test - vši vs expy

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
kashe

test - vši vs expy

Příspěvek od kashe »

bylo hrozne pozde a byl sem už jednou nohou v posteli..ale testnete ješte jestli nahodou nelitaj XP nonstop po dobu nemoci "VŠI" ...bez potřeby pohybu
Naposledy upravil(a) kashe dne 21. 3. 2006 14.29, celkem upraveno 1 x.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: test - vši vs expy

Příspěvek od labir »

kashe píše:bylo hrozne pozde a byl sem už jednou nohou v posteli..ale testnete ješte jestli nahodou nelitaj XP nonstop po dobu nemoci ...bez potřeby pohybu
Hmm, to by neměly...ale kouknu na to dík za info.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kashe

Příspěvek od kashe »

konkretne vši...nemaj jinej negat. učinek než drbani a - char. což muže bejt statiskym espičum putna..ale fakt jen pocit nejistoty...je naby to třeba nekdo testnul když je chytne
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

hehe, no jasně, spouští to animace a ty sou detekovaný jako činnost, lol, tomu rikám všiváckej bug :megalol:
naštěstí na vostrově zavšivence hned střílíme :blink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

kashe píše:konkretne vši...nemaj jinej negat. učinek než drbani a - char. což muže bejt statiskym espičum putna..ale fakt jen pocit nejistoty...je naby to třeba nekdo testnul když je chytne
No, ale když se ti začne drbat v boji , je to celkem nepřijemny :)
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Animace jako činnost brána není, takže by to nemuselo dělat...ale asi se o kousek posune během animace...Kouknu na to.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kashe

Příspěvek od kashe »

IxTremist píše:
kashe píše:konkretne vši...nemaj jinej negat. učinek než drbani a - char. což muže bejt statiskym espičum putna..ale fakt jen pocit nejistoty...je naby to třeba nekdo testnul když je chytne
No, ale když se ti začne drbat v boji , je to celkem nepřijemny :)
prdlajs nepřijemny :smile: … mam pocit že v boji mi to nedelalo žadnej problem.
nebo spiš nepřerušovalo utok...a pokud ano..tak sem asi tak zbesile klikal na všechno červeny vokolo že sem to nepostřeh :bigwink:

jak sem psal ..chce to jen testnout...možna se opravdu jen posune čas potřebnej k pohybu/expeni bylo pozde a nezkoumal sem to nak dukladne
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jojo, v boji ti je tak nějak jedno, že po tobě běhají zviřátka, jen se občas oženeš i po bleše.. :smile:
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

Jezismarja ja jsem doted nevedel, ze jsou to blechy ! :megalol: Jsem vsem vypravel, ze mne poskrabal vlk na obliceji a hrozne to svedilo :biggrin:
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Danseur píše:Jezismarja ja jsem doted nevedel, ze jsou to blechy ! :megalol: Jsem vsem vypravel, ze mne poskrabal vlk na obliceji a hrozne to svedilo :biggrin:
když jsi nevěděl, mohl jsi se stavit za nějakým nekroskopem, by ti poradil :megalol:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Tak jsem své těžce zkoušené off-line testovací postavě (poloupír klerik s modrými motýlími křídly v rubáši a hlavní zbraní stahovacím nožem) naočkoval breberky a nutil ji nehybně stát na jednom místě. A v pořádku. Ač se jí tělo pod šatama jen hemžilo blechama tak ten pohyb na oblafnutí XPC systému nestačil. :biggrin:

Ix: Ha, to chci jako DM avatara! :megalol:
Zamčeno