Tak na všerejším mini srazu znojmoEQčkářů jsem narazil na zmínku že v jakémkoli filmu který se dějově odehrává ve fantazy starodávném prostředí když se jdou dva třeba projít do lesa nebo tak, jdou tak minymálně hodinu někdy až do večera než potkají třeba zajíce. U nás na EQ udělám tři kroky a vyskočí na mě puma.…
Nemyslíte že je to trošku nereálné? co třeba udělat jednu nebo dvě lokace divočiny "čisté" jet třeba tam dát kmen na posazení (jestli tam je tak se omlouvám ale kvůli pumám tam moc nechodim) aby se tam mohli procházet "normální" postavy a mohli v klidu posedět a obdivovat přírodu..
Je to jen nápad... připomínka... myšlenka … předem děkuji za odpovědi...
Michall píše:Tak na všerejším mini srazu znojmoEQčkářů jsem narazil na zmínku že v jakémkoli filmu který se dějově odehrává ve fantazy starodávném prostředí když se jdou dva třeba projít do lesa nebo tak, jdou tak minymálně hodinu někdy až do večera než potkají třeba zajíce. U nás na EQ udělám tři kroky a vyskočí na mě puma.…
Nemyslíte že je to trošku nereálné?
Hrajes NWN, zadny simulator realneho sveta nebo fantasy filmu … A ver mi, zachvili by te omrzelo prochazet mnozstvim nudnych a prazdnych, i kdyz "realnych" lokaci.
neřekl jsem že takové lokace nejsou .. já tu mluvým o té první, nebo prvních dvou lokacích! Tak tady neřešte uplně něco jiného.. a taky neříkám aby pročistily celou divočinu, jedné nebo dvoum lokacím se nedá říkat "množstvý prázdných lokací"…..
Michall píše:neřekl jsem že takové lokace nejsou .. já tu mluvým o té první, nebo prvních dvou lokacích! Tak tady neřešte uplně něco jiného.. a taky neříkám aby pročistily celou divočinu, jedné nebo dvoum lokacím se nedá říkat "množstvý prázdných lokací"…..
Pokud se ohanis argumentem: "Nemyslíte že je to trošku nereálné?" tak je to az az …
1) patřím ke znojemským EQčkářům
2) No je pravda, že ve filmech jdou jen na kraj, ale přeci jen Divočina v říši je Divočina a u Amfi např. jsou lesy na kraji (ne celá lokace, ale přeci) relativně klidné (obzvlášť přes den).
3) Teoreticky kdybychom mluvili přímo o Divočině, tak ten lom před ní, je vlastně taky její část ne? i když trochu hmm otrpasličená
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar