Nalk píše:Taková drobnost, možná že na to Labir už myslel a jenom tu zbytečně plním prostor:
Démončí knihy se dají číst jen po kapitolách, což je relativně nepraktické, pokud hledáte např. v deníku jednu konkrétní zmínku. Nešla by udělat možnost podobná, když edituju a zeptám se démonka jak to vypadá? a on mi vyhodí celou knihu do výpisu.
???
V EQ3 vyřešeno (mám to napsané už asi 2 měsíce).
A ještě taková horší věc - zpětná editace třeba o 20 odstavců zpět asi nefunguje co? Počítám že by to domrvilo celou knihu, ale moje nulové znalosti programování a skriptování mi toho moc neřeknou.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nalk píše:Taková drobnost, možná že na to Labir už myslel a jenom tu zbytečně plním prostor:
Démončí knihy se dají číst jen po kapitolách, což je relativně nepraktické, pokud hledáte např. v deníku jednu konkrétní zmínku. Nešla by udělat možnost podobná, když edituju a zeptám se démonka jak to vypadá? a on mi vyhodí celou knihu do výpisu.
???
Já bych uvítal aby se mi to nezobrazovalo do systémového logu, ale do chatu. Tohle je pořešené také, nebo to nejde?
Bych řekl, že v systému je to OK. Aspoň nikdo pořádně nemůže číst přes rameno
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Wendigo píše:Wow... *vali oci* ehm... jak dlouho by trvalo predelat EQ do tohohle?
Všechny lokace udělat znova, jestli se nemýlim ….ale nový by asi šli *pokrčí rameny*
EDIT: už to mám stažený, už to jen nacpat do nějakýho modulu aby to fungovalo a zkoušet
EDIT2: tak už si s tím hraju, moc pěkný, vypadá to zajímavě.…
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ja vim ale pracovat v toolsetu zde umi mnoho lidi narozdil od znalosti skriptu nwn je tvorba lokaci jednodussi a jiste by se pridalo mnoho pomoci... prepracovani starych lokaci s pouzitim tohto tilesetu by bylo uzasne, ta grafika opravdu z toho enginu dostava vse co je mozne.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Je spousta míst, kde žádnej kalendář není a místa, kde se nemůžeš ani orientovat podle oblohy.
Chápu, že jednodušší je podívat se dolů na kompas, ale rád bych měl po ruce nějaké RP odůvodnění, než, že se podívám na kompas a postava hned ví, jaký je datum.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
třeba proto, že většina lidí a elfek se nepotřebuje dívat na kalendář, páč ví, že dneska je o jednoho víc než bylo včera a pokud nebyl silvestr nezměnil se ani rok...ale žíly mi to netrhá, pro mě za mě ať je to třeba kouzlo šestýho kruhu
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
Taky si myslím že to není podstatný, stači si to přečist u kompasu a můžeš si nějakou RP vychytavku k tomu vymyslet. Třeba takovy Grombald si určuje jake je zrovna datum a kolik je hodin.
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
photter: když ti to netrhá žíly, proč to teda komentuješ?
Grunt: je mi blbý si to jenom tak vycucat z prstu
Kromě toho by jste takhle mohli klidně argumentovat i u současného stavu kouzla zjisti čas. Já se jen snažím, aby, když už tady takový kouzlo je, bylo trochu užitečnější než v současnosti je, aby bylo "kompletní".
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel