Subrasy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nerozumím.. Subrasa démon se dá přirovnat k subrase "motorové vozidlo". Může to být cokoliv od tříkolky po Porsche 911.Darmonlor píše:Z labirova příspěvku jsem to chápal tak že jsou odděleně... :/
To samé s celestiály: Archoni, Aasimoni, kteří se dále dělí na Solary, Dévy, Planetary a další, Eladrinové, Guardinalové. Liší se vzhledem, schopnostmi, inteligencí. Vlastně jediné, co mají společného je jejich dobré přesvědčení.
Variace dovedností duchů je také docela vysoká a je jich hodně (tedy úplně přesně bych řekl, ke každý jednotlivý duch má jiné speciální schopnosti podle toho, jaké DM ho hraje a jak si ho představuje).
Původně jsem chtěl zahrnout i četné rozdíly mezi tieflingy a drowy, ale pak jsem si uvědomil, že tyto jsou vlastně v pravidel nějak standardizovaní (ne, že bych s tím souhlasil, protože bych čekal, že potomek incubuse bude mít jiné schopnosti než potomek Cornugona). U drowů je ten rozdíl snad jen v rámci sesílání temnoty, což je už asi mimo rozlišovací schopnost subras.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 6. 5. 2008 21.53, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
dal tam zaklad zbytek už si má domyslet hráč. Oni nemají čas si hrát s těma subrasama aby každá byla přesně daná to by se dělání EQ3 pěkně protáhlo
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
Moje chyba, byl jsem mrtvý z práce a málo chápavý :) Myslel jsem si že mluvíš o tom, že všechny tebou zmíněné rasy budou pod jednou souhrnnou subrasou, tj, démoni + celestiálové + duchové etc. = jedna subrasa. Po několika hodinách skriptování prostě vypínám :Ddrake127 píše:Nerozumím.. Subrasa démon se dá přirovnat k subrase "motorové vozidlo". Může to být cokoliv od tříkolky po Porsche 911.
To samé s celestiály: Archoni, Aasimoni, kteří se dále dělí na Solary, Dévy, Planetary a další, Eladrinové, Guardinalové. Liší se vzhledem, schopnostmi, inteligencí. Vlastně jediné, co mají společného je jejich dobré přesvědčení.
Variace dovedností duchů je také docela vysoká a je jich hodně (tedy úplně přesně bych řekl, ke každý jednotlivý duch má jiné speciální schopnosti podle toho, jaké DM ho hraje a jak si ho představuje).
Původně jsem chtěl zahrnout i četné rozdíly mezi tieflingy a drowy, ale pak jsem si uvědomil, že tyto jsou vlastně v pravidel nějak standardizovaní (ne, že bych s tím souhlasil, protože bych čekal, že potomek incubuse bude mít jiné schopnosti než potomek Cornugona). U drowů je ten rozdíl snad jen v rámci sesílání temnoty, což je už asi mimo rozlišovací schopnost subras.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik