Logout za ucelem nabiti kouzel

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Zamčeno
Eolwyn

Logout za ucelem nabiti kouzel

Příspěvek od Eolwyn »

Zajimalo by me jestli je mozny se odpojit a pripojit za ucelem nabiti kouzel?Nevim jestli tomu dotycnemu hraci spadl net nebo tak, ale zdalo s emi to divny, popisu situaci:
X=moje postava
Y=dotyčná kouzlící postava

X má vyvolaného summona.
Přichází Y.
Y:Co tady dělá to prase?
X:To není prase to je jezditzebra!
Y:Tady nemá co dělat(sesílá nějaké dispell kouzlo)
X:*pískne*(opět se tam objeví summon)
Y se odpojil jako hrac.
Y se pripojil jako hrac.
Y:uz zase to prase?(sesílá dispell kouzlo ktere vypada na chlup podobne jako to predtim)
X:To neni prase to je jezditzebra!*pískne*(objevi se summon)
Y se odpojil jako hrac.

Nějak podobně vypadala ta situace.To odpojeni se opakovalo dvakrat vzdycky potom nasledoval dispell meho summona.Nechci se tady do nekoho navazet ani nechci nikoho urazet, jen me proste zajima jestli se to smi nebo ne.Pokud tomu dotycnemu treba spadl net nebo se stala nejaka jina chybka omlouvam se.
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Re: Logout za ucelem nabiti kouzel

Příspěvek od sciorp »

Eolwyn píše:….
tohle by mělo být i se jménem do PM teamu, protože je to porušení pravidel a navíc pěkně hnusné zneužití enginu hry
PODPIS
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

viewtopic.php?t=72

Relogování za účelem nabytí kouzel. Trestné.
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Ja praveze nevim jestli to ta postava udelala umyslne treba fakt jen spadl net...nestih sem se zeptat po tellu protoze pak se odpojila nadobro.

Díky za rady.Doufám že už se mi pdobná situace nebude opakovat, uplně mi to zkazilo hru.Ten hráč hraje pdole mě celkem dobře tak jáns e ho zeptám po tellu a pokud se to bude opakovat napisu DM teamu, pokud mu teda nespadl ten net.Prosim zavrit a smazat tenhle topic.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Pošli to DM. Lze zjistit jestli to bylo přerušené spojení nebo se odhlásil.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Muzete to ted a nekdo smazat?Myslim ze tenhle topic uz nema zadnou hodnotu tak at tu zbytecne nezabirame misto potrebnejsim.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Ještě, abych to trochu uvedl na pravou miru, zkoušel jsem všechno možný a psal i Labirovi, páč i po najezení i napistí pořád skákali hlášky typu máš hlad a žízeň a to i přesto, že jsem se napil a najedl, tímto se omlouvám, ale nebylo to úmyslné. Prostě jsem pak z těch hlášek začal magořit a relog byl v tu chvili několikrát. čehož si hráči mohli všimnout.

*pokrčí rameny* krizová situace, mě zabte :biggrin:

(jo a to odhlašování nebylo za tím účelem nabití kouzel)
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Ok tak prosím příště nepoužívat to nabytý kouzlo (jestli si ho měl dvakrát tak sorry).
:clover:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Ano, mám ho dvakrát a klidně jsem mohl jít meditovat, kdybych chtěl, aby se mi obnovili kouzla.

Takže z mý strany je to všechno a pokud jsem teda někomu zkazil hru, tak se omlouvám. :ermm:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

NN nikomu si hru nezkazil, spíš sme se trochu zasmáli a chtěli to řešit (oni to všechno oni!! já nic)
Prostě zase zvítězilo heslo nenechat si zkazit hru domnělíma OOC, porušení pravidel apod.
To je nejlepší. :bigwink:
Trochu mě mrzí, že sme si teď k tobě zkazili důvěru.Ale to už je druhá věc :clover:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

včera NWN podivně zlobilo vícero lidem, myslím, že bychom tuto debatu mohli ponechat jako uzavřenou. Pokud se vám stane něco podobného, že se někdo několikrát po sobě (alespoň 3x) reloguje, v pravidelných intervalech nebo v kritických situacích a budete mít podezření na porušení pravidel, doporučuji poslat výpis z logu komukoliv z týmu do PM.
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Zamčeno