odlog a log u pokladu

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
photter
Kontaktovat uživatele:

odlog a log u pokladu

Příspěvek od photter »

máme tu miláčka, co zakempoval u pokladu ve vlčí jeskyni na vyvrhelským ostrově a stylem log/odlog ho tam chodí vybírat
tušíme, kdo to je, zatim ho tu nebudu veřejně jmenovat
doporučuju, ať toho hned nechá, protože:
1. je to prasárna
2. je to jedinej a eště nic moc poklad u vyvrhelů
3. jestli ho tam čapnem, tu postavu rozsekáme na malý sračky
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Drzim palce at ho capnete :angry:
Tohle je fakt hajzlovina a zneuzivani hry :nono2:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Takový se tu budou trestat jediným způsobem... -> :bash: :bicycle: :diablo:
Wanting something does not give you the right to have it.
snowman

Re: odlog a log u pokladu

Příspěvek od snowman »

IxTremist píše:
photter píše:máme tu miláčka, co zakempoval u pokladu ve vlčí jeskyni na vyvrhelským ostrově a stylem log/odlog ho tam chodí vybírat
tušíme, kdo to je, zatim ho tu nebudu veřejně jmenovat
doporučuju, ať toho hned nechá, protože:
1. je to prasárna
2. je to jedinej a eště nic moc poklad u vyvrhelů
3. jestli ho tam čapnem, tu postavu rozsekáme na malý sračky
šupak a to tam jenom chvili nejsem, no počkej až přijedení paní zpátky :evillaugh:
Njn... vrána k vráně sedá :bleh: - chtěli ste vostrov vyvrhelů, máte ho mít. Buďte rádi, že máte tu čest hrát s vopravdovym IC+OOC vyvrhelem ! (IC se učte; OOC se ponaučte) :shades:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Hoďte k tomu pokaldu pasti (myslim hráče, ne WB :))
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Pokud dotyčného chytne DM (třeba já) tak se má opravdu na co těšit! :angry:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Goblin lll
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goblin lll »

To já vidím u hráčů něco jiný,například že někoho někdo dá do mínusu,odlognou se pak znova přilognou a sou v +.Todle je taky prasárna.
mé postavy: Drem Šedý Krkavec,a úplně blbej Hugar:).
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Goblin lll píše:To já vidím u hráčů něco jiný,například že někoho někdo dá do mínusu,odlognou se pak znova přilognou a sou v +.Todle je taky prasárna.
V posledni dobe acc, ktery se nejcasteji reloguje ze vsech, takze byt tebou pomlcim o tom, co je prasarna. Log maji vsichni a nejsou slepi …
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Mily Anonyme ,zarad zpatecku ano :angry:

Co se odlogu tyce, nemusi to dotycny delat schvalne. Ja mam treba posledni dobou problemy s linkou a za hodinu mi to padne treba 5x po sobe ….

Takze nez zacnes vynaset soudy,nejdrive si neco kolem toho zjistit ano …. :excl:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No, mě se občas stane, že mi padnou NWN, což není nějak zvláštní, jenže potom, když se přihlašuju, tak mi to spadne znovu a znovu hned po prvním načtení lokace. Abych to eliminoval, musim se lognout na Alhambrii a pak opět na EQ, potom to už funguje (do dalšího pádu).
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Ohledne padu. Zvlast ti co maji ATI, tak vypnout Shiny water, nastavit softwarovy zvuk a v INI zkusit vypnout hardwaremouse. Tyhle 3 veci v padech docela pomahaj.
Ix: Hele dik alcatraz, mam ATInu a fakt to pomohlo :-)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Nooo ja moc dobře vim o kom goblin mluvi, a je vas vic.

:excl: Upozornuju, že mi stači vidět jak 3X cileně odlogujete abyste se zachranili před smrti a trham dolu level (bez vystrahy). :excl:

Zatim jsem to neudělal, ale dva už máte poslední šanci, tak zpytujte svědomí.

P.S. FLame přisvěk slupky smazan, absolutne zadna informacni hodnota.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

slupka píše:no, kdyz eq zahajila provoz, tak zarucene nejvice relogu meli alcatraz a cybermisa. kdo neveri, at se podiva na log serveru. zajimalo by me, jak se k tomudle bude stavet dm komunita, hm? to uz je asi "promlcene" rekl bych. nebo jen protekce?
Vzhledem k tomu, že v te době sem ja DM ještě nebyl tak stim nic dělat nebudu.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

slupka píše:no, kdyz eq zahajila provoz, tak zarucene nejvice relogu meli alcatraz a cybermisa. kdo neveri, at se podiva na log serveru. zajimalo by me, jak se k tomudle bude stavet dm komunita, hm? to uz je asi "promlcene" rekl bych. nebo jen protekce?
hihi, to si zkontroluju, ale klidne se postavim inkvizici tvari, protoze ja to opravdu nemam za potrebi :) Pocet zabitych potvor a vybranych pokladu na mem konte by mel mluvit za vse, hihi :) Kdyz EQ zacinala, tak jsme oba prvni 3 levely nevystrkovali cenichy z Amfiberai

Ale uz zacinam pochybovat, ze ma mirumilovna cesta je ta spravna, kdyz jsem slysel ze za potvory je vic jak 100xp :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

SLUPKA: Jojo, uzasny … Myslim, ze Psanec to s tou zpateckou trefil presne … Ja i Alcatraz jsme prvni tri levely nevystrcili hlavu z Amfiberai … Ono je hrozne lehky na nekoho ukazovat a obvinovat. Docela by ubylo flamu, kdyby lidi si po sobe parkrat precetli, co chteji na forum hodit a trochu se nad sebou zamysleli, zda nedelaji priliz rychle zavery …
Dario

Příspěvek od Dario »

Ze svych nemalych zkusenosti ohledne nwn muzu rict, ze volu kteri se snazi mnoha zpusoby obejit system (a ze to opravdu vzdycky slo,jde a pujde)je dost a jejich capnuti nikdy neni tak lehke.
Btw musim rict, ze tady jsem se setkal zatim jen vyhradne s hraci ktere RP bavi a server k tomu take jen vybizi(cimz se eliminuje mnozstvi cheateru).
Osetrit pomoci toolsetu vsechny moznosti cheatu je vec temer nemozna a proto navrhuju vsem cheaterum kterym se to dokaze rozdavat bananky z fleku bez vystrahy jen to mlaskne(ale to jen tak mimochodem).
Stejne tak jde at uz ve vetsi nebo mensi mire zneuzivat relogu a zalezi uz jen na svedomi hracu pokud podstoupi ten risk a porusi (mozna psana, mozna nepsana) pravidla.Ale stejne tak jako je ,nemuzu rict ani spatne, jako trapne cheatovat tak je trapne nekoho obvinovat z cheatu nekoho ciste na zaklade (v mnoha pripadech) nic nedokazujiciho vypisu z logu, jinymi slovy - bez dukazu.
Zamčeno