Slezina v Brně
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Slezina v Brně
Toš hoj vespolek!
U přiležitosti bliže nespecifikovane radostne udalosti si dovoluju pozvat šecky z Brna a okolí (třeba takovej Přerov *mrkne*) na pátek 29. kol šesté na slezinu do Brna. Dalši udaje (jako podnik, postýlky pro ne-uplně-brňáky a pododně) upřesnim dle toho kolik se nam tu sleze zajemcu.
Tak. Kdo dorazí?
*hlásí se*
Edit: …. a nebude to enem z EQ, nějakej ten Thaliec snad teš dorazi ;)
Průběžně aktualizovaný seznam zůčastněných, dle pořadí dobrovolného přihlášení k oběti:
kokosak - příjezd neznámý, pravděpodobně bude na místě
Braenn - místní, počet poskytnutých postýlek neznámý
Akira - příjezd 17,57 hlavní nádraží
Akira 2 - příjezd 17,57 hlavní nádraží
Ikkie - příjezd neznámý
Jája CZE - příjezd Zvonařka 17:40,
Magnumik - místní, postýlky 4, zem nepočítaje
KaTo - příjezd neznámý, postýlka vlastní
ojta - příjezd neznámý, postýlka vlastní
sciorp - Příjezd Zvonařka 18:30
Samuel - místní, postýlky 0
Yohan - příjezd neznámý, postýlka vlastní
Arto (možná) - místní, postýlky 0
U přiležitosti bliže nespecifikovane radostne udalosti si dovoluju pozvat šecky z Brna a okolí (třeba takovej Přerov *mrkne*) na pátek 29. kol šesté na slezinu do Brna. Dalši udaje (jako podnik, postýlky pro ne-uplně-brňáky a pododně) upřesnim dle toho kolik se nam tu sleze zajemcu.
Tak. Kdo dorazí?
*hlásí se*
Edit: …. a nebude to enem z EQ, nějakej ten Thaliec snad teš dorazi ;)
Průběžně aktualizovaný seznam zůčastněných, dle pořadí dobrovolného přihlášení k oběti:
kokosak - příjezd neznámý, pravděpodobně bude na místě
Braenn - místní, počet poskytnutých postýlek neznámý
Akira - příjezd 17,57 hlavní nádraží
Akira 2 - příjezd 17,57 hlavní nádraží
Ikkie - příjezd neznámý
Jája CZE - příjezd Zvonařka 17:40,
Magnumik - místní, postýlky 4, zem nepočítaje
KaTo - příjezd neznámý, postýlka vlastní
ojta - příjezd neznámý, postýlka vlastní
sciorp - Příjezd Zvonařka 18:30
Samuel - místní, postýlky 0
Yohan - příjezd neznámý, postýlka vlastní
Arto (možná) - místní, postýlky 0
Naposledy upravil(a) kokosak dne 28. 2. 2008 12.12, celkem upraveno 9 x.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Re: Slezina v Brně
[quote="kokosak"][/quote]
Pro velký úspěch opakování minisleziny, konečně na tom správném místě :D
Na podnik mám několik tipů, to záleží jestli budem zase ve třech/čtyřech (!) nebo se nám to rozmnoží (významný pohled k jedné růžovovlasé bardce)
Co se tvé úchylky na čokoládu týče, beru při vybírání samozřejmě v potaz (nějakej automat se najde, případně si dovez vlastní termosku )
Pro velký úspěch opakování minisleziny, konečně na tom správném místě :D
Na podnik mám několik tipů, to záleží jestli budem zase ve třech/čtyřech (!) nebo se nám to rozmnoží (významný pohled k jedné růžovovlasé bardce)
Co se tvé úchylky na čokoládu týče, beru při vybírání samozřejmě v potaz (nějakej automat se najde, případně si dovez vlastní termosku )
zase za něho platíš?Braenn píše:Pro velký úspěch opakování minisleziny, konečně na tom správném místě :Dkokosak píše:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kdepak, my se střídáme Tak termosku až příště
No, že bych poprosil vozítko mé milované jestli mně nevezme do Brna? No.. Koneckonců, byl jsem na něj hodný, umyl jsem ho, u "mušličky" do nádrže nalil, tak by se mohlo ustrnout.
Navíc mám u nejmenované osoby sekeru od posledně a dobrý mrav velí srovnat dluhy. Ale doufám se nás sejde více, ať je legrace.
PS: Jedu ze severu na jih, takže můžu případně přibrat cestující. Trasa: F-M, NJ, OL, a tak dále.
Navíc mám u nejmenované osoby sekeru od posledně a dobrý mrav velí srovnat dluhy. Ale doufám se nás sejde více, ať je legrace.
PS: Jedu ze severu na jih, takže můžu případně přibrat cestující. Trasa: F-M, NJ, OL, a tak dále.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
no tak paráda:) nakonec to má větší ohlas než sme čekali a samým dobrým směremJája CZE píše:No, že bych poprosil vozítko mé milované jestli mně nevezme do Brna? No.. Koneckonců, byl jsem na něj hodný, umyl jsem ho, u "mušličky" do nádrže nalil, tak by se mohlo ustrnout.
-
- Kontaktovat uživatele:
to sem na mysli rozhodně neměl ale když už sme u toho...není nic lepšího než starověká krčma... nebo jak se to sakra přesně menuje... pokud nás bude tak do 8mi lidí, tak možeme rezervovat stůl...popřípadě se pak přesunout jinam...no a pokud tady bude kupa chudých studentů, co nechcou zbytečně utrácet, tak můžem klidně zajit jinam...ale předem říkám, hospody moc prolezlý nemám...kavárny sou mi bližší
jinak možu nadhodit pár verzí:
ožírací verze -> pude se do Rockin' cafe … maj tam rum s kolou za 19kč (aspon když sem tam byl posledně)
dražší verze, ale zajímavější prostředí -> starověká krčma … jídlo tak od 150kč nahoru a pivo s medovinou 40kč
hospoda s nabídkou jídla -> těch je...
no...těch verzí je víc...stačí říct co byste radši...
ožírací verze -> pude se do Rockin' cafe … maj tam rum s kolou za 19kč (aspon když sem tam byl posledně)
dražší verze, ale zajímavější prostředí -> starověká krčma … jídlo tak od 150kč nahoru a pivo s medovinou 40kč
Rockin, to je na mě moc tvrdá ožírací verze, ale byly doby kdy sem bejvala pravidelným hostem:) jestli se ti líbí prosteřdí krčmy, pak je tu ještě L.A.G - krapet víc dobové a laděné do začátku 17 století. Slušný podnik s výborným jídlem a pitím, ceny jako v krčmě. (Podotýkám název nemá nic společného s obdobně pojmenovanou písničkou od Horkýže slíže)magnumik píše:to sem na mysli rozhodně neměl ale když už sme u toho...není nic lepšího než starověká krčma... nebo jak se to sakra přesně menuje... pokud nás bude tak do 8mi lidí, tak možeme rezervovat stůl...popřípadě se pak přesunout jinam...no a pokud tady bude kupa chudých studentů, co nechcou zbytečně utrácet, tak můžem klidně zajit jinam...ale předem říkám, hospody moc prolezlý nemám...kavárny sou mi bližší
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe :) no, já tam taky párkrát byl...ten dlouhovlasej "mladej" číšník co tam je tak nám dokonce pár měsíců pronajímal zkušebnu ;) no nicméně..L.A.G neznám...ale ještě je pár brnění a zbraní na svobodáku ve steak housu nebo jak se to menuje...nicméně by se měli asi vyjádřit zůčastnění kam se jim chcea nechce ;) doporučuju takový malý hlasování...jako příklad..chcu nejvíc do čajovny, tak jí dám tři body, pak do kavárny, tak jí dám dva body a pak do krčmy tak jí dám jeden bod...no a co bude mít bodů nejvíc, tam se pude a skoro všichni budou spokojeníBraenn píše:Rockin, to je na mě moc tvrdá ožírací verze, ale byly doby kdy sem bejvala pravidelným hostem:) jestli se ti líbí prosteřdí krčmy, pak je tu ještě L.A.G - krapet víc dobové a laděné do začátku 17 století. Slušný podnik s výborným jídlem a pitím, ceny jako v krčmě. (Podotýkám název nemá nic společného s obdobně pojmenovanou písničkou od Horkýže slíže)
Zrovna hlasování o čajovně a kavárně bych vynechala. V prvním je problém zvýšit hlas, nemají pivo a nevaří, v druhých většinou s cenou a vařením. O zavíračce ani nemluvě.
Uvažovali sme o nějakém slušnějším podniku kde se uslyšíme, uvidíme (i za předpokladu že budu/budeme pracovat na kouřové cloně, tzn dobrá klimatizace), kde hlavně vaří (hádám že jako obvykle hlavně ti co dojedou z větší dálky nepohrdnou večeří), mají pivo a kofolu (no, a čokoládu pro náročné) a ceny poměrné kvalitě. Pozdní zavíračka výhodou, ale to se dá pak přemístit někam jinam. Zůstala bych u pojmu restaurace / hospoda, a protože sme jediný brňáci, zbývá se dohodnout kde:)) Není nás tolik, aby sme měli problém se vejít, palčivější otázka bude spíš spaní. Ale na něco se přijde
Uvažovali sme o nějakém slušnějším podniku kde se uslyšíme, uvidíme (i za předpokladu že budu/budeme pracovat na kouřové cloně, tzn dobrá klimatizace), kde hlavně vaří (hádám že jako obvykle hlavně ti co dojedou z větší dálky nepohrdnou večeří), mají pivo a kofolu (no, a čokoládu pro náročné) a ceny poměrné kvalitě. Pozdní zavíračka výhodou, ale to se dá pak přemístit někam jinam. Zůstala bych u pojmu restaurace / hospoda, a protože sme jediný brňáci, zbývá se dohodnout kde:)) Není nás tolik, aby sme měli problém se vejít, palčivější otázka bude spíš spaní. Ale na něco se přijde
Hmmmm... tak to nas budeee.… *počítá na prstech*… sedum? Sedum. Hmmmm.… tak to je pěkný číslo. Z toho jestli to vidim dobře štyry bez domovské postýlky. No tak holt pojedem přes noc. Máte tam někde na skladu odpovídající zařízení, pani šéf? ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!