Magická Univerzita
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Kirros
- Kontaktovat uživatele:
Magická Univerzita
Tady si můžete skuhrat o tom jaké Magická Univerzita je a není

Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
No doufam ze zustane takova jaka je, to ze by se tam obevili nekteri magove ktere se mi posledni dobou povedlo potkat me trochu desi :)
Nerada bych aby ztratila tu rodinnou atmosferu :)
Nerada bych aby ztratila tu rodinnou atmosferu :)
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Nedávno, když jsem viděla pár "zajímavých" mágů, mě napadlo, že by nebylo špatné, kdyby se některé kouzla daly naučit jen po složení určitých zkoušek. Podle postupu a znalostí by pak i hráč mohl kouzlit jen ty kouzla na které má
Ale pak jsem to zavrhla, protože mě napadlo že když hraju postavu s obratností nad 20 tak bych pak musela umět aspoň salto 
-
Kirros
- Kontaktovat uživatele:
No ja muzu jen pomrkavat smerem k radcovskemu foru.by nebylo špatné, kdyby se některé kouzla daly naučit jen po složení určitých zkoušek. Podle postupu a znalostí by pak i hráč mohl kouzlit jen ty kouzla na které má
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
Technicky nemožné bez předělání systému magie. S tím předěláním automaticky odpadnou "bezduší slotoví klikači-kouzelníci".Eve píše:Nedávno, když jsem viděla pár "zajímavých" mágů, mě napadlo, že by nebylo špatné, kdyby se některé kouzla daly naučit jen po složení určitých zkoušek. Podle postupu a znalostí by pak i hráč mohl kouzlit jen ty kouzla na které máAle pak jsem to zavrhla, protože mě napadlo že když hraju postavu s obratností nad 20 tak bych pak musela umět aspoň salto
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Myslíš přístupy:Kirros píše:Sice ma tri ruzne filtry kterym jde kazdemu trochu o neco jineho ale myslim ze zakladni myslenka zustava
Jaká je odpověď na ultimátní otázku smyslu života, vesmíru a vůbec? × Tady máš vidličku, támhle Abishae, ukaž co umíš.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
myslím že je kravina dělat sektu mágů jenom z lidí, kteří se OOC vyznají v kvantové fyzice, jaderné fyzice a jiných věcech...to už myslím přeháníte. A povinost splnit zkoušky....hmmm..v tom případě, by měl být bojovníkem jenom ten, kdo má zkušenosti z šermu, potažmo u mnicha minimálně černý pásek. Neblázněte...a vratte se do reality..a hlavně...JE TO JEN HRA! Nikoliv náhražka reality podle vašich představ!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
-
Taury
- Kontaktovat uživatele:
Klid to oni se jen tak dráždí.Akira píše:myslím že je kravina dělat sektu mágů jenom z lidí, kteří se OOC vyznají v kvantové fyzice, jaderné fyzice a jiných věcech...to už myslím přeháníte. A povinost splnit zkoušky....hmmm..v tom případě, by měl být bojovníkem jenom ten, kdo má zkušenosti z šermu, potažmo u mnicha minimálně černý pásek. Neblázněte...a vratte se do reality..a hlavně...JE TO JEN HRA! Nikoliv náhražka reality podle vašich představ!
Já si živě představuji jak Aini, která má ráda ***********, přijde.
Přehlédne armádu banditů.
" To je nad mé síly. Ota lum nata ra fanati " * Celá armáda zkamení *
" Tak tohle už zvládnu. "
Je to hra predevsim na Magickou Univerzitu …. Srovnavat hrani postavy s vysokou obratnosti s obratnosti hrace je IMHO nesmysl bez logicke vazby. Srovnavat hrani inteligentni ci moudre postavy s inteligenci ci moudrosti hrace ma naprosto logickou, ba dokonce primou vazbu. Inteligentni hrac hloupou postavu zahraje, hrac s nizsi inteligenci vsak postavu s vyssi inteligenci proste neuhraje. Takovy hrac pak ma nektere moznosti ve hre zavrene, napr. MUNI. A volat, "je to jen hra" v tomto smyslu ma v sobe stejnou duchaplnost, jako prohlaseni nekterych politiku "vysokoskolske vzdelani pro vsechny". Vejska stejne jako MUNI proste NENI pro vsechny a dokud budu hrat a mit MUNI na starosti, tak se z nynejsiho nastaveni filtru slevovat nebude.Akira píše:myslím že je kravina dělat sektu mágů jenom z lidí, kteří se OOC vyznají v kvantové fyzice, jaderné fyzice a jiných věcech...to už myslím přeháníte. A povinost splnit zkoušky....hmmm..v tom případě, by měl být bojovníkem jenom ten, kdo má zkušenosti z šermu, potažmo u mnicha minimálně černý pásek. Neblázněte...a vratte se do reality..a hlavně...JE TO JEN HRA! Nikoliv náhražka reality podle vašich představ!
no z textů mi to vychází....a přijde mi to divnýKirros píše:Bohove to zase nekdo neco rekl. NIKDO NEPOTREBUJE ZNALOSTI Z KVANTOVE FYZIKY: JEDINE CO STACI JE FANTAZIE A KREATIVITA. Nikdo nevytvari na Muni sektu z MFF.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
A já žil v domění že to není sekta z MFF ale z FJFI...Kirros píše:Bohove to zase nekdo neco rekl. NIKDO NEPOTREBUJE ZNALOSTI Z KVANTOVE FYZIKY: JEDINE CO STACI JE FANTAZIE A KREATIVITA. Nikdo nevytvari na Muni sektu z MFF.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
OKi, od ted se zavadi nutna avsak nikoli postacujici podminka k dokonceni studia na MUNI:
Predlozeni vysokoskolskeho diplomu z MFF ci FJFI avsaka pouze pri absolvovani oboru teoreticka fyzika … Toleruje se diplom z FEL a to pouze, pokud odtycny zpracoval diplomovou praci na tema "Odvozeni cehokoli z Maxwelovych rovnic"

Predlozeni vysokoskolskeho diplomu z MFF ci FJFI avsaka pouze pri absolvovani oboru teoreticka fyzika … Toleruje se diplom z FEL a to pouze, pokud odtycny zpracoval diplomovou praci na tema "Odvozeni cehokoli z Maxwelovych rovnic"
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
hmm...bude stačit růžovovlasé bardce 90-60-90 a to, že se její hráč dostal do dalšího semestru oboru Teorie Interaktivních Médií?...ono je to fakt teoretickej obor...protože prakticky se tam nic nedělá 
EDIT: no jo...tet' mě to trklo...ono asi bude stačit když MUNI dodělá hráč
s postavou bych si pak starosti nedělal 
EDIT: no jo...tet' mě to trklo...ono asi bude stačit když MUNI dodělá hráč