Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

*odkašle si* chci poděkovat za tolik výzev ke qestum dneska, a na druhou stranu bych chtěl nepoděkovat té spoustě hráčů co se k nim, která měla tolik podnětů a jen je sešlapali do malinké kuličky a tu kopli pod postel :angry:
ty kterých se to týká prosím příště ne tolik OOC informací a sakra to musíte aby vás někdo držel pořád za ručičku a ze zhora vám pomáhal přemejšlejte trochu při hře
jo a ještě díky za hezkou metagame, kterou jsem mohl sledovat... dost mě mrzíte lidi

// edit k metagame: možná to nebylo ani tolik umyslné, ale člověka zamrzí když vidí realnou hodinu jasnou věc,(chápejte IC věc, která je jasná real hodinu) a navíc ji tam několik postav i prezentuje dost výrazným způsobem,a ta věc se stane pouze v okamžik, kdy se začne měnit hudby v lokaci.… je mi trochu smutno.

// moc se omlouvám za out of topic ale nedalo mi to nenapsat
PODPIS
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

sciorp píše: jo a ještě díky za hezkou metagame, kterou jsem mohl sledovat... dost mě mrzíte lidi
Prosim info do PM, dekuju :clover:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Mno díky za včerejší zpěstření

PS: docela mě dostala věc s NWN generátorem jmen. Už podruhé jsem viděl adminskou postavu (já tomu říkám spešl NPC), které mělo podobné jméno s hráčem..včera dokonce příjmení což je ještě drsnější. :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky Psanci za včerejší zpestření. To by jeden neřekl, co jedna ležící kočka udělá s atmosférou situace. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

OOC poděkování: Jakožto hráč "velící" postavy musím poděkovat Hráčům "ostatních" postav (těch na kterých to opravdu stálo) za dobrou práci. Modří už vědí a netřeba zabíhat do detailů. Fakt díky, sice to dalo práci "ukočírovat" a všechny "přivést" až...až tam (hihi), ale stálo to za to.
P.S. A ten 1% spawn na závěr, to byl masakéééér, có? :megalol:
Obrázek
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

:good:
A tys teho chtěla nechat *zazubí se*
Jinak díky patří teš šem obětem.… někerym vic, někerym meně (začit utikat aš po vyhozeni z družiny a do te doby se koukat jak milius... :no: ), i když ten poslední byl trocha... no, dotahnem ho přiště, však? *zahihňá se*
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky za včerejšek spoustu zvratů a nový případ k vyšetřování díky všem co jsem potkal aji jednemu pantervy holt nesmí zneuctít trpaslíka s plnou polní
PODPIS
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Ja snad sem budu muset přestat psat, je děsny. Dvakrat za den. Ale neda se nic dělat, musim. Dneska to bylo zase jednou "to už je tolik hodin"? Vod rana až do noce, od procházek přes hospodu/bordel až po zavěrečny antiklimax to bylo jedna á.

A opět díky i všem zůčastněným. Zvláště pak těm, jejihž postavy neměly tucha čeho se to účastní :biggrin:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Muzu misto podekovani prosbu?

VRATTE SE PROSIM NEKDO DO TIRIANU...

Vcera za 4 hodiny potkany 1PC, dneska to samy za 3, i v hobitine byva ziveji.…
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky Elenis (a všem zúčastněným) za pěkné celonoční posezení u ohně a pěkné vyprávění.
Díky za hru kočky s myší (žádná metafora) :biggrin: a všechna ostatní obyčejná zpestření.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Chtěla bych poděkovat za dnešní scénu u vodopádů.. pro mou postavu to byla velmi složitá a vypjatá situace.. moc hezké. Díky.. hlavně dvoum mužským aktérům *pohlédne z Larga na Cohena* :clover:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za to že mě Cohen nechal žít :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky hráči který dnes tak orzvířil klid tharekového života, a taky DM za lovce
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Díky za celý dnešek všem....opravdu po dnešku sem si mohl říct "pro tohle se vyplatí žít".
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dík za Miell a její cestování. Tímto tedy děkuji Psancovi - vrchnímu zařizovači spojení - a Nif. :smile:

kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

A JUST sem nic nenapíšu abyste věděli! :bleh:
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Takže ještě jednou díky i za Miell..Psancovi.. a všem, kteří jí dnes potkali :bigwink: A to hlavně za trpělivost a za to, že mě jí někteří hned nezastřelili :blush: :flowers1:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Díky Tengovi za návštěvu :sorcerer:
Rysan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rysan »

Nifredil píše:Chtěla bych poděkovat za dnešní scénu u vodopádů.. pro mou postavu to byla velmi složitá a vypjatá situace.. moc hezké. Díky.. hlavně dvoum mužským aktérům *pohlédne z Larga na Cohena* :clover:
Snad jsi chtela rict *pohledne z Cohena na Larga* ne? :bleh:
*pohledne z Nif na Larga*
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Rysan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rysan »

Nalk píše:Díky za to že mě Cohen nechal žít :megalol:
Podekuj Nifredil :bigwink:
PS: Byla to jedna z nejlepsich scen, co jsem tu zazil. Myslim, ze i Nif i hracka se dost vydesily (zvlast potom, co jsem opustil Nifinu partu, abych ji nesnizil auru zabitim vlka) :smile:
Takze hlavne dik tobe *smeka pomyslny klobouk*
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Odpovědět