Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
kdo semnou hrál tak se omlouvám že si svámi delší dobu nezahraji jelikož teď řeším pár porlému, každopádně díky že jsem se k vám mohl aspoň na čas připojit a ještě jendnou teamu za novou šanci poznat jak je tahle hra skvělá a o čem je, no snad tedy za 1-3 měsíce mějte se krásně
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Omlovám se, ale do 30. dubna se mnou moc nepočítejte. Když mě bude potřeba, tak se na chvíli přihlásit můžu, ale IR nemám čas se ani najíst.
Užijte si to a nezničte mezitím Železnou říši (problémy by se totiž pak přesunuly do Tirianu, což nechceme).
Užijte si to a nezničte mezitím Železnou říši (problémy by se totiž pak přesunuly do Tirianu, což nechceme).
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Omlouvam se Bretovi Safiře Elen a Sebastinovi ze sem se musel odpojit me to taky stvalo, bylo to prča s vama.…
nasmal sem se...

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, ale pro časovou vytíženost v běžném životě jsem se rozhodl radikálně snížit svou aktivitu na EQ během následujícího týden až 21 dní.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila