Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
fajná akce
Takže v první řadě dík brachům z Hag Hargolu, že se na to nevykvajzli a šli a pak velký dík ještě patří jednomu DM, který šel s nima a pomohl.
A jeden OHROMNÝ DÍK brachoj, kterej to dal do kupy a díky kterému se to vše vydařilo tak jak se to vydařilo.
Dík!
konečně jsem se zase skvěle bavil, až na výjimečné chvilky... 
A jeden OHROMNÝ DÍK brachoj, kterej to dal do kupy a díky kterému se to vše vydařilo tak jak se to vydařilo.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky Dinovi za dnešní pokec i když mluvit s ním to je dřina
Díky za skvělý zážitek Akiře, zprostředkující službě Ezovské a podněty občas dávajícímu Dinovi.
Díky Ezovi za ukončení čehosi.

Díky za skvělý zážitek Akiře, zprostředkující službě Ezovské a podněty občas dávajícímu Dinovi.
Díky Ezovi za ukončení čehosi.

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
*uznale kýve hlavou* Ten začátek mě naprosto odrovnal, jen jsem se asi 15 minut nemohla přestat smát :) Načasování nejstupidnější jaké mohlo být a v tom byla jeho krása :)
Snad jen mě mrzí, že konec jsem už téměř nevnímala, protože se mi mlžily písmenka na monitoru a klávesnice vypadala pohodlně spíš na spaní :)
Snad jen mě mrzí, že konec jsem už téměř nevnímala, protože se mi mlžily písmenka na monitoru a klávesnice vypadala pohodlně spíš na spaní :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky : Kat, Akiře a Serinovi ….
Dneska jsem si opravdu dobře zahrál po dlouhé době s postavou :)
Dneska jsem si opravdu dobře zahrál po dlouhé době s postavou :)
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
No, já díky za poslední dny..
Mám zlámanou haxnu, LOTRO stojí za psí štěk, takže vysím na EQ. Takže díky Kat, Akiře, Ruovi, Daemianovi, Valery, Lovci, Aini,…,…,…,… (Všichni jste tam nebojte)
A ten tragický konec.. Sakra jeden blbej šíp, jeden jedinej bouchací a bylo po něm.. Ale já kliknul vedle a místo toho, aby Serin vystřelil, tak se k němu rozběhl.
To je tak , když hrajete v křesle s nohama nahoře a klávesnici máte na kolenách a krysou jezdíte po opěradle křesla
..
Mám zlámanou haxnu, LOTRO stojí za psí štěk, takže vysím na EQ. Takže díky Kat, Akiře, Ruovi, Daemianovi, Valery, Lovci, Aini,…,…,…,… (Všichni jste tam nebojte)

A ten tragický konec.. Sakra jeden blbej šíp, jeden jedinej bouchací a bylo po něm.. Ale já kliknul vedle a místo toho, aby Serin vystřelil, tak se k němu rozběhl.

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
Taky díky, oběma co se o Dina starali/starají. Opravdu nevšední "obyčejný" zážitek. A Din se ještě možná něco naučí... i když v tom jeho stavu.…anurin píše:Dík dinovi za šumící vodopády... udělal si z toho něco neskutečnýho.. chlámal jsem se u toho.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.