Slupka?

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Slupka?

Příspěvek od Alcatraz »

slupka píše: no, kdyz eq zahajila provoz, tak zarucene nejvice relogu meli alcatraz a cybermisa. kdo neveri, at se podiva na log serveru. zajimalo by me, jak se k tomudle bude stavet dm komunita, hm? to uz je asi "promlcene" rekl bych. nebo jen protekce?
*trochu se mraci se zvednutym obocim* Muzes mi uvest presny index, kdyz jsem se podle tebe relogoval tak nejcasteji? Protoze v logu nemam nic neobvykleho. Krome velmi obcasnych padu (vsechno ve meste a prilehlych zonach).
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
slupka

Příspěvek od slupka »

jak si mam vysvetlit, ze jsem mel v logu behem dvou hodin hrani asi 15x
alcatraz has left..
alcatraz has logged..

mozna sis zkousel nova kouzla, jest tak? povazujes to za rp vysvetleni?
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

musim potvrdit, že zrovna vás dvou sem si taky všim (a nejen já)

slupko, tohle fakt neni dobrý téma na fórum, nemáš šanci posoudit, jestli měli technickej problém nebo prasili a nemá ho ani nikdo z hráčů
pokud se chceš zeptat alcatraze nebo cybermisi, použij PM na ně, pokud je chceš "natřít" DMku, použij PM na někoho z nich ale veřejný propírání mezi lidma který neví a nemůžou vědět nemůže přinést nikomu nic dobrýho

doporučuju smazat
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
slupka

Příspěvek od slupka »

souhlasim se smazanim. ja se tady nechcu do nikoho strefovat, ale pouzivam tech lidi jako cile proto, abych tu nastinil, ze na equilibrii neni spousta veci "equi" a to se mi hooodne moc nelibi vzhledem k tomu co hlasa autor. povazuji to za lez. diky za prostor k vyjadreni.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

slupka píše:jak si mam vysvetlit, ze jsem mel v logu behem dvou hodin hrani asi 15x
alcatraz has left..
alcatraz has logged..

mozna sis zkousel nova kouzla, jest tak? povazujes to za rp vysvetleni?
ale ja pro smazani nejsem. Proto jsem to hodil sem, tady to neublizuje. Kdy asi to melo byt? Behem dvou hodin sem nemel snad ani tolik padu. Jak to krapne 5x po sobe, tak restartnu kompa a je klid. Vypadky netu nemam zadny. Ani novy kouzla netestuji timhle zpusobem, protoze to opravdu neni nutny. Spanek omezeny neni a tim padem meditace take ne. Dokonce si testuji temer vyhradne na mistech k tomu urcenych.

A existuje jediny pripad kdy sem prelognul kvuli dobyti kouzla, protoze bylo uz pozde v noci a mel sem silne pochybnosti o fungovani shapeshiftu. A chtel sem vedet, co to udela, kdyz v shapeshiftu odlognu a jakou to ma spojitost s hlaskou o neukladani.

Jestli jsem byl verejne narcen, tak mi prijde fer mit moznost se verejne obhajit :/
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
slupka

Příspěvek od slupka »

nevim, fakt netusim, proste sem to videl ve svym vokynku, kdyz jsem zjistoval jestli mam zizen nebo hlad nebo jsem unaven.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

hmm.. a co takhle nejdřív zamést si před vlastním prahem?
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jo, zameťte si před vlastním vrahem, votroci :diablo:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
slupka

Příspěvek od slupka »

*nespokojeny smajlik s kostetem* sakra, zase neni co zametat..
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

slupka píše:*nespokojeny smajlik s kostetem* sakra, zase neni co zametat..
No, asi by to bylo trochu komplikovane, ale po ruznych textacich mam tak nejak od zacatku hrani na EQ poschovavne snad vsechny logy ze hry. Je to docela dost MB a blbe by se mi v tom hledalo, lepsi logovaci system mam diky Alcatrazovi az pozdeji. Takze, Tve obvinovani mi celkem vadi, protoze jsem ani ja ani i Alcatraz (ano znam ho celkem dlouho i mimo hru a v tomto ohledu bych ruku do ohne za nej dal) relog za ucelem nejakeho obnovovani kouzel nezneuzivali. Jestli na svem tvrzeni vazne trvas, rad bych znal data a casy tech "mnoha" relogu, porovnam to se svym logem a pokusim se jednotlive pripady relogu vysvetlit (dost jich bylo ze zacatku kvuli problemum s grafikou, coz sem resil i s Labirem). Zaroven bych Te chtel pozadat, abys uvedl na foru vsechny nazvy Tvych accountu - kdyz uz se v tom mam hrabat, kouknem se, jak moc jsi relogoval treba ty :bigwink:
Zamčeno