Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No ucime, jsou na to tuny knizek primo ve hre, hrat maga neni takova sranda je to docela napor i na hrace
Ja si delam vypisky ze vseho co moje postava precte jinak by se to nedalo zvladat.
Prusvih prave pak je pak kdyz prijde nekdo novy kdo to nepochopi a zacne si to vymyslet... (nez me zacnete kamenovat neni mysleno na nikoho urciteho, jen mi Darm o par takovych kteri uz nehrajou (a ani magy nehrali dlouho) vypravel.)
edit: A kdyz uz sem pisu at nejsem uplne OT taky moc dik Jachovi za vyborny rozhovor :) Kazdou podobnou debatu si hrac i postava nesmirne uzivaji.

Prusvih prave pak je pak kdyz prijde nekdo novy kdo to nepochopi a zacne si to vymyslet... (nez me zacnete kamenovat neni mysleno na nikoho urciteho, jen mi Darm o par takovych kteri uz nehrajou (a ani magy nehrali dlouho) vypravel.)
edit: A kdyz uz sem pisu at nejsem uplne OT taky moc dik Jachovi za vyborny rozhovor :) Kazdou podobnou debatu si hrac i postava nesmirne uzivaji.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Vetsinu magickych teorii na EQ lehce vysvetlis se zakladnimi znalostmi teorie elektromagnetickeho pole (Maxwelovy rovnice) vitane jsou i znalosti kvantovky, predevsim co se evokace tyceGeorge píše:No já právě hrál už párkrát mága,ale některý pojmy sem v životě neslyšel...A to že sem veřejnou knihovnu docela pročesal.Wendigo píše:No ucime, jsou na to tuny knizek primo ve hre...

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tohle všechno mají IC zvládat mágové , pak by na EQ zbyli dva-tři hráči z matfyzu a jaderky. Zbytek (OOC studenti základních/středních škol) by musel dostat DM strop na 5.levelu (3.kruh)cybermisa píše:...zakladnimi znalostmi teorie elektromagnetickeho pole (Maxwelovy rovnice) ...kvantovky... relativita.… Bohuzel, v praxi to ale vypada tak, ze vetsina hracu a jejich postav neprojde ani prijimacimi zkouskami …

No reknu ti to takhle, ja sem umelec telem i dusi a co se fyziky a matematiky tyce tak prolejzam se ctvercema uz od zakladky ale co tyce magie na EQ tak me to docela bavi...
Takze si nemyslim ze by dotycny musel byt matfyzak pokud nechce skutecne prevadet fyziku na magii ale zalezi i na dalsich vecech a taky na tom jak magii pojme. Treba moje postava bere magii i hodne filozoficky a jako umeni a ne jen jak cistou exaktni vedu.
A jeste co se tyce studentu vyhozenych od zkousek tak tam jde z 90% o ty co si nekam okopirujou knizky a pak to jen tupe papouskuji a vubec se nad tim nezamysli a nepozastavi a tech zbylych 10% jsou zas ti co si to vsehcno opisou a mysli si ze by hned mohli byt arcimagy a pak pisou *inteligentne hovori* a *popisuje teorii xy* aniz by meli vubec paru a jedou Ctrl+C Ctrl+V bez toho aby si to precetli a zamysleli si nad tim.
Takze si nemyslim ze by dotycny musel byt matfyzak pokud nechce skutecne prevadet fyziku na magii ale zalezi i na dalsich vecech a taky na tom jak magii pojme. Treba moje postava bere magii i hodne filozoficky a jako umeni a ne jen jak cistou exaktni vedu.
A jeste co se tyce studentu vyhozenych od zkousek tak tam jde z 90% o ty co si nekam okopirujou knizky a pak to jen tupe papouskuji a vubec se nad tim nezamysli a nepozastavi a tech zbylych 10% jsou zas ti co si to vsehcno opisou a mysli si ze by hned mohli byt arcimagy a pak pisou *inteligentne hovori* a *popisuje teorii xy* aniz by meli vubec paru a jedou Ctrl+C Ctrl+V bez toho aby si to precetli a zamysleli si nad tim.
---
---
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Budu offtopic ale mno mě příjde univerzita zbytečně teoretická ale co už.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
od toho univerzity sou nebo ne?Nalk píše:Budu offtopic ale mno mě příjde univerzita zbytečně teoretická ale co už.

EDIT: ale nespamujme tady poděkování

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokracovani na tema MUNI prosim zde:viewtopic.php?p=35761#35761
Jinak ja jsem treba studujici architekt a taky mi zivot na MUNI nedela potize
A abych nebyl OT tak dekuju vsem Adeptum kteri v posledni dobe zarizujou ze MUNi zase jednou zije.
Jinak ja jsem treba studujici architekt a taky mi zivot na MUNI nedela potize

A abych nebyl OT tak dekuju vsem Adeptum kteri v posledni dobe zarizujou ze MUNi zase jednou zije.
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
-
Připojuji se a přidávám Nif.Nifredil píše:Mé velké díky za dnešní hru patří hlavně Xantypě a Psancovi.. a to především za emoce - strach... rychlá rozhodnutí a za další věci.. které jsem si díky tomu uvědomila![]()
A pak také díky přihlížejícím postavám.. bez Vás by to nebylo ono.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Diky vsem zucastnenym za bajecnou vypravu do hor a za to ze se mohlo ucastnit i to moje magicky temer impotentni zelene trdlo.
edit: A stejne tak dekuji Zachovi za lekci magie.
… a nedekuji vsem kteri chodi spat kdyz noc je jeste mlada a ja zustavam na EQ sama :) (psano teprve v pul treti)
edit: A stejne tak dekuji Zachovi za lekci magie.
… a nedekuji vsem kteri chodi spat kdyz noc je jeste mlada a ja zustavam na EQ sama :) (psano teprve v pul treti)
---
---
-
Díky DM za včerejší quest i jeho aktérům. V jednu chvíli mi vážně zatrnulo, ale naštěstí klepy, že se kouzelníci neumí prát, jsou jen pomluvy.
A příště vám už do toho Din kafrat nebude (tedy když necháte mluvit jeho
).
Díky všem aktérům záchranné mise.

Díky všem aktérům záchranné mise.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-