Dovednosti

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Para

Dovednosti

Příspěvek od Para »

U charakteru osoby se mi v kolonkách "Dovedností", které jsou zabílené - tedy bez popisu - oběvují číselné hodnoty - nevim jestli je to chybka jen u mě. Ve hře nic nepozoruji. Poradíte?
Neboj se nevědění - boj se lživého vědění - od něho pochází veškeré zlo světa.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Dovednosti

Příspěvek od labir »

Para píše:U charakteru osoby se mi v kolonkách "Dovedností", které jsou zabílené - tedy bez popisu - oběvují číselné hodnoty - nevim jestli je to chybka jen u mě. Ve hře nic nepozoruji. Poradíte?
Obávám se že je to projev Alhambrijského override. Stačí v adresáři hry přejmenovat adresář override třeba na override2 a mělo by to být v pořádku.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Para

Dovednosti

Příspěvek od Para »

JJ - Bylo to tak - po přepsání se už dokonce ani zabílená okenka zbytečně neukazují - DÍKY!
Para

Příspěvek od Para »

Hraničař si může při přechodu na 5. úroven zvolit tzv. "úhlavního nepřítele" u kterého pak ziská bonus - třeba orka, zviře, bestie, atd. - Mravence ani pavouky jsem ale v přimém výběru při přechodu na level nezahlédl - možná má slepota - ale pochybuju - nedá se bohužel snadno zopakovat a pak otestovat.
Chtěl jse si vylepšit schopnocti právě oproti mravencům a potažmo pavoukům a podobné havěti - ale ouha - nevim jeli to nomenklaturně "bestie či zviře" nebo něco jiného na co se bonus nevztahuje. V knihovnách Magické univerzity jsem se to těchto potvůrkách, které sužují houbaře a zběrače plodů v rodných lesích nikde nic nedočetl a po celé říši kam až jsem doklopýtal ji obchodnici nevedou a pocestní nevědí. Na volbu samotnou přitom není moc času a je nevratná - zvolil jsem z nouze "bestie" ale nejsem si správností jist - neporadí někdo? :no:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Para píše:Hraničař si může při přechodu na 5. úroven zvolit tzv. "úhlavního nepřítele" u kterého pak ziská bonus - třeba orka, zviře, bestie, atd. - Mravence ani pavouky jsem ale v přimém výběru při přechodu na level nezahlédl - možná má slepota - ale pochybuju - nedá se bohužel snadno zopakovat a pak otestovat.
Chtěl jse si vylepšit schopnocti právě oproti mravencům a potažmo pavoukům a podobné havěti - ale ouha - nevim jeli to nomenklaturně "bestie či zviře" nebo něco jiného na co se bonus nevztahuje. V knihovnách Magické univerzity jsem se to těchto potvůrkách, které sužují houbaře a zběrače plodů v rodných lesích nikde nic nedočetl a po celé říši kam až jsem doklopýtal ji obchodnici nevedou a pocestní nevědí. Na volbu samotnou přitom není moc času a je nevratná - zvolil jsem z nouze "bestie" ale nejsem si správností jist - neporadí někdo? :no:
Kouknu se na to až budu u modulu. Zvíře může druid uklidnit tišící druidskou mocí a za jeho zabití má postih na auru. Bestie a havěť jsou ostatní zvířata, která nemůže druid utišit. Ale teď si z hlavy nepamatuji jestli mravenci jsou havěť nebo bestie.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno