ha tohle je divočina
nene tohle musí bejt jedině san Diego
San diego?
a maj tu i umělý kameny, vypadaj jako uplně pravý
no mě to tu přijde epes rádes
//edit: pardon nějak jsem si to nemohl odpustit zrovna mi tady hral sound track z Madagaskaru
V neděli 8.6 dopoledne se koná v Brně v divadle Barka třetí běh výborného komorního LARPu Piráti, za účasti Akiry, Magnumíka a Braenn. Ještě jsou nějaká volná místa, tak kdyby měl někdo zájem doplnit nám Eq část posádky:)
No, po rozhovoru s Vugim, aby nedošlo k mýlce, on nemůže na víkend, ne na Piráty:)) Na ty se není potřeba vyjadřovat, a když tak mě do PM ať se to neplete.
Tímto poprosím Kokosáka o škrtnutí Vugiho ze seznamu
A ty mě sciorp už neděs, jak sem to četla myslela sem že odvoláváš taky :))
sciorp píše:nehuč já jsem si vzal v pátek předtím a v pondělí po tom weekendu dovolenou, abych byl schopnej vůbec nějak fungovat jasná??
hele..co vypadat..to je striktně nealkoholická akce..pouze mošt, mlíko a malinovka...ani já nebudu nikterak požívati alkkoholické nápoje, pouze toliko lihuprosté!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Jasně..já jdu totiž do sebe..žádnej chlast, sex, online hry...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akira píše:hele..co vypadat..to je striktně nealkoholická akce..pouze mošt, mlíko a malinovka...ani já nebudu nikterak požívati alkkoholické nápoje, pouze toliko lihuprosté!
Mám takový neodbytný pocit, že tenhle víkendový abstinenční plán jsi měl prozradit až v okamžiku, kdy tam všichni budou
Akira píše:hele..co vypadat..to je striktně nealkoholická akce..pouze mošt, mlíko a malinovka...ani já nebudu nikterak požívati alkkoholické nápoje, pouze toliko lihuprosté!
Mám takový neodbytný pocit, že tenhle víkendový abstinenční plán jsi měl prozradit až v okamžiku, kdy tam všichni budou
dyž já du do sebe a už nechu ani lhát...
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Tak nejdřív ty řeči o starobrnu a nakonec tohle. Začínám docela pochybovat … .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher