Čtverovec

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Michall

Čtverovec

Příspěvek od Michall »

mám jeden malej nápad. Čtverovecv je velká chapadlovitá příšera žijící ve hluboké vodě, to by se mohl vynořovat a napadat z vody ne? Je trochu divné když jdu do kopce voda je již hoodně daleko a v tom na mě vyleze (asi ze země) čtverovec a začne to mě bušit.. no tak tak jsem mu utekl.. Ale i tak je to divný.
anurin

Re: Čtverovec

Příspěvek od anurin »

Michall píše:mám jeden malej nápad. Čtverovecv je velká chapadlovitá příšera žijící ve hluboké vodě, to by se mohl vynořovat a napadat z vody ne? Je trochu divné když jdu do kopce voda je již hoodně daleko a v tom na mě vyleze (asi ze země) čtverovec a začne to mě bušit.. no tak tak jsem mu utekl.. Ale i tak je to divný.
Jo, taky sem ho několikrát potkal, ale myslím že to nejde nastavit že bude jen ve vodě.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Michall píše:...do kopce voda je již hoodně daleko a v tom na mě vyleze (asi ze země)…
Kdepak, ten nevylezl z kopce, ale "vypadl" při útoku z vysokého (hoooodně(?)) Hidu :crazy: , když se předtím chvilku k tobě NAPROSTO neslyšně plazil, muheheéé. Vždy, když se mi to stalo, jsem se neuvěřitelně (OOC) smál (po té co jsem se vybrečel před Avatary) při té představě, jak se za mnou NESLYSNE plazí několik tun masa :megalol: :megalol: . Prostě NWN systém. Hihi :megalol: :r.i.p.:
Obrázek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

KaTo píše:
Michall píše:...do kopce voda je již hoodně daleko a v tom na mě vyleze (asi ze země)…
Kdepak, ten nevylezl z kopce, ale "vypadl" při útoku z vysokého (hoooodně(?)) Hidu :crazy: , když se předtím chvilku k tobě NAPROSTO neslyšně plazil, muheheéé. Vždy, když se mi to stalo, jsem se neuvěřitelně (OOC) smál (po té co jsem se vybrečel před Avatary) při té představě, jak se za mnou NESLYSNE plazí několik tun masa :megalol: :megalol: . Prostě NWN systém. Hihi :megalol: :r.i.p.:
Ctverovec ma schopnost sesilat na sebe neviditelnost, nemlzte prosim nejakymi domnenkami ohledne super hidu a super neslysitelnosti … :clover:
Michall

Příspěvek od Michall »

cybermisa píše:
KaTo píše:
Ctverovec ma schopnost sesilat na sebe neviditelnost, nemlzte prosim nejakymi domnenkami ohledne super hidu a super neslysitelnosti … :clover:

ty jo.. to jsem netušil... chapadlovitej mág :megalol:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Michall píše:
cybermisa píše:
KaTo píše:Kdepak, ten nevylezl z kopce, ale "vypadl" při útoku z vysokého (hoooodně(?)) Hidu :crazy: , když se předtím chvilku k tobě NAPROSTO neslyšně plazil, muheheéé. Vždy, když se mi to stalo, jsem se neuvěřitelně (OOC) smál (po té co jsem se vybrečel před Avatary) při té představě, jak se za mnou NESLYSNE plazí několik tun masa :megalol: :megalol: . Prostě NWN systém. Hihi :megalol: :r.i.p.:

ty jo.. to jsem netušil... chapadlovitej mág :megalol:
Je to jeho prirozena schopnost … Jako harpyje umeji mamit svoji pisnickou, ctverovec ma zase svoje triky :bigwink:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

a co zkusit tyhle info neventilovat na foru a zistit si je IC plejtvák Misho neni moc velkej né?
PODPIS
drake127

Příspěvek od drake127 »

sciorp píše:a co zkusit tyhle info neventilovat na foru a zistit si je IC plejtvák Misho neni moc velkej né?
Tak tak, tohle by vám totiž mohla klidně říct polovina univerzity ve hře.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Vite, uz me nebavi porad psat, na kazdou hovadinu, zjistete si to IC ve hre a pak odpovidat to same v blede modrem po PM, ze OPRAVDU je ten duvod jiny, nez si dany mysli a ze se opravdu plete. Protoze tvrzeni "zjistete si to ve hre" nezpusobi, ze si to dotycni zacnou IC zjistovat, ale ze dostanu PM, jestli se nepletu a ze toto a tamto … Ano mel jsem mozna opet napsat, zjistete si to IC ve hre, ale neudelal jsem to a zeditovat cizi citaci stejne, proste jsem si ulehcil praci …
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Hlavně světový mír :shades: chlapi!
Prostě několik tun v neviditelnosti co se "vyplazí neviditelně" z vody je podle mě fakt hukot. :megalol: :megalol: IC, IC, koho to zajímá IC? Moje postavy teda rozhodně ne (dosud neměli důvod, případně ho díky EQ smrti ani nedostali). A já jako OOC hráč jsem si to vyložil takhle.
P.S.
A dokud to nebude popsáno někde DOSTUPNĚ, tak lidi budou dál spekulovat. Se snad nepo, sme už velký kluci, ne? :clover: :megalol:
P.P.S.
Jinak si myslím, že je zbytečný se kvůli tomu rozčilovat, ne? *podívá se po příspěvcích nahoru*
Obrázek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

KaTo píše:Hlavně světový mír :shades: chlapi!
Prostě několik tun v neviditelnosti co se "vyplazí neviditelně" z vody je podle mě fakt hukot. :megalol: :megalol: IC, IC, koho to zajímá IC? Moje postavy teda rozhodně ne (dosud neměli důvod, případně ho díky EQ smrti ani nedostali). A já jako OOC hráč jsem si to vyložil takhle.
P.S.
A dokud to nebude popsáno někde DOSTUPNĚ, tak lidi budou dál spekulovat. Se snad nepo, sme už velký kluci, ne? :clover: :megalol:
P.P.S.
Jinak si myslím, že je zbytečný se kvůli tomu rozčilovat, ne? *podívá se po příspěvcích nahoru*
A co mam s vama delat, kdyz se ty tuny vazne v te neviditelnosti plazi? A IC to vazne nikoho nezajima a rozebira se to ciste OOC na foru a zada si to ciste OOC vysvetleni .. A pak vysvetlovat, proc jsem podal sve vysvetleni …. atd atd atd …
Michall

Příspěvek od Michall »

ehm, ani to nebudu číct.. já jsem na ostrově vyvrženců s onou postavou a tam není moc IC možností, a když se zeptámpiráta tak mě zabije :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Odpovědět