Víkendová slezina kdesi v divočině
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
No nechcu aby to vypadalo, že si z tebe střílim jak Braenn, ale já to fakt nevimsciorp píše:dobře dobře sem zase za debila ale já už si zvykl díky za odpověd
a další kolo kdo bude v brně a končí dřív?? Magnum?? teda jestli jede hu jo von jede
//edit: a jede jak?

no jak já na to koukal tak bych měl bejt po-o v brně, takže se tam zak nějak budu poflakovat (po vašom zevlit) a pak bychom saa mohli třebás domluvit na společné "trpasličí cestě"magnumik píše:No nechcu aby to vypadalo, že si z tebe střílim jak Braenn, ale já to fakt nevimsciorp píše:dobře dobře sem zase za debila ale já už si zvykl díky za odpověd
a další kolo kdo bude v brně a končí dřív?? Magnum?? teda jestli jede hu jo von jede
//edit: a jede jak?takový věci neřešim. Má od přírody dobrodružná povaha velí hledat cestu až mám baťoh na zádech a vítr ve vlasech
ale viděl bych to na cestu s Ikkiem nějakým pěškovlakobusem
PODPIS
záleží na velikosti a počtu věcí...máme malou corsu a jsme do ní zatím čtyři a pes..teda štěně..teda bečkaallekoo píše:Drobna otazočka. Najde sa u nejakeho autom cestujuceho z Brna jedno miesto ?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
ty si fakt dneska bystrej !!! škoda tě na trpajzlíkasciorp píše:takže sršáň je Corsa ha a ještě stříbrnáAkira píše:záleží na velikosti a počtu věcí...máme malou corsu a jsme do ní zatím čtyři a pes..teda štěně..teda bečkaallekoo píše:Drobna otazočka. Najde sa u nejakeho autom cestujuceho z Brna jedno miesto ?

z mládí? takový pískle? hříchy ze základní školy mě nezajímajíkokosak píše:…. dobře, ale jen pod podmínkou, že s sebou vemeš sešitek s hříchy mládí a necháš se vožrat ;)Braenn píše:No tak to by o mě stačilo..
A jak teda s tim lučištěm? Je tam nějakej pytel, nebo bude střelba na pohyblivý terč?

nech mě bejt já jsem se ted prokousal kalkulací na zysk nějakejch 18% tak mě přemejšlení o tomhle trošku zmohloAkira píše:ty si fakt dneska bystrej !!! škoda tě na trpajzlíkasciorp píše:takže sršáň je Corsa ha a ještě stříbrnáAkira píše: záleží na velikosti a počtu věcí...máme malou corsu a jsme do ní zatím čtyři a pes..teda štěně..teda bečka

ten zisk je cca:900 000

PODPIS
já bych si tam trpaslíka taky nevzalsciorp píše:huf zubr a to se nebojíte těch jeho rohůAkira píše:takže podle všeho je stříbrnná sršeň plně obsazená...já, kačka, braenn, kokos, allekoo..a zubra víš jak takovrj zubr umí smrdět?
nene já bych si to do auta nevzal![]()
*začne se rozhlížet* kterýho?Akira píše:já bych si tam trpaslíka taky nevzalsciorp píše:huf zubr a to se nebojíte těch jeho rohůAkira píše:takže podle všeho je stříbrnná sršeň plně obsazená...já, kačka, braenn, kokos, allekoo..a zubra víš jak takovrj zubr umí smrdět?
nene já bych si to do auta nevzal![]()
PODPIS
Ad kokos) na terč se mě neptej, ale vem si z domu pytel, čtyři provazy a věřím že si poradíšAkira píše:z mládí? takový pískle? hříchy ze základní školy mě nezajímajíkokosak píše:…. dobře, ale jen pod podmínkou, že s sebou vemeš sešitek s hříchy mládí a necháš se vožrat ;)Braenn píše:No tak to by o mě stačilo..
A jak teda s tim lučištěm? Je tam nějakej pytel, nebo bude střelba na pohyblivý terč?
Ad Akira) To že tobě táhne na pleš, Kristovy léta a stařeckou demenci neznamená, že si musíš vybíjet vztek na méně postižených

eh...to bylo krutýBraenn píše:Ad kokos) na terč se mě neptej, ale vem si z domu pytel, čtyři provazy a věřím že si poradíšAkira píše:z mládí? takový pískle? hříchy ze základní školy mě nezajímajíkokosak píše:…. dobře, ale jen pod podmínkou, že s sebou vemeš sešitek s hříchy mládí a necháš se vožrat ;)
Ad Akira) To že tobě táhne na pleš, Kristovy léta a stařeckou demenci neznamená, že si musíš vybíjet vztek na méně postižených

Na svůj pytel střílet nenechám! A vubec, kdo se s tim má vláčet? Provazy veme Aki, já luk a šípy a střílet se bude z BraennBraenn píše: Ad kokos) na terč se mě neptej, ale vem si z domu pytel, čtyři provazy a věřím že si poradíš

Jo, život je svině :DAkira píše:eh...to bylo krutý
no kurec... skoro kompletní sestava. Jen teho jedneho čtvernožce ještě vyměnit za dva dvojnožc... hmmmm.… nebo... *vymýšlí plán jak zaměnit obsah sudu za něco s vyšším procentem ovocné složky*Akira píše: takže podle všeho je stříbrnná sršeň plně obsazená...já, kačka, braenn, kokos, allekoo..a zubr
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!