EQ 3
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
A ještě dodám, že já si na klid v Amfi nestěžuju .) Jen vymejšlím pro ty, co tak činí .))
Já jinak mám někde v záloze postavu typu "zahradník", která by v Amfi byla trvale x)
Já jinak mám někde v záloze postavu typu "zahradník", která by v Amfi byla trvale x)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
O to prave jde, ze kdyz chcces neco postavit ted je kuli tomu tuna otravovani atd. kdyby byly uz postavene domky k pronajmu s prislusnym dekretem (kdyz uz je mame i na blbe kone ze) treba i ke koupi (i kdyz neco vlastnite porad odvadite z toho dane krali, ale mene nez najem plus plati dedicne pravo) ale proste aby bylo kde bydlet, EQ je RP server, mame tu tunu nemoci, jidlo. piti vic funkci nez nejmodernejsi tamagoci ale neni kde bydlet...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
To otravování je tu z toho důvodu, aby tu káru dotlačili na kopec jen ti hráči, kteří mají o určitou věc skutečný zájem, čímž se efektivně sníží nároky na WB a existuje předpoklad, že postava po přidělení baráčku neodejde.
On je tu totiž problém s tím, že WB udělá domeček, dá postavě klíče, sehraje všechno IC včetně stavění a za měsíc postava zmizí (nejlépe tak, že hráč přestane hrát). Udělal bych to dvakrát a pak všechny následné požadavky na "vlastní" domeček odesílal promptně do koše.
Je ale pravda, že Tirian i Mithallir by rozhodně užily pár nových bytů/domů k pronajmutí.
On je tu totiž problém s tím, že WB udělá domeček, dá postavě klíče, sehraje všechno IC včetně stavění a za měsíc postava zmizí (nejlépe tak, že hráč přestane hrát). Udělal bych to dvakrát a pak všechny následné požadavky na "vlastní" domeček odesílal promptně do koše.
Je ale pravda, že Tirian i Mithallir by rozhodně užily pár nových bytů/domů k pronajmutí.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
ono pokud máš o něco zájem tak vydržíš, v životě nikdo nic za darmo nedá nechtěl jsem sem přispívat, ale pořád si něco ulehčovat, neříkám že by se mi nelíbilo větší množství nemovitostí, a zkuli jste někdo odkoupit domek od domorodce třeba. S byty a domy osobní skušenost nemám, v Hagu je jich dostatek. Ale třeba o přijetí k sekerníkům usiluju už reál půl roku a nestěžuju si na to že se to začalo hýbat až ted, ba naopak měl jsem čas si koncept pořádně promyslet aji jsem občas dostal nějaký poštouchnutí nebo tak prostě trpělivost růže(domy, cokoli) přináší.
PODPIS
-
- Kontaktovat uživatele:
O to právě jde. WB, DM a DS nemohou na začátku odhadnout, jestli ten zájem, co hráč o domek má, skutečně vydrží. Proto je potřeba dát šíleně dlouhou "lhůtu" - a pokud tu hráč vydrží, jde to už svižně (přesně, jak uvádíš, i když by ti měl někdo vytknout vynášení IC informací ;)).sciorp píše:ono pokud máš o něco zájem tak vydržíš,
EH zapominate na to ze spousta lidi odchazi ne proto ze by chtela treba kdyz se jim neco pose*e v RL a tak dale a to ze budou pul roku cekat na tom nic nezmeni, kdyz budou potrebovat odejit tak odejdou...
Ale to je fuk, tak alespon vic tech pronajmu a vetsi byty nebo domky aby sly pronajmout, situace je ted dost kriticka a chce to s tim neco delat.…
Ale to je fuk, tak alespon vic tech pronajmu a vetsi byty nebo domky aby sly pronajmout, situace je ted dost kriticka a chce to s tim neco delat.…
Na docasne dovolene od EQ
---
---
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
třeba jde o HCRP
Třeba je to tak HCRP že je třeba uplatit úředníka aby se to hnulo kupředu .
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: třeba jde o HCRP
IMO jistější by bylo podplatit DMkoulinek píše:Třeba je to tak HCRP že je třeba uplatit úředníka aby se to hnulo kupředu .

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
Re: třeba jde o HCRP
Vzpomen si na rozmluvu, a pak se podívej na Granův příspěvek o čtyři zpětně nahoru.koulinek píše:Třeba je to tak HCRP že je třeba uplatit úředníka aby se to hnulo kupředu .
Zařadím se asi za hromadu neproveditelných a nedůležitých nápadů, ale
šly by udělat po vzoru pronajímatelných trezorů i pronajímatelné poštovní schránky?
