Subrasy

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
drake127

Subrasy

Příspěvek od drake127 »

Myslím, že démoni, duchové a celestiálové mají přiliš rozdílné schopnosti, než aby z nich mohla být jedna všeobjímající subrasa.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Z labirova příspěvku jsem to chápal tak že jsou odděleně... :/
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
drake127

Příspěvek od drake127 »

Darmonlor píše:Z labirova příspěvku jsem to chápal tak že jsou odděleně... :/
Nerozumím.. Subrasa démon se dá přirovnat k subrase "motorové vozidlo". Může to být cokoliv od tříkolky po Porsche 911.

To samé s celestiály: Archoni, Aasimoni, kteří se dále dělí na Solary, Dévy, Planetary a další, Eladrinové, Guardinalové. Liší se vzhledem, schopnostmi, inteligencí. Vlastně jediné, co mají společného je jejich dobré přesvědčení.

Variace dovedností duchů je také docela vysoká a je jich hodně (tedy úplně přesně bych řekl, ke každý jednotlivý duch má jiné speciální schopnosti podle toho, jaké DM ho hraje a jak si ho představuje).

Původně jsem chtěl zahrnout i četné rozdíly mezi tieflingy a drowy, ale pak jsem si uvědomil, že tyto jsou vlastně v pravidel nějak standardizovaní (ne, že bych s tím souhlasil, protože bych čekal, že potomek incubuse bude mít jiné schopnosti než potomek Cornugona). U drowů je ten rozdíl snad jen v rámci sesílání temnoty, což je už asi mimo rozlišovací schopnost subras.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 6. 5. 2008 21.53, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Uradin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uradin »

dal tam zaklad zbytek už si má domyslet hráč. Oni nemají čas si hrát s těma subrasama aby každá byla přesně daná to by se dělání EQ3 pěkně protáhlo
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Pokud tam uvidím i tu mou, budu plně spokojen ;)))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
darmian

Příspěvek od darmian »

Kdo chce hrát subrasu musí tak jako tak napsat DM jak si to představuje a podle toho mu je "ušita" na míru. Už jen z tohohle důvodu nejsou subrasy volitelné přímo hráčem při tvoření postavy a dlouhou dobu nebyl jejich seznam znám. Dle mého je ten seznam jen orientační...
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

drake127 píše:Nerozumím.. Subrasa démon se dá přirovnat k subrase "motorové vozidlo". Může to být cokoliv od tříkolky po Porsche 911.

To samé s celestiály: Archoni, Aasimoni, kteří se dále dělí na Solary, Dévy, Planetary a další, Eladrinové, Guardinalové. Liší se vzhledem, schopnostmi, inteligencí. Vlastně jediné, co mají společného je jejich dobré přesvědčení.

Variace dovedností duchů je také docela vysoká a je jich hodně (tedy úplně přesně bych řekl, ke každý jednotlivý duch má jiné speciální schopnosti podle toho, jaké DM ho hraje a jak si ho představuje).

Původně jsem chtěl zahrnout i četné rozdíly mezi tieflingy a drowy, ale pak jsem si uvědomil, že tyto jsou vlastně v pravidel nějak standardizovaní (ne, že bych s tím souhlasil, protože bych čekal, že potomek incubuse bude mít jiné schopnosti než potomek Cornugona). U drowů je ten rozdíl snad jen v rámci sesílání temnoty, což je už asi mimo rozlišovací schopnost subras.
Moje chyba, byl jsem mrtvý z práce a málo chápavý :) Myslel jsem si že mluvíš o tom, že všechny tebou zmíněné rasy budou pod jednou souhrnnou subrasou, tj, démoni + celestiálové + duchové etc. = jedna subrasa. Po několika hodinách skriptování prostě vypínám :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Odpovědět