V hospode v podhradi v Mithalliru ma hostincek jprecpanej inventar masem a to dokonce i spalenym … Vyopada to otresne.
Neslo by to nejak zredukovat ?
Kdo v tom ma pak nakupovat ….
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
-------------------------- Bojíš se smrti bratříčku ?
Psanec píše:V hospode v podhradi v Mithalliru ma hostincek jprecpanej inventar masem a to dokonce i spalenym … Vyopada to otresne.
Neslo by to nejak zredukovat ?
Kdo v tom ma pak nakupovat ….
Jo to bude bug, maso tam takhle vykupovat nemá. Dík.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ech..*koukne do modulu* vždyť už jsem to kdysi udělal...takže maso by mělo jít prodávat normálně jako surovina. Ovšem syrové samozřejmě. Hospodský si to opeče sám.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Labir píše:Ech..*koukne do modulu* vždyť už jsem to kdysi udělal...takže maso by mělo jít prodávat normálně jako surovina. Ovšem syrové samozřejmě. Hospodský si to opeče sám.
Jde to celou dobu co tu hraju, takže asi 5 dní či tak nějak, a jiste již delší dobu před tím.
Labir píše:Ech..*koukne do modulu* vždyť už jsem to kdysi udělal...takže maso by mělo jít prodávat normálně jako surovina. Ovšem syrové samozřejmě. Hospodský si to opeče sám.
Jde to celou dobu co tu hraju, takže asi 5 dní či tak nějak, a jiste již delší dobu před tím.
Ano funguje to, ale mam pocit, ze ne z masozravych zvirat coz je dobre, proc taky ?