Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Nerad bych opomenul poděkovat za to před dvěma dny. Musím přiznat, že chvílema jsem z toho měl docela i zvláštní pocit, místy to bylo už vážně dost vypjaté, ale všichni okolo to hráli opravdu pěkně a přidali se svou postavou něco zajímavého. Vůbec jsem nečekal, že by někteří dokázali až tak vyhrotit situaci :smile: . Takže znova poděkování všem jejichž postavy se do toho zapletli a těm jejichž postavy byly řádně zkoušeny.
Trochu škoda toho pádu, ale nakonec možná jen dobře, dokázal jsem pak aspoň vstát do práce.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Grunt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Ka děkuju brachum a jedne brašce (Hlavně tem mladším) za fajn hru...
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"

Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
anurin

Příspěvek od anurin »

Díky za dnešní hru... zažila opravdu moc zvratů a uhrát to tak jako by se zachovala postava bylo opravdu těžké.… rovnou se omlouvám za svoji postavu, má charakter takový jako má.. lámat ho přes kolenu opravdu nechci. Je mi líto že.…. :unholyied:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

A já děkuji lidem (elfům, kočkám...) se kterýma jsem si dneska zahrál. Sice vůbec o nic vlastně nešlo, ale mám z toho nějak podezřele dobrý pocit... ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Tak zase.… díky DM, tentokrát Psanci, za skvělé momenty a báječnou situaci s téměř cikánskou přesilovkou. :biggrin:

Díky Nat za pěknou leč marnou snahu. Díky Albře a Nyaro za báječnou hru - dnes jsem si to zase bezvadně užil. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Uffff.…
Teda takový den jsem ještě nezažila. Obrovské díky Anurovovi, ani na moment jsem se nenudlila, tolik zvratů a jak to nakonec dopadlo :) no dopadli jsme všichni... :blush:
Díky Dinovi, Albře a Psancovi za skvělou hru :smile:
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Poděkovat musím..jako hráč jsem sice měla nervy na pochodu (lodičky nezvedený a kapitáni neústupní),stalo se sice to čeho jsem se nejvíc bála, ale musím přiznat, že se bavím :) Což je myslím nakonec to hlavní...

Děkuji za vaši tvrdohlavost … :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Just

Příspěvek od Just »

Za včerejší odpoledne a večer díky Isis, pěkně mi zamotala hlavu a chudák Gourry ji pak musel rozmotávat. :megalol:
Akira

Příspěvek od Akira »

Dobrý den,
rád bych tímto poděkoval za všechny hráče DM. Nerad bych, aby to vyznělo tak, že při nedostaku DM na serveru vnímáme nějak negativně, že se každý den objevují poděkování za hru s DM od stále stejné skupinky hráčů. To opravdu ne! Jsme rádi, že se jim DM věnují.

Dále bych velice rád poděkoval za to, že jsem si koupil u Svačinky koblížky s jahodovou marmeládou a ne s meruňkovou. Za to, že nemá malinová limonáda tolik bublinek jako jahodová. Nerad bych devalvoval vážnost poděkování a proto sem píšu jenom to důležité, jinak bych měl jistě spousty dalších poděkování (minimálně za příjemně měkkou a hebkou medvědí kožešinu v pokoji), ale je mi hloupé to prezentovat.

A závěrem bych rád poděkoval, že to neberete jako sarkasmus, ani ironii, ani zamyšlení nad devalvací poděkování....jen jsem si otevřel srdce a je mi hezky. :clover: :clover: :clover:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Děkuji Akirovi, že to tak pěkně shrnul :smile:
Naposledy upravil(a) Braenn dne 22. 5. 2008 13.14, celkem upraveno 1 x.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

A já bych rád poděkoval hráčům, díky kterým EQ žije i bez externích zásahů.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Grunt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Dík patří dvoum brašským zpěváku... Jazovemu Tharekovi a Balkonovi ala husita. Dneska sem v některych momentech vypravy brečel smíchy.
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"

Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Grunt píše:Dík patří dvoum brašským zpěváku... Jazovemu Tharekovi a Balkonovi ala husita. Dneska sem v některych momentech vypravy brečel smíchy.
mno bylo to jak se říká "pam padam pam"
PODPIS
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za dnešní hru především Roranovi (drama) a Albře (opečovávání). Oba jste byli skvělí a je radost s vámi hrát (i když tentokrát s Albrou byl Din dost pasivní).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

diky

Příspěvek od koulinek »

Díky za super hru celé trpasličí kompanii, dnes sem si to náramně užil a vyborne se bavil.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
anurin

Příspěvek od anurin »

Pavel Urban píše:Díky za dnešní hru především Roranovi (drama) a Albře (opečovávání). Oba jste byli skvělí a je radost s vámi hrát (i když tentokrát s Albrou byl Din dost pasivní).
Jojo, s tebou to bylo dnes taky moc super. Ani nevíš jak si mi pomohl. I když to možná není poznat zatím. Imho omlouvám se jestli je těžký to uhrát, pro mě jsou to asi nejvíc těžké chvíle na EQ vůbec co se týká chození po tenkým ledě. A je to dost náročný a emotivní. Popravdě se mi ta postava hnusí tím jak se chová a jak přemýšlí. To čím ted je. :ermm:
Paklic

kokosaku, kokosaku

Příspěvek od Paklic »

Ezi dík, tohle jsem ještě na EQ nezažil. :bleh:
Paklic

Alishaeri diky

Příspěvek od Paklic »

Takže ještě jedno poděkování Alishaerovi, za parádní zpříjemění sobotního odpoledne! Aspoň už tuším, jak to chodí na MUNI. :biggrin:
Juggler

Re: Alishaeri diky

Příspěvek od Juggler »

Paklic píše:Takže ještě jedno poděkování Alishaerovi, za parádní zpříjemění sobotního odpoledne! Aspoň už tuším, jak to chodí na MUNI. :biggrin:
Také děkuji, hezky jsem si včera zahrál, jenom bych doplnil že moje postava není členem Magické univerzity :bigwink:

Mé poděkování patří také Bretovi za "šamanskou magii" a I'sis za hezkou dohru, sice s předčasným koncem :smile:
Alishaer Frellimion

"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
Croden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Croden »

Chtěl bych poděkovat DS Pitikuli.
Kdo by řek, co všechno udělá vodní dýmka =)
Odpovědět