LiveKernelEvent
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
LiveKernelEvent
Mám problém s chybou LiveKernelEvent při hraní her. Normálně nějakou dobu hraju, poté zčerná obrazovka, slyším opakující se zvuk, následuje bluescreen a restart. Zkusil jsem nainstalovat nejnovější drivery na grafickou kartu i zvukovku, updateoval jsem BIOS, ale nezdá se, že by to nijak výrazně pomohlo (tedy až na to, že počítač zhavaroval až po delší době). Nějaké rady?
Notebook:
Windows Vista 32
Intel Core 2 Duo procesor T7500 (2,2 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2 cache
ATI Mobility Radeon HD 2400 XT HyperMemory
2GB RAM (z toho 1 GB zabiraji Visty :-/ )
Notebook:
Windows Vista 32
Bratrstvo zabanovaných!
Re: LiveKernelEvent
To se ti děje jen při nwn?… máš zaplou třpytivou vodu? jestli jo, tak ji vypni.Ghost píše:Mám problém s chybou LiveKernelEvent při hraní her. Normálně nějakou dobu hraju, poté zčerná obrazovka, slyším opakující se zvuk, následuje bluescreen a restart. Zkusil jsem nainstalovat nejnovější drivery na grafickou kartu i zvukovku, updateoval jsem BIOS, ale nezdá se, že by to nijak výrazně pomohlo (tedy až na to, že počítač zhavaroval až po delší době). Nějaké rady?
Notebook:
Windows Vista 32
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
...Dovolí- mě to dělalo taky...občas se mi prostě restartoval pc a modrá obrazovka.… vyřešilo to vypnutí třpytivý vody... hlavně při vstupu do lokace "Tirian,Magická univerzita".sciorp píše:eee třipitivá voda tě nenechá ani naloadovat do lokace tím to nebude
ale čím bi to mohlo být to netušim
Nn, nejde o NWN (tedy, zatim jsem je nezkousel, trpytivou vodu ani nepouzivam, ale blbne mi takova ty vecicka, ktera umoznuje kovum odrazet okol, nevim, jak se to jmenuje). Hroutí se to v Half-Life 2 (původní, episoda 1 i 2) a ve vsech Gothicich (1 a 2 pomerne vzacne, ale prece, Gothic 3 tak kazdych 30 - 45 minut, ale obcas to spadne 5 vterin po zapnuti)
Bratrstvo zabanovaných!
Hmm toš to je špatný, to nevim, ale něco společnýho s lesklým to má... zkus si pohrát v nastavení, ale když to dělá i u gothicu 1 a 2... nevim noGhost píše:Nn, nejde o NWN (tedy, zatim jsem je nezkousel, trpytivou vodu ani nepouzivam, ale blbne mi takova ty vecicka, ktera umoznuje kovum odrazet okol, nevim, jak se to jmenuje). Hroutí se to v Half-Life 2 (původní, episoda 1 i 2) a ve vsech Gothicich (1 a 2 pomerne vzacne, ale prece, Gothic 3 tak kazdych 30 - 45 minut, ale obcas to spadne 5 vterin po zapnuti)

- Změň (několikrát) ovladače grafické karty (starší ani zdaleka neznamená horší)
- Dej pozor na teplotu notebooku (teplo je zlo)
- Pokud máš možnost, vyzkoušej jiné paměťové moduly
- Zkontroluj disk na chyby (full test přes noc, může být vadný, mohl jsi ho uvařit)
- Dej pozor na teplotu notebooku (teplo je zlo)
- Pokud máš možnost, vyzkoušej jiné paměťové moduly
- Zkontroluj disk na chyby (full test přes noc, může být vadný, mohl jsi ho uvařit)
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.