Házení věcmi
Moderátor: Dungeon Master
Házení věcmi
Šlo by udělat, aby se s některými vecmi dalo házet ? Tzn. vzít do ruky a po někom mrsknout ? Kus masa, rajče, nebo třeba šutr ? :)))
Naposledy upravil(a) Danseur dne 21. 3. 2006 16.43, celkem upraveno 1 x.
Re: Házení věcmi
šlo: *napřáhne se a háže po něm jahodou*Danseur píše:Šlo by udělat, aby se s některými vecmi dalo házet ? Tzn. vzít do ruky a po někom mrsknout ? Kus masa, rakjče, nebo třeba šutr ? :)))

No jo, ale kdyby tak po te jahode zustal ve hre IG flekIkkie píše: šlo: *napřáhne se a háže po něm jahodou*

Hehe, ono to vypada prece jen lip kdyz neco leti. Na alh. jsem to resil prakem. Nekteri trpaslici vediIkkie píše: šlo: *napřáhne se a háže po něm jahodou*

ale aby to letelo, tak to asi musi byt zbran... coz je proste problem.Danseur píše:Hehe, ono to vypada prece jen lip kdyz neco leti. Na alh. jsem to resil prakem. Nekteri trpaslici vediIkkie píše: šlo: *napřáhne se a háže po něm jahodou*
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm...nemusí...jsou na to speciální efekty...ale musel by na to být další speciální OOC ovládací předmět a navíc by se to muselo používat na předměty na zemi. Protože Bioware z naprosto neznámých příčin sice implementovalo funkci na zjištění neodložitelných předmětů pro NPC, ale už jaksi ne pro PC. Takže byste tak mohli po sobě vrhat žezla emocí, memorizátory, koule stavu atd...TheStoupa píše:ale aby to letelo, tak to asi musi byt zbran... coz je proste problem.Danseur píše:Hehe, ono to vypada prece jen lip kdyz neco leti. Na alh. jsem to resil prakem. Nekteri trpaslici vediIkkie píše: šlo: *napřáhne se a háže po něm jahodou*

Ale technicky by to šlo udělat i s výpočtem dálky dohodu podle statistik a jestli se trefí postava nebo ne. Ovšem díky zmíněné absenci funkce je to znemožněno.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
eeehhh. No ne ze bych vsemu uplne rozumnel co jsi napsal,tedy hlavne tomu duvodu proc to nejde :), ale to je jedno.Labir píše: ……..
Nemel jsem na mysli zprovoznit aby hraci po sobe hazeli vsim moznym i nemoznym. Spis kdyby treba existoval kamen, ktery by slo hodit. A nebo treba to rajče

specialni efekty... hm... tak jsem si vzpomnel na chytaci ruku z jednoho datadisku. neslo by, aby tedy predmet vhodny k hozeni (napriklad jahoda) mel pouziti hodit?Labir píše:Hmm...nemusí...jsou na to speciální efekty...ale musel by na to být další speciální OOC ovládací předmět a navíc by se to muselo používat na předměty na zemi. Protože Bioware z naprosto neznámých příčin sice implementovalo funkci na zjištění neodložitelných předmětů pro NPC, ale už jaksi ne pro PC. Takže byste tak mohli po sobě vrhat žezla emocí, memorizátory, koule stavu atd...TheStoupa píše:ale aby to letelo, tak to asi musi byt zbran... coz je proste problem.Danseur píše: Hehe, ono to vypada prece jen lip kdyz neco leti. Na alh. jsem to resil prakem. Nekteri trpaslici vedi![]()
Ale technicky by to šlo udělat i s výpočtem dálky dohodu podle statistik a jestli se trefí postava nebo ne. Ovšem díky zmíněné absenci funkce je to znemožněno.
(\__/)
-
- Kontaktovat uživatele:
Šlo, ale jahoda má použití na jídlo (stejně tak rajče) a pokud by měla mít dvojí tak musí na ni být rozhovor typu: "Co chceš udělat? 1. Sníst. 2. Hodit na někoho." A je tam pak ještě problém v tom, že hod vyžaduje klik na cíl, kdežto u jídla je klik na cíl spíše na překážku (musela by tam být podmínka že sníst ji může jen ten co ji použil). Ovšem jedení jakod by pak připomínalo klikací orgie. Bohužel nejde rozdělit ty dva případy až po výběru větve rozhovoru, musí se to udělat předem.TheStoupa píše: specialni efekty... hm... tak jsem si vzpomnel na chytaci ruku z jednoho datadisku. neslo by, aby tedy predmet vhodny k hozeni (napriklad jahoda) mel pouziti hodit?
Kdyby byla ta funkce *povzdechne si* tak by to krásně šlo.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Já tomu sice moc nerozumimLabir píše:Kdyby byla ta funkce *povzdechne si* tak by to krásně šlo.

Ok..kaslu na jidlo, mne bude stacit ten sutr