Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky se přidám. :smile: Rarach byl prima, záchranáři báječní. Škoda jen, že se tam dole... nahoře... kdesi... nemohli účastnit všichni. Ale holt není každý den svátek. Ale jak píše Nalk, docela jsme si to užili i tak. Díky všem zúčastněným celé té akce. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky za dnešní ani ne qestoy ale prostě jenom tak za hru líbilo se mi to
PODPIS
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to sciorp: souhlasím, bylo to pěkný...aspoň, že to nedopadlo hůř :biggrin:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Ty mi davaš. Kurnik to bylo zase drámo :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

:blush2:
anurin

Příspěvek od anurin »

No.. dneska jsem si to tu báječně užil, takže děkuji všem se kterýma jsem si zahrál. Moc děkuji.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky za dnešní psancovy DM prázdniny moc hezký, potom taky brachum za jejich pěknou hru prostě ty trpasličí palice dubový, pudou do všeho na hranici možností a taky toho hodně ale hodně vydržej dobrou noc
// edit jo a balkone tys mě teda fešně dostal s tou písničkou tři trpaslíci u stola
Naposledy upravil(a) sciorp dne 25. 2. 2008 7.20, celkem upraveno 1 x.
PODPIS
anurin

Příspěvek od anurin »

anurin píše:No.. dneska jsem si to tu báječně užil, takže děkuji všem se kterýma jsem si zahrál. Moc děkuji.
Moc často neděkuji. Né protože by nebylo proč, ale protože se nic nemá přehánět. Ale existují i vyjímky, a ty tvoří pravidlo *podrbe se na hlavě a mávne rukou* prostě a jednoduše, jestli byl včerejšek báječnej, tak asi nenajdu slovo jak bych pojmenoval dnešní den na serveru. Ohromně jsem se bavil a za to velmi děkuju. Nebudu jmenovat, dotyční vědí s kým jsem hrál a s kým ne *mrkne* :shades:
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Díky za kobky

Příspěvek od koulinek »

Díky všem zůčastněným za obě dvě výpravy do kobek a vše co se dělo kolem toho, byla to naprosto perfektní zábava.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
anurin

Příspěvek od anurin »

Takže chci tu moc poděkovat za hru jedné druidce a pak jedné bardce. Moc se mi hra s váma líbí. Tudíž děkuju.
Libra

Příspěvek od Libra »

Diky moc Artovi za nejen vcerejsi quest, opet krasne propracovane a napinave, at uz to byly zkousky (nejvic me dostala ta s tim ditetem tenkrat a pak zpivajici "divka" :) ) , nebo treba jen hranicari na ceste (kteri zase vdechli svetu zivot), tak i velice prekvapive a necekane finale, ktere me hodne zaskocilo jak me, tak i postavu s kterou jsem se tam uz pomalu loucil :thumbsup: Diky take vsem zucasnenym za peknou hru (konfrontace Dina a Zelgadise byla obcas vazne uzasna :biggrin:) , jen skoda dvojice ktera se pred koncem odpojila a jeste chvilku neseckala.
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

no chtěl bych poděkovat všem co včera chvilku vydrželi s nedopitým trpaslíkem, který sebo vláčí sudy, však vy víte
PODPIS
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Také děkuji Artovi za quest, bylo to krásně napínavé od začátku až do konce. Na rozběhlé bandity a rychlé odrážení lodě od břehu, utišování třímetrové potvůrky, nebo zkoušku s párem poutníků a nakonec na nečekaný závěr asi nezapomenu :)
No a dneska v práci žiju na kafi... Vy mě zabijete lidi :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Děkuji Artovi za parádní události posledních Eq dní, týdnů a vlastně i měsíců, ačkoliv Alky byla jen u zlomku z nich. Myslím, že umíš bezvadně sáhnout sem a tam a postrčit postavu k něčemu a onomu. Užíval jsem si chvilky strachu s Alky doma na posteli a Tengova malá hrdinství, o kterých nikdo neví; výpravy a znuděné milosrdenství těch mocných, pro které jsme jen rybičky v akvárku, kterým do jednoho rohu sype žížaly a do druhého konfety a s letmým zájmem kouká, co asi budou dělat…
Díky moc za práci, kterou jsi nám teď poslední dobou věnoval. ^__^ Mám z toho báječný pocit.

A děkuju Tengovi a Bertovi, kteří snad jako jediní ve mně jako ve hráči včera nevzbuzovali zoufalství a chuť (aspoň na chvíli) s tím vším praštit.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky se přidávám (a hlavně k Balrogovi) s poděkováním. Ten Q byl docela maraton, ale každý krok byl prostě skvělý. Situace nebyly očekávané a předvídatelné a často byly (pro mne, nevím jak pro ostatní) dost originální a závěr celkem překvapivý. Prostě paráda ! :clover:

Díky i všem zúčastněným, nejen této části Q. I díky vám jsem se několik poslední večerů (a těch předtím) náramně bavil.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Moc a moc bych poděkoval jedné maličké a všem okolo (včetně neviděných). :good:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

kokosak píše:Moc a moc bych poděkoval jedné maličké a všem okolo (včetně neviděných). :good:
Přidávám se k díkům :) Včera to bylo parádní. A zabiju Wendigo. To jak dlouho trvalo přesvědčit Zela aby Amelii nechal jít samotnou nahoru... Já už z toho byl na nervy :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Taky díky.. báječně jsem se bavila a s Miell hezky bála :yes:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Diky za dlouhej questik od Arta ktery jsem si bajecne uzila a i vcera to bylo fajne. (az na to ze jsem jako hrac dostala malem infarkt pri nocni ceste do Amfi a zpatky)
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

hele díky moc za dnešní hru všem ale hlavně ten závěr opravdu jsem se nad tou nabídkou zasmál, tohle si myslel vážně????
// písni mi to do PM a nebo ne zejtra mi to řekneš
PODPIS
Odpovědět