Eq3 requesty
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Eq3 requesty
Mám dotaz, jestli u vydání Eq3 bude nějaké místo pro přání nás nerádců, která půjdou splnit jen změnou haků - napadá mě dodávání vlastních skladeb a obrazů, oprava kouzel a dalších chyb, na které se přijde až v ostrém provozu.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 26. 1. 2008 18.23, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Jo, co se týče velikosti chápu, pro mě je spíš důležitější, že Eq3 hodíš do světa, já najdu bug (jakože tam 100% budou) a čekat na jeho opravu až do Eq4 se mi nechce.
Když mám mluvit konkrétně, tak neustále myslím na buglý Dismissal/Banishment, buglé použití magionu s bleskem, buglé školy (Mass Haste), podivně (ne)vyřešené FtS. Jasně, všechno je tu už hlášeno na fóru, ale najde se toho určitě víc.
Prostě se přimlouvám za určité období po vydání Eq3 (můj návrh je tak měsíc), ve kterém budou opravovány i chyby, jejichž oprava vyžaduje zásah do haků, které se na konci toho období zveřejní.
Když mám mluvit konkrétně, tak neustále myslím na buglý Dismissal/Banishment, buglé použití magionu s bleskem, buglé školy (Mass Haste), podivně (ne)vyřešené FtS. Jasně, všechno je tu už hlášeno na fóru, ale najde se toho určitě víc.
Prostě se přimlouvám za určité období po vydání Eq3 (můj návrh je tak měsíc), ve kterém budou opravovány i chyby, jejichž oprava vyžaduje zásah do haků, které se na konci toho období zveřejní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, tak ještě udělám sudy s nealkem. U vína je 30 lahví na sud, pivo má cca 50-60 na sud (menší), nealko by mělo stačit taky cca 30 lahví na jeden sud...drake127 píše:Když jseš u toho, nešla by i limonáda (malinová)? Mysli taky na abstinenty.labir píše:Nové předměty sudů s vínem. Jsou použitelné úplně stejně jako sudy s pivem, tj. s možností přemisťování.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli se to někdy někde už neřešilo, ale nešlo by nějak vyřešit zapichování pochodně do země, v podobném stylu jako je položení svíčky na zem. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar

Model pochodne sa da pouzit po malej uprave ako placeable. Plus este treba v placeables.2da nastavit vlastnosti svetla na :
Kód: Vybrat vše
LightColor = 6
LightOffsetX = 0
LightOffsetY = 0
LightOffsetZ = 0.535472
SoundAppType = 17
ShadowSize = 1
BodyBag = 0
LowGore = ****
Reflection = ****
Static = 1
Aktualny model ked sa vlozi do override tak sa da najst v toolsete ako placeables/standart/visual effect/bubbles(u mna prvy efekt v poradi). Po vlozeni do lokacie je nutne nastavit na placeabli useable(pouzitelne) a initial state = activated. Inac nebude horiet.
ICQ uz nepouzivam. Piste len PM, dik.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Sylmael píše:…

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
Nelze.Taury píše:Dalo by se nějak zaopatřit aby postava při sesílání klidného kouzla ( still spell) postava nemáchala rukama?
Je to trochu divné když má jen mluvit a začne na ostatní machrovat. Stejně tak u tichého kouzla ( silent spell) by nemuseli postavy žvatlat … tedy pokud tomu tak je.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nu nepotěšil jste mne chlapče ani já vás nepotěším. Sedněte si. Čtyři …labir píše:Nelze.Taury píše:Dalo by se nějak zaopatřit aby postava při sesílání klidného kouzla ( still spell) postava nemáchala rukama?
Je to trochu divné když má jen mluvit a začne na ostatní machrovat. Stejně tak u tichého kouzla ( silent spell) by nemuseli postavy žvatlat … tedy pokud tomu tak je.

Je to škoda že to nejde.
Podtemno jako takove se neplanuje, ALE neco v tomto smeru se planuje. Nevim, co muzu pripadne prozradit, takze neprozradim nicGhost píše:Plánuje se do EQ3 nebo i do pozdější doby Podtemno? Jsem ochotný s tím i pomoci, když by bylo třeba

-
- Kontaktovat uživatele:
Promyšlené to sice mám, ale co jsem měl možnost získat informace o hráčích jenž využívali Podtemno na ostatních světech tak z jejich stylu hry nadšený vůbec nejsem. Navíc až na čestné výjimky kdo zkoušel hrát nějakou temnou rasu na Equilibrii tak to byl i přes ujišťování děs (např. svého času skupina drowů na ostrově)… Takže vůbec nejsem ani nakloněn místní alternativě Podtemna. Aneb nevěřím po zkušenostech že z toho vzejde víc dobrého pro hru než potíží. Takže zatím ne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podtemno nemusí být všude... respektive ktery CZ NWN svet ho nemá? Kdyby uz neco takoveho melo byt na equilibrii tak bych stal o neco originalnejsiho (par nápadů mám). Ono totiž drowové mají tendenci sklouzávat k tomu čemu říkám bezduchá drowárna (než nabereme lvl a tak děláme nechtunosti a mučíme se navzájem dole v podtemnu a jakmile jsme dostatečně navýši, chytnem si nějakého zoufalce a toho pak mučíme dole dokud nechcípne - dle potřeby opakovat.) což myslím světu nijak neprospívá.
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Nevím jak je to u kouzel bez verbální složky, ale silent spell funguje správně (testováno v HotU).Taury píše:Stejně tak u tichého kouzla ( silent spell) by nemuseli postavy žvatlat … tedy pokud tomu tak je.
Podemno: Já bych si dovedl představit spíš nějaké útočiště pro takové postavy. Nemyslím, že z hlediska otevřeného zlounství je až takový rozdíl mezi PC banditou a drowem. A bandita bude mít svoji základnu, zatímco drow ne? *pokrčí rameny* Dříve jsem uvažoval o hraní drowa, ale ve svých úvahách jsem ztroskotal už na tom, že si nebylo kde odpočinout a kde nakoupit zásoby, myslím, že i sehnání stupidního troudu by byl problém. Ovšem underdark je v tomto tématu čistě OT, to by vyžadovalo IMO mnohem delší diskuzi, která tady nemá co dělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Sice jsem chvílemi uvažoval o alternativě Podtemna (ne nebylo by to Podtemno jako je všude, to rozhodně ne, ani by se tak nejmenovalo a vůbec by nebylo v zemi a nebyli by tam drowové...prostě všechno jinak). Ale s největší pravděpodobností to nebude. Vysoké riziko a malá šance na zisk. Nerentabilní či až ztrátová časová investice.Kirros píše:Podtemno nemusí být všude... respektive ktery CZ NWN svet ho nemá? Kdyby uz neco takoveho melo byt na equilibrii tak bych stal o neco originalnejsiho (par nápadů mám). Ono totiž drowové mají tendenci sklouzávat k tomu čemu říkám bezduchá drowárna (než nabereme lvl a tak děláme nechtunosti a mučíme se navzájem dole v podtemnu a jakmile jsme dostatečně navýši, chytnem si nějakého zoufalce a toho pak mučíme dole dokud nechcípne - dle potřeby opakovat.) což myslím světu nijak neprospívá.