Moderátor: Dungeon Master
Eax mam vypnutej, ale moc nechápu co je přesně ten Shiny water, mám asi moc vysoky rozlišení (1600*1200), ale mam i staré animace, kvuli kterejm to padalo a pak někde tady zaznělo vypnout v ini nějakou softwarovou myš nebo tak něco.Saiko píše:snížit detaily na minimum, vypnout "Shiny water" - koukni do nastavení a ještě zvuk - EAX?
Geforce 6800 vs. NWN sou uplne totalne v haji :( Blbne to na kazdym rohu. Me se treba blbe zobrazovaly cerny textury dokud sem nenastavil AA na 4. Stejne jako to na 6800 neslo hodit do okna a melo to i mensi problemy s minimalizaci :(. Na NWN sem musel hrabnout po stare 5900 na ktere to jede naprosto bez problemu. Buh vi proc.Labir píše:Shiny water je tuším přeloženo jako Průhledná nebo lesklá voda. Každopádně je to jediná volba v nastavení grafiky se slovem voda. Zapnutím tohoto jsem pozoroval potíže i na GeForce 6800 Ultra. Rozlišení by mohlo trochu dělat potíže, ale myslím že asi ne ty hlavní - skus chvilku třeba hrát v 1280x1024 a uvidíš rozdíl.
tohle se občas stává i mě, ale nejvíc, pokud mám zaplej Xfire...snowman píše:Mám Microstar nVidia chip NX6600 a musím říct, že mi to blbne, když přeswapuju do woken a pak zpět do hry - v 50% případů se mi rozhaší grafika totálně, některé věci nejsou vidět nebo jsou průhledné, zem je celá černá, problikávají tam různé objekty a nedá se číst, co PC říká apod.. Pomůže jen relog...
tohle dela rada 6xxx s ovladacema od verze (nevim, ale obsahuje novou verzi OpenGL). Me pomohlo nastavit AA presne na 4 a pak to sice udelalo to co rikas z minimalizace ale znova minimalizovat a znova obnovit to na 100% za rozfungovalo. (Kazdou minimalizaci tak provadet 2x).snowman píše:Mám Microstar nVidia chip NX6600 a musím říct, že mi to blbne, když přeswapuju do woken a pak zpět do hry - v 50% případů se mi rozhaší grafika totálně, některé věci nejsou vidět nebo jsou průhledné, zem je celá černá, problikávají tam různé objekty a nedá se číst, co PC říká apod.. Pomůže jen relog...
AA ?Alcatraz píše:tohle dela rada 6xxx s ovladacema od verze (nevim, ale obsahuje novou verzi OpenGL). Me pomohlo nastavit AA presne na 4 a pak to sice udelalo to co rikas z minimalizace ale znova minimalizovat a znova obnovit to na 100% za rozfungovalo. (Kazdou minimalizaci tak provadet 2x).snowman píše:Mám Microstar nVidia chip NX6600 a musím říct, že mi to blbne, když přeswapuju do woken a pak zpět do hry - v 50% případů se mi rozhaší grafika totálně, některé věci nejsou vidět nebo jsou průhledné, zem je celá černá, problikávají tam různé objekty a nedá se číst, co PC říká apod.. Pomůže jen relog...