kokosak píše:no kurec... skoro kompletní sestava. Jen teho jedneho čtvernožce ještě vyměnit za dva dvojnožc... hmmmm.… nebo... *vymýšlí plán jak zaměnit obsah sudu za něco s vyšším procentem ovocné složky*
mno... jelikož je teť pro mě životně důležitý dostat co největší výplatu za květen, tak sem si dneska v práci domluvil na příští týden středa až pátek brigádu na slovensku. Těžko říct jestli přijedu v pátek odpoledne nebo jak, ale vědět to budu až přímo na brigádě...pokazit se može cokoli, može přibyt další zakázka (co se modlim, aby se nestalo), takže trpasličí dvojka buď může čekat na mě, nebo jet na místo a já pak nějak dorazim(- to je to důležitý ).
magnumik píše:mno... jelikož je teť pro mě životně důležitý dostat co největší výplatu za květen, tak sem si dneska v práci domluvil na příští týden středa až pátek brigádu na slovensku. Těžko říct jestli přijedu v pátek odpoledne nebo jak, ale vědět to budu až přímo na brigádě...pokazit se može cokoli, može přibyt další zakázka (co se modlim, aby se nestalo), takže trpasličí dvojka buď může čekat na mě, nebo jet na místo a já pak nějak dorazim(- to je to důležitý ).
huf
tož stejnak bol ten Hangár dákej divné co? *podívá se na Balkona a uchechtne se*
//samozřejmě nemyšleno vážně je to čistý výkřik do tmy právě ted a tady na hru ani dění v ní to vliv nemá nemělo a mít nebude
Takže bečka zlatýho je zablokovaná i s chlaďákem. Cenu neuvádím, páčto se to snažím přepasírovat přes jednu naší akci co je ve čtvrtek a možná bude nějaká slevička jako sponzorský dar, nebo nákupka...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
magnumíku magnumíku...myslíš si snad, že bych se táhl s nějakou minibečičkou? samozřejmě že padesátka
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
no, tak celej sud asi né nebudu se opičit po akiře, ale teda ...když se to tak veme, tak první noc se bude kalit pivo...páč to máš nějakých 95 piv pro 15 lidí, to máš cca 6 piv pro každýho kromě eze no, tak vezmu asi čtyry a půl litru no...možná šest... tak KDO PIJETE TO VÍNO?!
To si člověk vždycky říká, že jeden soudek je spousta píva. Ale takový pívo v soudku se vůbec neřídí
zákony našeho vesmíru a samovolně anihiluje.
Doporučil bych dva soudky
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Já poprosím všechny, kdo chtějí jet, aby do středy dali sem vědět, něco jako 50% už prosím ne. Bude potřeba poslat na Chlébské konečný počet lidí a od toho vypočítat taky cenu.
Ohledně jídla, poslední dotaz, může se koupit maso na grilování nebo to nechat tak, že si každý na celý víkend doveze svoje. Možnost nakoupit na místě v zásadě bude, ale nespoléhala bych na to na sto procent.
Bečka jedna, jak sme se přesvědčili, hanebně nestačí, takže otázka jestli to dorovnáme vlastnoručně dovezeným pitím (já víno piju, magnumíku:) nebo další, malou bečkou.
Plus, Akira, chceš poslat od lidí nějaké peníze na tu bečku?
já vypadám na 90% eště počkám na předpověď počasí a do středy potvrdim
maso ani pivo z varů na motorce nedovezu, prosím postarejte se o to někdo, zaplatim to
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
já 100% ohledně jídla vcelku je mě to jedno, budto maso na grill bo jídlo handmade já totiž když piju tak nejsem náročnej. Ale je dobré dořešit to nějak a co ty penauze?
esli tak at mi akira PMne cislo uctu a castku na to pívo, převedem
//edit jinak ti to dám až na místě