hledám člověka jakožto spadding partnera do fitka, co má chuť cvičit a bydlí v Práglu. Fitko je na Vysočanské, přímo na metru … Kdo by měl zájem PM me.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Až mě to řekneš do očí, tak to můžeme prokonzultovatWendigo píše:Co ses teplous nebo co? Fitko... proboha, to je pro americky slecinky, sezen si sparring partnera a zacni delat box nebo neco poradneho...
Dneska ty chlapi to je hruza...
...bych to tak nebagatelizoval. Spousta chlapů do fitka chodí jen a jen a pouze kvůli masírování vlastního ega (vypadám/cítím se dobře) a všechny ty ženský "ze spiningu" jsou jim srdečně ukradený i s propocenejma spodkama...ač jinak jsou 100% devadesátišestiprocentníWendigo píše:…
Mno, máš se holka ještě hodně co učit o naší jemné chlapské duši!!Wendigo píše:Vidis ego na to bych uplne zapomela, jeste mam asi porad malo muzskejch charu :)
NoooWendigo píše:…
Eh.… když mi bylo asi deset let, chodil sem dva roky do juda....dodnes se mě každej ptá jak/jestli posiluju.Taury píše: Bojoví sport - ehm .. to raději ne .. to je o zdraví. Raději bojové umění, to je individuální a nemá takovou fyzickou zátěž, cvičíte to na co máte.
Tak já nemám žádné zkušenosti s žádným bojem. Asi myslíš toto: http://www.youtube.com/watch?v=M1bnfQ0qdXksciorp píše:*odkašle si* no kondyční posilování proč ne na střední jsem taky cvičil jenom tak abych měl sílu na skále, mezi námy udržet na šutru 85 kilo živý váhy není slast, a IMHO ono je dobrý si občas zacvičit pořádně se fyzicky zničit zvlášt pro lidi kteří mají sedavé aměstnání *podívá se na autora* že Vugare bleedů. když u se tady uplně OT bavíme máte někdo skušenost s Viet wo dao???
jo to je vono páč každej den když ráno jedu do práce tak na lukách vidim ten leták a každej den je moje ruka blýž a blýž k tomu si uškubnout lísteček s číslem a zavolat tam schánim info po netu, a jako sebeobrana se to jeví dobré sílu v prstech mám ze skály takže snad to pudeTaury píše:Tak já nemám žádné zkušenosti s žádným bojem. Asi myslíš toto: http://www.youtube.com/watch?v=M1bnfQ0qdXksciorp píše:*odkašle si* no kondyční posilování proč ne na střední jsem taky cvičil jenom tak abych měl sílu na skále, mezi námy udržet na šutru 85 kilo živý váhy není slast, a IMHO ono je dobrý si občas zacvičit pořádně se fyzicky zničit zvlášt pro lidi kteří mají sedavé aměstnání *podívá se na autora* že Vugare bleedů. když u se tady uplně OT bavíme máte někdo skušenost s Viet wo dao???
No ty bláho :D...nejřív sem si říkal....pfff ani výřivej útok nepředvedli...ale potom sem čuměl :D už vím kdo natáčel matrix :Dsciorp píše:jo to je vono páč každej den když ráno jedu do práce tak na lukách vidim ten leták a každej den je moje ruka blýž a blýž k tomu si uškubnout lísteček s číslem a zavolat tam schánim info po netu, a jako sebeobrana se to jeví dobré sílu v prstech mám ze skály takže snad to pudeTaury píše:Tak já nemám žádné zkušenosti s žádným bojem. Asi myslíš toto: http://www.youtube.com/watch?v=M1bnfQ0qdXksciorp píše:*odkašle si* no kondyční posilování proč ne na střední jsem taky cvičil jenom tak abych měl sílu na skále, mezi námy udržet na šutru 85 kilo živý váhy není slast, a IMHO ono je dobrý si občas zacvičit pořádně se fyzicky zničit zvlášt pro lidi kteří mají sedavé aměstnání *podívá se na autora* že Vugare bleedů. když u se tady uplně OT bavíme máte někdo skušenost s Viet wo dao???
Se nediv kdyz te od toho komplu tahaj malotraktorem a ty se zoufale drzis stoluGeorge píše:Eh.… když mi bylo asi deset let, chodil sem dva roky do juda....dodnes se mě každej ptá jak/jestli posiluju.Taury píše: Bojoví sport - ehm .. to raději ne .. to je o zdraví. Raději bojové umění, to je individuální a nemá takovou fyzickou zátěž, cvičíte to na co máte.Takže s tou fyzickou zátěží bych to neviděl tak jednoduše/růžově.