System jidla a piti

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Talmarin

System jidla a piti

Příspěvek od Talmarin »

Napadlo mne, jestli trochu nespojit system jidla, piti a system nemoci.

Treba, kdyz snim za sebou 10 mas z jezevce, tak se mi udela nevolno … dalsi faze zvraceni … pokrocily stav zanet zaludku apod.

Nebo budu neustale cpat do sebe kukuricny chleb … celkove oslabeni organismu … organismus strada … treba jemny postih na nejakou vlastnost (silu, odolnost, charismu)

Jde mi o to vice stridat stravu … nekrmit svou postavu stale stejnym jidlem … prokladat to zeleninou, ovocem, lepsimi jidly atd.

Neni nutne aby to treba pri zvraceni ubiralo HP, ale treba IC vidim chudaka, jak se cpe nejakym nechutnym jidlem .. zacne zvracet … postava se nad nim slituje … pozve ho na dobre jidlo … atd.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

heht, zajímavý nápad, ale technicky špatně proveditelný. Na každé postavě by bylo nutné pamatovat co jedla a kdy jedla a to třeba 20 jídel do minulosti. Navíc by bylo nutné speciálně systémově rozlišovat maso, a zeleninu a atd... Tj. buď předělat všechno jídlo, nebo to udělat na bázi tagů což ovšem značně zesložiťuje přidávání dalších jídel do hry.

Nepřijde mi vzhledem k pracnosti a výpočetním nárokům že by přínos byl větší než vložené úsilí.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno