Tak jinak. PřitvrzujemeOneHeart píše:No bylo by to rozhodně uvěřitělnější a hezčí, než některé humorné situace ála: Trpaslík ve smrtelné křeči chroptí na zemi, načež je mu do chřtánu naklopena božská moč, aby se postavil na nohy živ a zdráv jakoby zrovna sjel z výrobní linky.

*následuje trocha té verbální manipulace*

Všichni se shodneme, že NÁZEV nad postavou je Metagame a žádná z postav ho nevidí. OK? Pro ty vzadu - když někdo má nad hlavou napsáno Malý lojza a IC se představuje Velký tonda, ostatní postavy mu říkají tak.
Hned pod tímto METAGAME popiskem je napsáno Nezraněn/Zraněn/atd. Vy snad víte (vaše postavy) že ten maník dostal ránu za 40dmg a je smrtelně zraněn, zatímco prasopes bojovník (omluva všem prasop...eee...bojovníkům) se po stejné "dardě" ztěží stane Lehce zraněn. A chcete mi říct že fireball do obličeje má jiný vliv na stejné "lidi", jen náhodou mající jiný BASE LEVEL počet HP? (juj, to jsem se rozvášnil, hehe)
*zpět k EQ a NWN*
Podle mě je na každém jednotlivém hráči, aby zranění svojí postavy sehrál JAK CHCE! Takže ten "smrtelně" zraněný trpaslík ve skutečnosti jen dostal štulec do žeber, který skrz zbroj, ani necítil. V reálu by na zabití jednoho skřeta stačila jedna rána, IC ho tři trpaslíci utloukají X.kol

Jediný problémek vidím v CvC, kdy prohrávající postava do sebe lupne fullheal, ale opět to už je o tom tisíckrát zminovanem hracskem citu pro HRU.
EDIT po magnumikově příspěvku: Opravdu nejsme s magnumíkem domluveni...to je pouhá synchronicita, eh.