často se mi stalo, že jsem chtěla zanechat (třeba na nástěnce) kontakt ohledně nějaké záležitosti, u kterého by každý nepoznal čí je právě podle čísla - už jen z toho, že na té samé nástěnce mám jiný vzkaz se stejným číslem schránky a mým podpisem.
A samozřejmě, ne každý je šťastným majitelem bytu, kterému schránka přísluší a spousta věcí se těžko řeší "vzkazem přes Marda" nebo dopisem poslaným po hráčské postavě.
šly by udělat po vzoru pronajímatelných trezorů i pronajímatelné poštovní schránky?
často se mi stalo, že jsem chtěla zanechat (třeba na nástěnce) kontakt ohledně nějaké záležitosti, u kterého by každý nepoznal čí je právě podle čísla - už jen z toho, že na té samé nástěnce mám jiný vzkaz se stejným číslem schránky a mým podpisem.
A samozřejmě, ne každý je šťastným majitelem bytu, kterému schránka přísluší a spousta věcí se těžko řeší "vzkazem přes Marda" nebo dopisem poslaným po hráčské postavě.
omlouvám se jestli se to už řešilo ale napadlo mě..nešel by udělat jako přítelíček dítě? jako miminko, do kterého by se dalo převtělit... ted hodně hraju za postavu, která má u sebe dvouletou holčičku a do hvězdiček, když hrajeme pořád zapomínám psát jestli to či ono říká či dělá matka nebo dcera... a pak to sebou nese jisté nepříjemnosti :D lidé si myslí,že postava je dementí, když mluví jako dovuleté dítě a pod. :D
16? Tak to je v pohodě
To by nemuselo být špatnýLuelle píše:omlouvám se jestli se to už řešilo ale napadlo mě..nešel by udělat jako přítelíček dítě? jako miminko, do kterého by se dalo převtělit... ted hodně hraju za postavu, která má u sebe dvouletou holčičku a do hvězdiček, když hrajeme pořád zapomínám psát jestli to či ono říká či dělá matka nebo dcera... a pak to sebou nese jisté nepříjemnosti :D lidé si myslí,že postava je dementí, když mluví jako dovuleté dítě a pod. :D

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Prstena být špatná nápad, prstena být silná, hodně prstena utrhnout prsta.Enesek píše:To by nemuselo být špatnýa ještě by bylo dobrý, jak řikal kokosak s těma naušnicema , tak jestě přidat možnost nosit víc prstenů, přece jenom většina lidi má 10 prstů
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
no, možná by to nebylo tak zlé - pokud dpostava s domečkem nevydrží, myslím, že se pro něj snadno najde nové využití. Čili WB by pár domečků připravili a pokud by hráči odpadi, myslím, že by ochotně nastoupili noví. Jinými slovy by se to nedělalo pokaždé, ale v podstatě jako jakási jednorázová investice. Myslím, že v poměru k tomu, jak moc by to hráči ocenili, by to nebyla tak velká oběť.drake127 píše:To otravování je tu z toho důvodu, aby tu káru dotlačili na kopec jen ti hráči, kteří mají o určitou věc skutečný zájem, čímž se efektivně sníží nároky na WB a existuje předpoklad, že postava po přidělení baráčku neodejde.
malinový harwester a arcilooter
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš, jak vznikl pokoj pro servírku? Objevila se servírka a dlouho hrála - a když se stavělo nové patro hospody, dostala svůj pokojíček (už předtím ale měla něco v tom stylu, protože si jako velkej quest uklidila sklad a rozhodla se tam bydlet =P). Teď už servírka nehraje - ale pokojíček tam pořád je, čekající na nějakého zaměstnance. Až se objeví, tak když vydrží, také ten pokoj dostane.DenGrasse píše:no, možná by to nebylo tak zlé - pokud dpostava s domečkem nevydrží, myslím, že se pro něj snadno najde nové využití. Čili WB by pár domečků připravili a pokud by hráči odpadi, myslím, že by ochotně nastoupili noví. Jinými slovy by se to nedělalo pokaždé, ale v podstatě jako jakási jednorázová investice. Myslím, že v poměru k tomu, jak moc by to hráči ocenili, by to nebyla tak velká oběť.
A tak to je i s baráky - když se někdo objeví a získá to, tak až odejde, zůstane to tam pro další.
Rozhodně to nefunguje tak, že by se "stavělo dopředu" nebo "připravovalo doufaje, že se někdo se zájmem objeví".