Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Rysan: heh já mám vždycky z těch CvC akcí málem infarkt..zvlášť když vím co Cohen umí s těma párátkama co má na zádech. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Nalk: Nesnaz se vlichotit, panacku! Ja ti dam"paratka" !!
(no, taky jsem nebyl zrovna v klidu) 
Psanec: Aspon jsme to vsichni ve zdravi prezili
Takhle doznala nejvetsi ujmy Nifredil, ktera k tomu prisla jak slepej k houslim... i kdyz popravde receno... *vyznamne se podiva na Nif*

Psanec: Aspon jsme to vsichni ve zdravi prezili

"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
už asi dost offtopic, ale nemůžu si pomoct

Pche vlichotit.. ale stejně to jsou jen párátka na šťourání v zubechRysan píše:Nalk: Nesnaz se vlichotit, panacku! Ja ti dam"paratka" !!(no, taky jsem nebyl zrovna v klidu)
Za vším hledej ženu se říká ne?Takhle doznala nejvetsi ujmy Nifredil, ktera k tomu prisla jak slepej k houslim... i kdyz popravde receno... *vyznamne se podiva na Nif*

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Naposledy upravil(a) Rysan dne 11. 3. 2008 10.33, celkem upraveno 2 x.
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Mno sakryš *utře pot z těla*. Dnes musím říct že jsem se ve hře pěkně zapotil. Dnešní hra byla neskutečná a za to patří dík hlavně těmto hráčům...
Swordfish : Mno to co jsem s tebou zažil... mno prostě neskutečný. Moc se těším na další setkání.
Pak je to NiamCK: Hra s tebou je prostě úžasná. Strašně se mi líbí jak hraješ a jak moc je tvá postava hybatelkou, i jdyž si to asi ani neuvědomuje *tleská*
To Gran a Pao: mno... co dodat, prostě krásně vyhrocená situace a ...mno skvělej zážitek.
Pak bych chtěl poděkovat i Wendigo a Darmonlorovi, za jejich báječné spestření kdesi.
. A v neposlední řadě i Ježurovi. Pěkná hra, moc pěkná.
Jestli jsem na někoho zapoměl, omlouvám se, mám teď jakousi euforii... nejen z hry ale i z prášku, páč jsem nemocnej... Takže fakt moc dík za hru i všem ostatním! *má fakticky skvělej pocit a náladu*
Swordfish : Mno to co jsem s tebou zažil... mno prostě neskutečný. Moc se těším na další setkání.
Pak je to NiamCK: Hra s tebou je prostě úžasná. Strašně se mi líbí jak hraješ a jak moc je tvá postava hybatelkou, i jdyž si to asi ani neuvědomuje *tleská*
To Gran a Pao: mno... co dodat, prostě krásně vyhrocená situace a ...mno skvělej zážitek.
Pak bych chtěl poděkovat i Wendigo a Darmonlorovi, za jejich báječné spestření kdesi.

Jestli jsem na někoho zapoměl, omlouvám se, mám teď jakousi euforii... nejen z hry ale i z prášku, páč jsem nemocnej... Takže fakt moc dík za hru i všem ostatním! *má fakticky skvělej pocit a náladu*
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat Willovi, Elenovi, Amelii a vlastně i Zelgadisovi na účati při mém autoquestu. 

Taky podekovat, vecer v Tirianu byl uzasny dlouho sem se tak nebavila (chvilemi sem mela co delat abych se vubec udrzela na zidlicce) ale protoze zakon schvalnosti porad funguje v nejlepsim mi bohuzel spadl net. Takze se omlouvam za sve zmizeni a zaroven dik za skvelou hru Aini a Tengovi.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar