Slezina na Pragoconu
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Zatracene to Darm asi nasel blbe... no tak to nevim jak to bude se mnou... na Pragac zitra musim kuli koncertu Kroliho ctvera a na to zaplatit si na celej vikend nemam takze... no kdyby jste nekdo chtel zajit do ty hospudky i dnes tak mi dejte vedet a ja dorazim primo tam.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Vidiš, kdybys řekla.…Braenn píše:škoda, kdybys jel asi bych si dala říct, samotný se mi do tý.. no, Prahy, moc nechce. Nehledě na to pokořování co mě taky čekámagnumik píše:Jel bych, ale jelikož bych se rád pokusil příští středu o to, pokořit další zkoušku, tak se budu učit...
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, přednáška proběhla. Protože to ten ******* prohodil, neměl jsem ji dostatečně připravenou, takže jsem párkrát skákal mezi tématy a bohužel jsem použil asi 1% informací získané oním průzkumem (z topicu Dotazník). Přednáška to tedy byla "pouze" dobrá (a ne "výborná", jak jsem ji plánoval .)), přesto jsem ale určitě zaujal některé lidi a dokonce možná zařídil nové hráče, protože se mě pár běželo hned optat podrobněji .)
Takže to sice bylo horší, než jsem chtěl, ale špatné to také nebylo =)
Těm, kteří poslali dotazníky: Nebojte se, nebude to zbytečná práce, něco s tím vymyslím .)
Těm, kteří poslali dotazníky: Nebojte se, nebude to zbytečná práce, něco s tím vymyslím .)
Rádo se stalo .)Labir píše:Dík předem za prezentaci a PR.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
SuperGran píše:Tak, přednáška proběhla. Protože to ten ******* prohodil, neměl jsem ji dostatečně připravenou, takže jsem párkrát skákal mezi tématy a bohužel jsem použil asi 1% informací získané oním průzkumem (z topicu Dotazník). Přednáška to tedy byla "pouze" dobrá (a ne "výborná", jak jsem ji plánoval .)), přesto jsem ale určitě zaujal některé lidi a dokonce možná zařídil nové hráče, protože se mě pár běželo hned optat podrobněji .)
Rádo se stalo .)Labir píše:Dík předem za prezentaci a PR.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, PGC skončil. Původně jsem byl celý rozmrzelý z těch čachrů, co ten člověk dělal a tak, nakonec jsem ale odcházel s hodně fajn náladou... příštího PGC se (když to vyjde) také zúčastním a pravděpodobně si opět udělám přednášku o Equilibrii... tentokrát propracovanější, ucelenější, zkrátka lepší .)
(Tento topic asi s tímto příspěvkem ztrácí význam. Navrhuji den dva nechat a pak šup do koše .))
(Tento topic asi s tímto příspěvkem ztrácí význam. Navrhuji den dva nechat a pak šup do koše .))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit