekutýho chleba. Ten byl pro brachy co se vrátěj z vejpravy.KaTo píše:Postava "X" jde lokací "Y", kde se nachází "rybníček". V tý vodě se chladí asi 5 lahváčů ječnýho, za cestou stojí stan a u něj připitej trpaslík "Z". Neuvěřitelně mě to OOC dostalo. Smál jsem se, až jsem brečel.Neuvěřitelná momentka!!
Jo a je to jezírko, kurvamat.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
- Kontaktovat uživatele:
sezení u svačinky
Dnes jsem si prvne vsiml, ze sezeni u svačinky je chraněne proti desti a neprojde ani kapička .. takže otírání mokré stolicky co děláme je kničemu

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
A jak ze je chranene? 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar