tobě možnáBraenn píše:zem snesu bez problémů, myslím že v době kdy zaparkujeme u tebe mi to bude poměrně jedno

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
lolkokosak píše:Tak snad se tam najde místečko aj pro mě
LOLAkira píše:magnumik: slibujeme, že nebudeme dělat nepřístojnosti..my ani nemůžeme, páčto jak je známo manželé sou příbuzní a sex mezi příbuznými je podle našeho právního řádu: trestní zákon č. 140/1961 Sb. § 245, zakázaný.a já jsem, ač je to překvapivé..zákona dbalý člověk
ad cena- bus cca 160Kč / Vlak 314 Kč (zdorj Idos.cz)KaTo píše:Jo, taky bych mohl, ale ve vlaku si můžu číst...pokud pojedu sám a dokonce o půl hoďky dýl a o tolik to zas dražší nejni, ne?sciorp píše:a nechceš jet busem ?? levnější rychleší jede každou půl hodku...
no právěže tím pojedeš ty.…sciorp píše:ad cena- bus cca 160Kč / Vlak 314 Kč (zdorj Idos.cz)KaTo píše:Jo, taky bych mohl, ale ve vlaku si můžu číst...pokud pojedu sám a dokonce o půl hoďky dýl a o tolik to zas dražší nejni, ne?sciorp píše:a nechceš jet busem ?? levnější rychleší jede každou půl hodku...
ad čtení- to jde v buse taky ne?
a navíc , busem pojedu jámyslim že tim co jede kolem 16. z florence
*zavrčí a pokelep na hlavici kladiva*Akira píše:no právěže tím pojedeš ty.…sciorp píše:ad cena- bus cca 160Kč / Vlak 314 Kč (zdorj Idos.cz)KaTo píše:Jo, taky bych mohl, ale ve vlaku si můžu číst...pokud pojedu sám a dokonce o půl hoďky dýl a o tolik to zas dražší nejni, ne?
Když si koupíš zpáteční, tak je to za 230 a busy jsem koukal jsou i za 180-190 (+ místenka). A v buse si číst nemůžu neb se mi z kombinace busu a písmenek dělá blběsciorp píše:ad cena- bus cca 160Kč / Vlak 314 Kč (zdorj Idos.cz)