S tou tequilou jste docela navnadili i mě, možná by jsme, (co ty na to, bratře Akiro?), mohli v ty tři dny vyhlásit jménem následovníků nealkoholické církve svatého Kokosáka dny "Poznání zla" a složit se tu na jednu, dvě láhve tequily a sáček citrónů. Někde v knize svatého Ezechiela jistě najdeme potřebný precedens...
tequila rum vodka bourbon whiskey cokoli co teče a má pár voltů je dobrý teda skoro cokoli
ale takovej parádní turn over z vanilkový absout vodky no to je pecka největšího kalibru.
jinak je to kus limety posypanej skořicí a cukrem a zapitej panákem týhle užasný vanilkový vodky.
řekl bych že přímo ženiální shortdrink na teplejší počasí.
Braenn píše:S tou tequilou jste docela navnadili i mě, možná by jsme, (co ty na to, bratře Akiro?), mohli v ty tři dny vyhlásit jménem následovníků nealkoholické církve svatého Kokosáka dny "Poznání zla" a složit se tu na jednu, dvě láhve tequily a sáček citrónů. Někde v knize svatého Ezechiela jistě najdeme potřebný precedens...
o jiste...žalm pátý..."I pojal sobě tequilu i citrusový plod, jak zvestoval svatý Ezechiel."
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
sciorp píše:jinak je to kus limety posypanej skořicí a cukrem a zapitej panákem týhle užasný vanilkový vodky. řekl bych že přímo ženiální shortdrink na teplejší počasí.
No... až na ten hnus přilitej na konci to zní mooooc dobře :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Mno já se teda stydim, ale zrovna sem dost jakože nakalenej, takže je mě to aj docela jedno né, já su prostě zapomětlivej na akci se těšim a kokosáku, pokud počítáš aj mě tak máš dva kytaristy... pokud počítáš enom kytary, tak to mě nepočítej, já ju asi vzít moct nebudu ;)…
Džizis, nechtějte vědět, jak se mi takhle po ránu, ještě s mžitkama před očima, podařilo přečíst "štkají". =P
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila