Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych se omluvit za mojí nepřítomnost ve hře, jsem nemocnej, takže se tam asejc eště nějakou chvíli neukážu. (ale jen chvíli) :bigwink:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Chci se omluvit Anurinovi za moje zmizeni ze hry, internet ktery tu zatim mame neni nejstabilnejsi jak uz nekteri poznali. Bohuzel opet spadl v tu nejmene vhodnou chvili.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
anurin

Příspěvek od anurin »

Wendigo píše:Chci se omluvit Anurinovi za moje zmizeni ze hry, internet ktery tu zatim mame neni nejstabilnejsi jak uz nekteri poznali. Bohuzel opet spadl v tu nejmene vhodnou chvili.
Nemáš se zač omlouvat, spadl ti v době kdy jsem už byl pryč. Právě že naopak byla to pěkná hra.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

omlouvám se všem které dnešní odpoledne resp. večer naštvalo logem Mii přísahá že za to nemůžu XD
// edit: a zkuste to někdo vzít vážně
PODPIS
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Omlouvám se za své nenadálé zmizení, připojení si najednou řeklo, že si dá pauzu.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Chci se omluvit všem, kterým jsem včera zkazil hru :crazy: oni už budou vědět.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

chci se omluvit skupince v katech za vyskočení z výpravy doufám že si to užijete
PODPIS
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Nakonec jsem tu omluvu raději napsal sem. Omlouvám se za kouzlení v městě. IC to prostě tak dopadlo. Sesílal jsem záměrně neškodná kouzla. Jediné co se asi mohlo stát bylo že se někdo přerazí o štokrdle. Jinak jsem uvažoval že Svačinka už něco viděl a že to nechá pánům okolo.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Re:vage

Příspěvek od Re:vage »

Sry ze nehraju, budu moct zas az po Velikonocich.
Eve

Příspěvek od Eve »

No když jsem si v "Poděkováních" přečetla Tauryho příspěvek, tak se musím omluvit všem "víc hlav víc ví" za to že jsem zmizela, ale dneska celou noc prosedím v autobuse, tak jsem musela dospat včera i dnešek :smile:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za včerejší zmizení. Selhalo spojení.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Jekota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jekota »

Chtěl bych se omluvit za mé odpojení..rodiče už byli docela nervní :bigwink: :blush:
Edvin VanCleef - Usměvavý bojovník Solara se smyslem pro humor.
Mike Courtney - Ghaaaar!

Sry tem, se kterymi jsem byl na dnesek domluven, ale prave mi krachla hra... nevim, jestli ji dnes stihnu rozjet. =/

Omlouvam se tem, kterym vadi moje dnesni neustale "ravage se pripojil" a "ravage se odpojil"… snazim se tu neco zrobit s registry, tak to holt zkousim, jestli to funguje... ale jak vidite, furt to pada =( Asi to budu muset reinstalovat.

EDIT: Dobry, uz mi to jede. =)
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych se omluvit za mojí nepřítomnost ve hře, sem teď v Brně, takže nemůžu být online.… pro ty co by si dyžtak všimli, tak už jsem celkem dýl off...tak promiňte, kdyby mě náhodou někdo scháněl...taky se chcu omluvit za jeden nedokončenej "quest" ale musel sem... :clover:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Takže Serin se IC na chvilinku odebral do hor a toulá se někde kdoví kde.

OOC: Nějak na něj nemám náladu, postava se mi ubírá směrem, který se mi moc nelíbí (nebo spíše přešlapuje na místě), ale zase vím, že mně moc sedí a nechtěl bych s ní vyvést nějakou nepatřičnost. Potřebuji si od EQ trošku odpočinout a nabrat svěží vítr.
Kdyby mně někdo sháněl, tak lučištník Serindir na LOTRO bude ta správná adresa. Mám předplacený účet na jeden měsíc, pak bych vám, pokud bude zájem, udělal nějakou pravdivou a zcela objektivní recenzi. :bigwink:

Věci které jsem postavám slíbil se pokusím splnit :o) Fórum čtu pravidelně, na větších akcích bych se rád objevil.

Tímto nechci naznačit, že se ve hře měsíc neobjevím, ale nebude to nejspíš tak často jako doposud. Všechno záleží na tom, jak moc mně ta hra chytí. Zatím je to tak půl na půl. Nádherná grafika, občas (málo) velmi překvapující RP od postav hráčů (s jedním trpaslíkem jsem šel mydlit skřety a připadal jsem si jak na EQ, akorát hlášky padaly v angličtině), docela chytlavý příběh. (Když vám "oko" sbírá HP a vy musíte domlátit "nazgůlem" chyceného NPC přítele dřív, než sami podlehnete.. ), negativa jsou zřejmá, uniformita postav, neustále se objevující potvory, které už ani nemám náladu pořád dokola mlátit. a prostě je třeba si odehrát "své" hodiny, než z postavy něco bude, navíc RP je spíše vyjímkou. Oproti 14 dennímu testování WOW musím s nadšením konstatovat, že je ve hře podstatně měně hráčů (tvůrci asi zase tak nejásají), takže pravděpodobnost, že někoho potkáte je tak akorát. Hluboko v lese jste sami, kolem města a po cestách se pořád někdo prochází. (ale stane se že i deset minut nikoho nepotkáte). Další prima věc je, že v craftu jde vyrobit lepší věci, než se dají běžně koupit.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

EDIT: Smazáno.
Naposledy upravil(a) Gran dne 8. 4. 2008 16.05, celkem upraveno 2 x.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
drake127

Příspěvek od drake127 »

Rough times, hm?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

Omlouvam se vsem pri vcerejsi vyprave na brouky za me nahle odpojeni,ale spadnul mi net a po nekolikatem neuspesnem pokusu ho pripojit sem sel radsi spat
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tak! Já bych chtěl složit velkou omluvu jednomu nejmenovanému trpaslíkovi. Doufal jsem, že situaci pěkně uhraju, bohužel se mi to nepovedlo, a nejspíš jsem hráči zkazil i náladu, takže se ještě jednou omlouvám!
Odpovědět