Jak píše Cybermisa. A ohledně té narážky na zatím poslední CvC s trpaslíky - nemyslete si, několik DM jen nečeká na sebemenší chybu Asar a pak ji nechá sežrat všechno i s úroky, jenže ta mrcha je až extrémně opatrná. Ale jednou tu chybu udělá - a pak sice bude flames, ale vyřeší se tím dost věcí.
Jen k zamyšlení: Proč myslíte že vám pomáhal a radil NPC lovec lidí? Navíc k tomuto účelu extra vyrobený coby NPC? Dokonce jsem byl ochoten připustit možnost že byste ho najali a tím by vznikl quest "lovec loví Asar", který už byl rámcově propracovaný. Když se k tomu, že by ho trpaslíci najmuli, dotyční vůbec neměli, tak alespoň radil a pomáhal. Proti inteligentním evilákům je potřeba bojovat inteligencí, ne silou. Pak nemají šanci. Dokonce ten NPC lovec i vypracoval návrh strategie jak ulovit elfku, řekl ji trpaslíkům a dodal potřebné nástroje.
Stejně tak v případě dopadení a zneškodnění té elfky trpaslíky již delší dobu mám rozhodnuté, že pokud to trpaslíci příliš nepohnojí (např. vražda před mnoha svědky) tak se "oficiální" spravedlnost příliš nepředře na objasnění. A závěr vyšetřování by byl asi ve stylu "dobře že je po té elfce co dělala jen potíže, asi to byla velká hyena, vypíšeme odměnu na obří hyenu...".
Osobně jsem se vám snažil pomoc v tomhle CvC konfliktu co jsem mohl (i při vytížení prací na EQ3). Ostatní DM buď taky, nebo vám rozhodně neházely klacky pod nohy. Ten jeden zatykač na trpaslíka za vraždu v Mamoníně byl na na základě automatického reportu na DM tabuli - tam je uvedeno, že do 20 sáhů byl NPC svědek co přežil (obyvatelka Mamonína). Leč ta byla zřejmě rozrušená a proto byl zatykač dost vágní...
Takže prosím, nezačínejte další kolo "trpasličí krize" ano? Notabene založené jen na subjektivních pocitech.
Díky.
Pardon za vynášení IC informací, ale myslím si že to je menší zlo, pokud tím, že plně odkryji karty zarazím další krizi.